lontrel 04.08.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Czy ktoś z lubelskiego buduje może "Agnieszkę" z MG Projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj Agira wśród swoich.Gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Chcialabym zapytac kto jest administratorem?Jak mozna sie z nim skontaktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Uprzejmie proszę o instrukcję dojazdu do Baby na priva.Do której tam będziecie?Ja będę jechać prosto z imprezy rodzinnej i mogę się spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Chcialabym zapytac kto jest administratorem?Jak mozna sie z nim skontaktowac? O jakiego administratora Ci chodzi? Administratora forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Chcialabym zapytac kto jest administratorem?Jak mozna sie z nim skontaktowac? O jakiego administratora Ci chodzi? Administratora forum? Tak bo chcialabym umiescic obrazek pod swoim nickiem ale nie wiem jak to zrobic, poniewaz moj domek pochodzi z Archi-projektu a tam wszystki projekty maja ten sam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Zapisz obrazek na swoim kompie, a potem umieść go np. na http://www.imageshack.us/ . I adres stamtąd wrzuć do swojego profilu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Zapisz obrazek na swoim kompie, a potem umieść go np. na http://www.imageshack.us/ . I adres stamtąd wrzuć do swojego profilu na forum. Dzieki serdeczne!!!udalo sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ewcik, tylko przydałoby się trochę zmniejszyć, bo może Cię admin pogonić.Dozwolony jest rozmiar 80x80 pikseli, a Twój obrazek ma 80x 121.Ustaw sobie zmniejszenie w imageshack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Ewcik, tylko przydałoby się trochę zmniejszyć, bo może Cię admin pogonić. Dozwolony jest rozmiar 80x80 pikseli, a Twój obrazek ma 80x 121. Ustaw sobie zmniejszenie w imageshack. Dzieki serdeczne-ja myslalam ze to ty jestes administratorem heheh skoro jedyny zareagowales!!masz ode mnie nominacje-administratora forum lubelskiego heheh Co do wynagrodzenia to porozmawiamy jak wroce z kajakow!!!hehe Smigam juz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 06.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witaj Agira wśród swoich. Gdzie się budujesz? Budujemy w Spiczynie Będziemy mieć blisko na pojezierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Spotkanie było bardzo fajne. Kto nie był niech żałuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 06.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 już się popłakałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 potwierdzam słowa fizyka (o kurde sam nie wierze że to napisałem ) było GIT kozik niepłacz ... będzie nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.08.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam nowych! Starym wyjadaczom dziękuję za chwilę radości. Uśmiałam sie czytając wasze propozycje w zakresie gospodarowania czasem budowlanym Fajnie, że impreza, o przepraszam - grupa wsparcia się udała. Ja jestem po wekendowej wizycie u synia na obozie. Cięzko wrócić nawet po jednym dniu na budowę A Wam - uda sie wrwać wczasowo? Chyba machanie łopatą nam pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam nowych! Starym wyjadaczom dziękuję za chwilę radości. Uśmiałam sie czytając wasze propozycje w zakresie gospodarowania czasem budowlanym Fajnie, że impreza, o przepraszam - grupa wsparcia się udała. Ja jestem po wekendowej wizycie u synia na obozie. Cięzko wrócić nawet po jednym dniu na budowę A Wam - uda sie wrwać wczasowo? Chyba machanie łopatą nam pozostaje yyyyy a co to są wczasy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ja też miałam swojego pierwszego grilla na swojej osobistej budowie.I też było fajnie. Grill sie smażył a my kosiliśmy i plewiliśmy chwaściory. Nie marnuję czasu!!! Po ulewch sobotnich zapadła mi się ziemia w moim ogrodzie! Zapadła się na wszelkiej maści studzienkach. Ponieważ z tych studzienek sterczą odpowietrzacze, nie można było tam wjechać i maszynowo utwardzić terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam nowych! Starym wyjadaczom dziękuję za chwilę radości. Uśmiałam sie czytając wasze propozycje w zakresie gospodarowania czasem budowlanym Fajnie, że impreza, o przepraszam - grupa wsparcia się udała. Ja jestem po wekendowej wizycie u synia na obozie. Cięzko wrócić nawet po jednym dniu na budowę A Wam - uda sie wrwać wczasowo? Chyba machanie łopatą nam pozostaje yyyyy a co to są wczasy ?? wczasy to jest okres kiedy na budowie spędzasz nie 8-10 godzin a całe 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 yyyyy a co to są wczasy ?? wczasy to jest okres kiedy na budowie spędzasz nie 8-10 godzin a całe 24 To mi wypadnie urlopować w listopadzie. Czy otarliście się o temat okapu do otwartej kuchni? Włosy mi stają jak czytam ile tego powietrza trzeba a ile nie wolno puścić w komin i jaka moc wybrać. Widzę, że dostępne są o mocy ok. 300 m3/h. Czy naprawdę trzeba kupowć o wiele droższe o większej mocy? Co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts