Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/291/291poddasze_maxi.jpg

http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/291/291parter_maxi.jpg

nowa umiejetnosc - wklejanie zdjec z sieci hurra !!

I teraz proba do forumowiczow - przedstawiam Wam IRSINE biura archigraph - wg mojego domowego rankingu projketow idzie łeb w łeb z orchidea przy czym bedzie tansza w budowie jak sadze..

Moje przerobki to garaz na dwa samochody kosztem pomieszczenia 9 i sypilania z oddzielna lazienka na strychu nad garazem

Dodatkowo chcialbym go wydluzyc o 1 m tak zeby sie powiekszyl salon i gabinet.

Martwia mnie duze schody i mala kotlownia na dole - co do pomieszczen gospodarczych to garaz jest tak dyzu ze sporo tam sie zmiesci poza tym w dachu bedzie strych ..

[/img]

Tuje na żywopłot. Ja rok temu kupiłem 170 Brabantów. Kupowałem po 7 zł u Państwa Dębskich w miejscowości Młynki. Wszystkie mi się przyjęły.

Przy zakupie miały ok 50cm teraz po roku i silnym cięciu mają ok. 80 i bardzo się rozrosły na boki. Polecam tę odmianę na żywopłoty formowane. W maju zamierzam dokupic ok.30 szt. po wykonaniu ogrodzenia z przodu działki, także mogę do kogoś się dołączyć przy zakupie.

Poza tym jest dobry artykuł w muratrze chyba nr 5/2001 o tujach na żywopłoty. Polecam.

Witam

Niestety Quit nie będę mógł uczestniczyć w mni spotkaniu grupy lubelskiej, ale jeszcze Ciebie odwiedzę bo budujemy się w pobliżu.

Quit i Ella dajcie bliższe namiary na szkółki drzewek. Ja muszę kupić w tym tygodniu kilkadziesiąt sztuk sadzonek świerka pospolitego. Czy może wiecie jaka jest jego cena.

Pozdrawiam

Ile macie/planujecie gniazd trojfazowych?

u mnie na pewno jedno, w garazu. A poprzedni instalator brany pod uwage proponowal dolozenie jeszcze dwoch w kuchni - nie wiem, czy nie chcial zarobic - praktycznie wszystkie urzadzenia sa na 220V, a robic na zapas? Plyta gazowa w kuchni...

pozdr,

Zbyszek

Tuje na żywopłot. Ja rok temu kupiłem 170 Brabantów. Kupowałem po 7 zł u Państwa Dębskich w miejscowości Młynki. Wszystkie mi się przyjęły.

Przy zakupie miały ok 50cm

To ja chyba miałam lepszą ofertę - w listopadzie kupiłam w Zemborzycach 40 Brabantów po ok. 40cm - po 4zł/szt.

Jałowce Skyrocket, o których pisałam wcześniej, to oferta ze szkółki w Drzewcach k.Nałęczowa.

guit: powiem zonie ze kazales wziasc cyfre :)

Probuje od niej wycyganic zgode na zakup cyfrowki od jakiegos roku

(na razie bezskutecznie ale moze ten argument ja przekona .... :D :D :D ) '

Teraz powaznie:

Czy ktos z was ma doswiadczenia z firma OMEGA z ul. Gluskiej - materialy budowlane i wykonastwo pod klucz - mnie interesuje budowa domku pod klucz... napiszcie jesli cos wiecie