kozik 30.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a co już wełny też brakuje...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 30.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 tak właśnie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 30.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witajcie wszyscy, Agira - mam kibelek niezbyt ładny (chyba nie o to chodzi, musi być skuteczny ), ale za to tani - jak chcesz, może być Twój za 100 zł do negocjacji , ale dopiero za jakieś 1,5 mies. Oj nie 1,5 miesiąca to za długo chcemy postawić jeszcze przed komórką Czy w tym Ciecierzynie kupię używane deski? Nie wiem, tam są dwa składy. Uzywanych nie widziałem, ale kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 30.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Desek i stepli nie ma na wykazie i nie podlegają odliczeniu. Wcześniej i teraz były opodatkowane stawką 22%. Jak towar jest opodatkowany stawką 22% to sprzedawca nie ma obowiązku podawać na fakturze PKWiU. Czyli zwrot VATu z wieźby też nie wchodzi w grę? Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 31.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Desek i stepli nie ma na wykazie i nie podlegają odliczeniu. Wcześniej i teraz były opodatkowane stawką 22%. Jak towar jest opodatkowany stawką 22% to sprzedawca nie ma obowiązku podawać na fakturze PKWiU. Czyli zwrot VATu z wieźby też nie wchodzi w grę? Szkoda Ano nie Aik -Polecam taniej niż Altest, bo ich podwykonawacy sami maja działalność. Tylko trzeba do nich dotrzeć. Ja niestety zdążyłam podpisać wcześniej umowę z Altestem. Bardzo odradzam AKON. Zabałaganiłam trochę sprawę moich schodów. czy macie kogoś godnego polecenia, kto za miesiąc góra mógłby wejść na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Czy kupowaliście już drewno do kominka? Aik - mi instalację alarmową robił brat - niezalezny fachowiec, ale oczywiscie czasu nie ma. Stolarz też , takze wiele nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 31.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 No własnie wraca cykliczny temat: drewno do kominka. jak ktoś ma namiar na dobre i niedrogie drewno z dowozem, to niech podaje. Może zrobimy wspólne zamówienie i będzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.08.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o drewno do kominka to przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 31.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Chyba jakaś pogoda nie teges, bo strasznie dzisiaj ospale na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 pogoda nie teges nawet bardzo nie teges ... drewno do kominka ja tez bym chcial zakupic wspólnie a u mnie sie moze tynki zewn. porobią dzisiaj troszkę jeśli nie będzie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 31.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Ten deszcz psuje tempo prac a i towaru nie chcą mi przywieść, bo boją sie zakopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 31.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Lepiej nie ryzykować. U mnie przy wcześnijszych ulewach zakopał się i dźwig i samochód z płytami na stropy. Nic przyjemnego... Ale na jutro zapowiadali poprawę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 31.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tak, ale od 1 belit podobno w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Kibelek już nieaktualny, tzn rozdysponowany Błoto - u nas w błocie mozna znaleźć nawet ... zagubionego instalatora telefonicznego - mąż wczoraj wypychał takiego sierotę z błota przez 2 godziny, bo nie potrafił przygazować . My przejechalismy za pierwszym razem, ale na widok naszego samochodu gołębie się rozbijały o drzewa , po prostu prosto z rajdu offroadowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 01.09.2006 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... bo nie potrafił przygazować ... Ja mam inną taktykę jak najmniej gazu, a w zasadzie nawet bez :> Ale taktyka niewazna - ważne, żeby sobie rade dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 01.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 U mnie wczoraj właśnie się zakopała ciężarówa z piaskiem do miksokreta - w sumie razem z samochodem prawie 50 ton. Wpadła w koleinę, gdzie niedawno był wykop pod wodociąg. A ostrzegałem . Nie macie pojęcia, jak łatwo poradziła sobie z wyciągnięciem taka mała, zwykła kopareczka. Wyciągnęła ciężarówę z ładunkiem, chociaż ta była zakopana po osie. Nie mogłem uwierzyć własnym oczom - bez żadnego proplemu. A propos drewna do kominka - mam jeden namiar - w ubiegłym roku grab kosztował 120 zł/ m3 mz dowozem. Mogę zadzwonić i się zorientować, czy przy większych zamówieniach będzie taniej i czy cena się nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 01.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 80 PLN dębina ...ale to był0 jakiś miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 U mnie wczoraj właśnie się zakopała ciężarówa z piaskiem do miksokreta - w sumie razem z samochodem prawie 50 ton. Wpadła w koleinę, gdzie niedawno był wykop pod wodociąg. A ostrzegałem . Nie macie pojęcia, jak łatwo poradziła sobie z wyciągnięciem taka mała, zwykła kopareczka. Wyciągnęła ciężarówę z ładunkiem, chociaż ta była zakopana po osie. Nie mogłem uwierzyć własnym oczom - bez żadnego proplemu. A propos drewna do kominka - mam jeden namiar - w ubiegłym roku grab kosztował 120 zł/ m3 mz dowozem. Mogę zadzwonić i się zorientować, czy przy większych zamówieniach będzie taniej i czy cena się nie zmieniła. Ja jestem zainteresowana - dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A jakie drzewo jest najlepsze do kominka? Tyle, że liściaste to wiem, ale czy jest różnica, czy to będzie grab czy dąb? Wolałabym tańsze. Kozik jak możesz to rzuć namiar, ty docart też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzwońcie i sie dowiadujcie. ja juz mam komórkę przygotowaną słuchajcie potrzebyuje namiarów na firmy co wstawiaja kontener na smieci budowlane... dajcie cos na priva chociaz chyba wygra wersja oszczednościowa czyli codziennie dwa woreczki do osiedlowego smietnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts