Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dojazd:

http://riverside.w.interia.pl/doj1a.jpg

http://riverside.w.interia.pl/doj2a.jpg

http://riverside.w.interia.pl/doj3a.jpg

moj domek miesci sie miedzy parkiem (przy zalewie), a SKRem, na pewno zauwazycie, zreszta w razie czego sa jeszcze telefony ;)

pozdr,

Zbyszek

mam problemy z internetem. Ella jak jeszcze nie masz welny to mozemy próbowac . Mam oferte z 35% upustem od ceny katalogowej prodcenta

Nie było mnie tu kilka dni i widzę, że mam spore zaległości.

Agamon, jeśli jeszcze nie kupiłeś, to daj znać na priva.

Było kilka pytań o dekarzy - w Lublinie najtańszą ofertę znalazłam za 40 zł/m2, ja prawdopodobnie skorzystam z ekipy spoza Lublina - cena 35zł/m2. Co do p. Sienkiewicza - rozmawiałam z nim jesienią i wspominał wtedy o cenie 50zł/m2.

A propos spotkania u Guita - czy to będzie meeting typowo męski, czy panie też są zaproszone :wink: ?

No i ja przyjadę z żoną i synkiem (3,5 roku). Ella, tylko zabierz męża, żeby kobiety nie były (przynajmniej liczebnie) górą ;)

I jeszcze mam pytanko: czy jest jakiś w miarę przyzwoity dojazd PKS'em lub innym środkiem komunikacji publicznej? Bo my nowy-używany samochodzik planujemy kupić dopiero po 1 maja :( Chyba, żeby ktoś nas zabrał ze sobą...

Witol jak bedziemy jechac mniej wiecej o tej samej porze to ja Cie zabiore bez problemu (trzy osoby z tylu sie da upchnac. ) (na jakiej dzielnicy mieszkacie)

tylko nie wiem jak to wyglada jesli chodzi o wiezienie malego dziecka w samochodzie nie mam fotelika ani nic takiego (jeszcze :):))

PS zlecilem dzisiaj wycene wykonania pod klucz obu rozwazanych przeze mnie projektow IRSINY i ORCHIDEI - zobaczymy co z tego wyjdzie ??

Witam wszystkich.. :lol:

Widzę , że szykuje sie niezła imprezka , ale ja też niestety jestem poza zasięgiem :cry:

U mnie w projekcie są schody drewniane dwuzbiegowe (chyba ?) i otwór w stropie 200 * 220 , a poniewaz nadarzyła sie okazja kupna schodów bukowych w literę "L " ( za jedyne 2000 zł) to zmieniamy trochę klatkę sch. i otwór w suficie .

I tak dom jeszcze nie wymurowany , a ja już mam schody... biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje i...

Ella , ochotę to byśmy mieli , ale w ciągu następnych 2 lat ma być wymieniany istniejący gazociąg i budowa naziemnej lini elektrycznej... niby nic w tym złego ale wszystko to przez moją działkę... poza tym budowa w toku , to tylko mogłoby zaszkodzić ...

A co masz zamiar sadzić i gdzie kupujesz ?

Czy ktoś mi doradzi gdzie kupię drzewka owocowe ?