guit 29.03.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Maarcin odezwij sie! dzisiaj musze zrobic zakupy, a na priva nic nie dostalem, moze wyslales na quit zamiast na guit (przez G) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 29.03.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Niby wysyłałem ale też nie mam nic w wysłanych Anyway wszystko pod kontrolą Marcin S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 30.03.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 cześć za oknem 20 stopni!!!!! rewelacja ziemia schnie (hura!!!!!!!!!!!) oprócz podzielenia się w/w radościami mam zapytanie: czy ktoś z Was ma może sposób/ew. namiary na kogoś kto posiada sprzęt i możliwość przewiezienia piachu po drodze gruntowej? błota nie ma, jest twardo, podłoże spoiste gliniaste, z wierzchu jak kamień, ALE 30 tonowymi samochodami raczej nie chcą się wybrać na naszą działkę może ktoś mi coś podpowie proszę... a piachu będzie trzeba parę ładnych wywrot pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.03.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Uwaga! Podobno mają być jeszcze kilkudniowe mrozy w okolicy świąt (prognoza długoterminowa na TVN). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 30.03.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 tak mam nadzieję, że nie mrozy prawdziwe a tylko przygruntowe przymrozki a propos Ella Twoich zeszłorocznych (chyba) postów, mam pytania: 1. Jak dałaś sobie radę z utwardzeniem drogi? 2. Czy możesz i chcesz polecić mi studniarza do pogłębienia studni? jeśli możesz mi coś podpowiedzieć, dzięki serdeczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.03.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Guit no to bedziemy niezbyt odleglymi sasiadami, agencja niezdecydowala sie kupic naszej dzialeczki i dzisjaj podpisalismy umowe koncowa. W gminie zlozylam juz WZ i czekam na odpowiedz, Okres ok dwoch miesiecy a pozniej zaczynamy BUDOWANIE naszej chatki, choc watpie zeby nam sie udalo w tym roku postawic wiecej niz stan zero. Zyczcie mi powodzenia na drodze przez meke (zalatwienia wszystkiego w urzedach). Poz Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 31.03.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czesc wszystkim jak tam plany na sobote - o ktorej, gdzie i kto ?? Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 31.03.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 hej AIK - gratuluje! ponawiam pytanie Pawla - kto bedzie u mnie na budowie w sobote (przy zalozeniu, ze dopisze pogoda)? mapka pare postow wczesniej, godz. 17 pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 31.03.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ja bede z zona o godzinie 17 wygladajcie mnie bordowe, leciwe, mitsubishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 31.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 kielbase wezcie )))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 31.03.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Coś jeszcze oprócz kiełbasy??? Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 31.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Marcin - musisz kierowac samochodem bo jesli nie to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 31.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 aha, czyli oprocz fachowcow na budowie beda flachowcy? jak kto woli, tylko mi pozniej butelki po denaturacie zabrac ze soba )) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 31.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 nie ma obaw taka butelka to zawsze pare groszy na skupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 01.04.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Nieee no, ja miałem na myśli gitarę... chlebek i takie tam Ja wcale nie lubię piwka Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 01.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Obawiam sie ze pomimo milego sloneczka za oknem przy gitarze to bysmy jeszcze nie posiedzieli ... Ale w lecie jestem jak najbardziej za (oczywiscie nie zamiast piwa tylka z ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.04.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 ale jak bedzie "..." to robi sie niebezpiecznie - niedaleko jest zalew, a po "..." do wody wchodzic nie wolno, a wiadomo jak jest z przekonywaniem kogos pod wplywem pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 01.04.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Guit jestesmy na forum od niedawna i nieznamy jeszcze wszystkich zbyt dobrze ale jesli mozna to chetnie bysmy wpadli do ciebie na dzialeczke w sobote. oczywiscie jesli niebedziemy przeszkadzac bo o budownictwie wiemy niewiele.dopiero sie uczymy. Poz Iwona i Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 02.04.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Guit, jeżeli pogoda dopisze i nie wypadnie mi nic niespodziewanego to ja również przyjadę z żoną w sobotę do Ciebie. Pozdrawiam, Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 02.04.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 SUPERASTO ZE TYLE OSOB JEST CHETNYCH DO SPOTKANIA :) Robie liste, a co tam, 0. Guit :) 1. Wiesiek z zona 2. AIK 3. Dahlinek 4. Ja z zona 5. Witol ?? Kto jeszcze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts