fizyk 18.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A teraz Mercedes wjechał na dach http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/135_1024.ts1123352771765.jpg Echh , wspomnienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 I gąsior na dachu: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/140_1024.ts1124992596078.jpg Jak on tam wlazł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 18.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 I gąsior na dachu: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/140_1024.ts1124992596078.jpg Jak on tam wlazł?? To jest dachowka ceramiczna?Jaka masz powierzchnie dachu? Ładnie sie prezentuje!!!Ja wlasnie sie zastanawiam nad cementowa dachowka, ale narazie czekam na wycene dachu w trzech wersjach-ceramiczna, cementowa i blachodachowka jezeli roznice beda duze to bede miala kolejny problem. Choc patrzac na twoje zdjecia to kusisz, kusisz i jeszcze raz kusisz hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kurcze ja nic nie szukam no moze czasu i kasiory ... ma ktoś na zbyciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 18.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kurcze ja nic nie szukam no moze czasu i kasiory ... ma ktoś na zbyciu ?? Moge oddac ci troche mojego czasu bo mam go ostanim czasy bardzo duuuuuzo!!hehea co do kasiory to sama bym przyjela od kogos kto ma na zbyciu!!A moze wymiana ja czas a ktos mi kase!!hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kurcze ja nic nie szukam no moze czasu i kasiory ... ma ktoś na zbyciu ?? Moge oddac ci troche mojego czasu bo mam go ostanim czasy bardzo duuuuuzo!!hehea co do kasiory to sama bym przyjela od kogos kto ma na zbyciu!!A moze wymiana ja czas a ktos mi kase!!hehe fizyk ale brzydka dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 18.08.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M moi u mnie jeszcze z miesiąc roboty mają conajmniej ... jak cie sie nie spieszy to bedziesz mogl z nimi pogadac na pozniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 idkam, ja juz ulozylem zdjecia sygnaturce pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 18.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej, Młodzi (stażem) Budowlańcy! Ponawiam ofertę: nikt nie potrzebuje drewnianej szopy dla robotników i na różne graty (cement, blachę, taczki itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej, Młodzi (stażem) Budowlańcy! Ponawiam ofertę: nikt nie potrzebuje drewnianej szopy dla robotników i na różne graty (cement, blachę, taczki itp)? a na drewno sie nada ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 18.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej, Młodzi (stażem) Budowlańcy! Ponawiam ofertę: nikt nie potrzebuje drewnianej szopy dla robotników i na różne graty (cement, blachę, taczki itp)? Ja jestem zainteresowana Jaka cena, gdzie można zobaczyć i czy można w niej spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M moi u mnie jeszcze z miesiąc roboty mają conajmniej ... Pawson to Ty plac defilad u siebie kostką wykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 18.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Agira Wyślę Ci info na priv Pawson - drewno też da się tam trzymać, nawet nieduży słoń by się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 18.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam Raczej chodziło mi o Leszka miejsce budowy. Ja też kupowałem u Lewtaka. Ale może ktoś miał korzystniejszą ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M Ja - ekipa suuper. Podrzucę namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 18.08.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam Raczej chodziło mi o Leszka miejsce budowy. Ja też kupowałem u Lewtaka. Ale może ktoś miał korzystniejszą ofertę? Również byłbym zainteresowany jakimś korzystnym kontaktem, jeśli łaska Ki zacz ten Lewtak? W porządku jest? I mam jeszcze jedno pytanie, odnośnie cegły pełnej na kominy, gdzie kupowaliście(jeśli robililiście kominy rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 18.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a możesz napisać coś więcej na jej temat(wymiary,cena) z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts