guit 23.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Urko - mam na mysli ta na Krepcu, niedaleko kolo mnie dzisiaj sie postaram wybadac podane gatunki, tyle, ze przed sadzeniem czeka mnie troche pracy na roli, a teraz mam inne priorytety i nie wiem, czy to nie zostanie na jesien... pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 23.03.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/291/291poddasze_maxi.jpg http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/291/291parter_maxi.jpg nowa umiejetnosc - wklejanie zdjec z sieci hurra !! I teraz proba do forumowiczow - przedstawiam Wam IRSINE biura archigraph - wg mojego domowego rankingu projketow idzie łeb w łeb z orchidea przy czym bedzie tansza w budowie jak sadze.. Moje przerobki to garaz na dwa samochody kosztem pomieszczenia 9 i sypilania z oddzielna lazienka na strychu nad garazem Dodatkowo chcialbym go wydluzyc o 1 m tak zeby sie powiekszyl salon i gabinet. Martwia mnie duze schody i mala kotlownia na dole - co do pomieszczen gospodarczych to garaz jest tak dyzu ze sporo tam sie zmiesci poza tym w dachu bedzie strych .. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 23.03.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Tuje na żywopłot. Ja rok temu kupiłem 170 Brabantów. Kupowałem po 7 zł u Państwa Dębskich w miejscowości Młynki. Wszystkie mi się przyjęły.Przy zakupie miały ok 50cm teraz po roku i silnym cięciu mają ok. 80 i bardzo się rozrosły na boki. Polecam tę odmianę na żywopłoty formowane. W maju zamierzam dokupic ok.30 szt. po wykonaniu ogrodzenia z przodu działki, także mogę do kogoś się dołączyć przy zakupie.Poza tym jest dobry artykuł w muratrze chyba nr 5/2001 o tujach na żywopłoty. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 23.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam Niestety Quit nie będę mógł uczestniczyć w mni spotkaniu grupy lubelskiej, ale jeszcze Ciebie odwiedzę bo budujemy się w pobliżu. Quit i Ella dajcie bliższe namiary na szkółki drzewek. Ja muszę kupić w tym tygodniu kilkadziesiąt sztuk sadzonek świerka pospolitego. Czy może wiecie jaka jest jego cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 wukan - szkoda, ze Cie nie bedzie jadac od swidnika do minkowic dojezdzasz do skrzyzowania gdzie skrecasz w lewo do Swidnika, a nie w prawo jak do mnie na budowe jakies 200m i masz szkolke - ceny raczej niezle, przy wiekszych ilosciach pewnie mozliwe rabaty pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.03.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ile macie/planujecie gniazd trojfazowych?u mnie na pewno jedno, w garazu. A poprzedni instalator brany pod uwage proponowal dolozenie jeszcze dwoch w kuchni - nie wiem, czy nie chcial zarobic - praktycznie wszystkie urzadzenia sa na 220V, a robic na zapas? Plyta gazowa w kuchni... pozdr,Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 23.03.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Sorry Quit ale nie zakapowałem, jeszcze raz patrząc na Twoją mapkę:Jadę od Świdnika ul. Krępiecką, na skrzyżowaniu nie skręcam w lewo jak do Ciebie i przejazdu kolejowego tylko skręcam w prawo i po 200 m jest ta szkółka. Napisz czy dobrze napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.03.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 jedziesz od swidnika i skrecasz w lewo (w strone przejazdu w minkowicach), jakies 500m i bedziesz mial skrzyzowanie - w prawo do mnie (nad zalew), w lewo do swidnika i do szkolki pozdr, Zbyszek p.s. szukam namiarow na pospolke - nie potrzebuje duzo - na schody tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Tuje na żywopłot. Ja rok temu kupiłem 170 Brabantów. Kupowałem po 7 zł u Państwa Dębskich w miejscowości Młynki. Wszystkie mi się przyjęły. Przy zakupie miały ok 50cm To ja chyba miałam lepszą ofertę - w listopadzie kupiłam w Zemborzycach 40 Brabantów po ok. 40cm - po 4zł/szt. Jałowce Skyrocket, o których pisałam wcześniej, to oferta ze szkółki w Drzewcach k.Nałęczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 23.03.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ella juz sobie przypomnialem , najtansze iglaki są w Kijanach- tam jest zaglebie Pozdrawiamagamon PS. czy masz juz wełnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 24.03.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 guit - jak z sobota - czy wszystko aktualne i jesli tak to ktora godzina ci pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.03.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ella juz sobie przypomnialem , najtansze iglaki są w Kijanach- tam jest zaglebie Pozdrawiam agamon PS. czy masz juz wełnę? Agamon, WIELKIE DZIĘKI ! Do Kijan wpadnę na pewno, a wełnę już załatwiłam, przyjedzie w piątek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.03.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 guit - jak z sobota - czy wszystko aktualne i jesli tak to ktora godzina ci pasuje ?? Właśnie, jeśli mamy się spotkać, to ustalmy godzinę, please! Mam na sobotę kilka punktów do zrealizowania, więc chciałabym to wszystko poukładać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.03.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 hej przy zalozeniu, ze bedzie sie cos dziac na budowie, najlepiej by bylo umowic sie ok. 16-17. Mysle, ze do tej pory zakoncze prace, a jak nie, to chwile poczekacie pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 25.03.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 dla mnie super w godzinach 16 -17 postaramy sie byc A co zrobimy jesli zgodnie z niektorymi prognozami zdarza sie opady sniegu (tfu tfu ..) ?? Wymienmy sie na privie nr telefonu - gdyby cos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.03.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 jasne badzmy dobrej mysli - pogoda powinna byc ok pozdr, Zbyszek p.s. niech ktos wezmie cyfre - puscimy zdjecie do muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 25.03.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 guit: powiem zonie ze kazales wziasc cyfre Probuje od niej wycyganic zgode na zakup cyfrowki od jakiegos roku (na razie bezskutecznie ale moze ten argument ja przekona .... ) ' Teraz powaznie: Czy ktos z was ma doswiadczenia z firma OMEGA z ul. Gluskiej - materialy budowlane i wykonastwo pod klucz - mnie interesuje budowa domku pod klucz... napiszcie jesli cos wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.03.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 a - wezcie sobie ciuchy robocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.03.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 no to jak - GDZIE TANIO POSPOLKA? szybko, szybko, to na sobote schody wyleje i jeszcze jedno - parapety (ceny) - czy ktos juz kupowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 25.03.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Omega na głuskiej - prawie wszystkie materiały użyte do budowy mojego domu pochodzą z tej firmy. Warta polecenia. Ceny do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts