justyna99 09.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 justyna99 - wysłałem Ci wiadomość, jakbyś sprawdziła pocztę byłbym wdzięczny Wydawało mi się, że wysłałam odpowiedź Już wysyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wysłałaś Jak głupi zaufałem informacji że nie mam nowych wiadomości zamiast wejść i sprawdzić. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? no to chyba nasz forumowy Łupi a od Barabasa każdy skład jest tańszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? no to chyba nasz forumowy Łupi a od Barabasa każdy skład jest tańszy ... Forumowy Łupi? Kim że jest ten nieznajomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wysłałaś Jak głupi zaufałem informacji że nie mam nowych wiadomości zamiast wejść i sprawdzić. Dzięki za informacje. A teraz? http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=48740&zid=621596&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ze żwirkiem mi nikt nie pomoże? Monika B Z okapem się nie zastanawiałam. Wybrałam ten, który polecił projektant kuchni. Kierowałam sie raczej wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 09.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? Spróbuj za Łuszczowem,po lewej stronie jadąc od Lublina.Niestety numeru nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 09.08.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jak to jest z ta energia-czy ja musze spisywac jakas umowe z sasiadem aby on zezwolil na podciagniecie energii ze slupa ktory stoi na jego posesji?Dzis sie o tym dowiedzialam w trakcie robienia tej glupiej papierologii!!A i jeszcze musze wykupic z rejestru wypis gruntu mojej dzialki i przyleglych-czy tak kazdy z was to przechodzil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.08.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ze żwirkiem mi nikt nie pomoże? To moja ksywa od wielu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.08.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kochani, gdzie kupować? - folię w płynie - klej do glazury - itp.? U Was też błotko? ... dzieci sąsiadów zrobiły sobie poletko doświadczalne na naszym tarasie, na nieszczęście zostawiłem tam cement, gips ... i łopatkę mojej córki. Całe drzwi balkonowe zasr....ne zaprawą wodno-cementowo-gipsową Wyczyściłem, ale nie mam paznokci W roboczych gumiakach miałem cegły i po 3 kg cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ze żwirkiem mi nikt nie pomoże? To moja ksywa od wielu lat Żwirek? Bardzo gustownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Imhotep! Moje okna Fakro 94x140!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 10.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Imhotep! Moje okna Fakro 94x140!!! Czyli tak jak w projekcie. Wysłałem Ci przez pomyłke błędne wymiary, sorry . Chyba też będę miał takie, choć w jednej hurtowni mówili że wystarczą 78. Tylko nie mogę ich zobaczyć, Twój link każe mi sie zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 10.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ponawiam prośbę, abyście pochwalili się jaką blachę macie na dachu (włąściciele dachówek mogą milczeć) U nas też zrobiło się błotko, że kierowca z towarem bał się wiechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 10.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja właśnie też zastanwiam się nad wyborem blachy na dach. Bardzo mi się podoba taka w kolorze grafitowym. U nas jutro kładą stropy i mam nadzieję, że będę mogła powiedzieć, że "etap budowania piwnicy mam już za sobą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam wszytskich U nas jest polożona blacha brazowa plani, czy jak to nsie tam pisze, ale mocno bym sie zastanawiał i raczej kladl dachowke. Justyna99 - a w czym ci pomóc z tym żwirkiem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 10.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Też nasz cieśla namia na dachówkę, ale to chyba tzreba przeprojektować dach, bo ten może nie wytrzymać 10 x ciężaru. Musze pogadać z architektem. http://www.plannja.com/ - tej firmy? jesteś zadowolony? gdzie kupowałeś? w inwestorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 na oba pytania odpowiedz tak - tej firmy i tam kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 a co do zmiany konstrukcji dachu może jednak się zastanowić, blacha ogólnie się sprawdza nie narzekamy ale jak deszcz pada to głośno jest w domu ze gadać się nie da, ale jeszcze jest nie ocieplony dach i mamy nadziej ze jak damy wełnę to wytłumi ten hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 10.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 sam nie wiem, a trzeba sie szybko decydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts