Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich, opowiadajcie jak wam się spotkanie udało ? :lol:

Żałuję , że nie mogliśmy w nim uczestniczyć , ale siła wyższa :(

Guit mam pytanko : jaką zrobiłeś średnicę kanału dymowego do kominka i gdzie kupiłeś swój wkład kominkowy to może dowiem się sam jak zaleca producent ?? I jeszcze jedno daj mi namiar na twojego znajomego w Stalmecie :)

U mnie powoli zaczyna sie rozkręcać ; elektrycy pociągnęli kable do garażu , furtki i domu.. skrzynka el. też już stoi do końca tygodnia powinien popłynąc prąd. Jak pogoda dopisze , to jeszcze przed świętami podłaczamy wodę. A ponieważ po świętach mam tydzień urlopu zakasuje rękawy i wylęwamy z murarzami płytę główną ...

Czesc

Spotkanie sie UDALO !!!

IMHO bylo super !!!

Guit - super chatka - juz nie moge sie doczekac nastepnego spotkania - jak bedzie cieplej :):) niezle przemarzlismy ...

Lublinianie czy wy wiecie ze z zona bylismy JEDYNYMI przedstawicielami naszego miasta - cala reszta to mieszkańcy Świdnika - następnym razem to nas musi być więcej :):):)

Obczajacie gazete "budujemy dom" ?? kupilem ostatnio jeden numer i stawierdzam ze jest OK ..

hej

Urko - powiem Ci, ze nie pamietam srednicy kanalu :)

kupilem wklad Tarnawa 14kW PZPSR - postanowilem jednak dolozyc tysiac zlotych i miec mozliwosc grzania ciaglego bez strachu, ze cos peknie ;) kupilem to w HOMERze na cyruliczej, nr do znajomka w Stalmecie daje Ci na priva ;) powodzenia w pierwszych w tym roku (chyba) pracach ;)

Pawciu - dzieki za mile slowa, myslalem, ze wiecej krytyki uslysze ;)

a zimno bylo - fakt, ale teraz moze byc tylko cieplej ;)

Wiesiek - Twoja dzialka to ta z nagromadzonym materialem? ;)

Iwonka - gdzie zdjecia? ;)) CZEKAMY, tak jak mowilem pomozemy wyslac:)

pozdr,

Zbyszek

a propos Ella Twoich zeszłorocznych (chyba) postów, mam pytania:

1. Jak dałaś sobie radę z utwardzeniem drogi?

2. Czy możesz i chcesz polecić mi studniarza do pogłębienia studni?

jeśli możesz mi coś podpowiedzieć, dzięki serdeczne

:) :) :) :) :)

pozdrawiam

1. Sprawa drogi jest cały czas w toku - na razie przywiozłam trochę gruzu i czekam na lepsze czasy (tzn. kiedy odjedzie z działki ostatni ciężki sprzęt - wtedy zainwestuję w kruszywo).

2. Studnia - skorzystałam z oferty firmy Geowod (ul. Dudzińskiego 40 w Lublinie) - znalazłam ogłoszenie chyba w Panoramie Firm. Cena była niezła, wykonawstwo bez zastrzeżeń.