PPawluk 08.04.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Z okazji naszego jutrzejszego urlopu (HURRRRRAAAAA!!) Juz dzisiaj zyczymy wszystkim forumowiczom WESOŁYCH ŚWIĄT mokrego jajka i smacznego dyngusa :) No i oczywiscie jak zwykle: "niech sie mury pna do gory niech kominy ..." Zyczy Anetka i Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 08.04.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Mokrego jajka i wesolego dyngusa, czy jakos tak zycza Anetka, Mikolaj i Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 08.04.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Zdrówka i spokojnych Świąt Wielkanocnych - Tomek z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 09.04.2004 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Wesołych Świąt , mokrego dyndusa i powodzenia w budowie życzą Ela i Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.04.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Z okazji Świąt Wielkanocnych, życzę Wszystkim spokoju, czasu na refleksję nad Tajemnicą Zmartwychwstania oraz radości i miłości w gronie najbliższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 09.04.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 A i ja dokładam się do życzeń: niech ta Tajemnica przypomina nam, że są w życiu ważniejsze rzeczy niż 2 tygodniowe opóźnienie fachowców ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 09.04.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Zdrowych, szczęśliwych i pogodnych świąt i mokrego dyngusa dla wszystkich budujących zyczy Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 10.04.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Wszystkim budującym, zamierzającym budować, tym którzy już wybudowali i tym którzy na razie jedynie o tym marzą życzenia zdrowych, spokojnych świąt.Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrelo 11.04.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Z okazji najbardziej radosnych Świąt życzę ... największej radościnajbardziej złocistych jajek w koszykunajbogatszego zającanajzieleńszej rzeżuchynajmokrzejszego poniedziałkunajrodzinniejszej atmosferynajpełniejszych stołówi wszystkiego naj.... Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 13.04.2004 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam Jak czujecie się po świętach, bo ja nie bardzo, tym bardziej, że już we wtorek z samego rana musiałem pójść do pracy. Mam pytanie do wszystkich forumowiczów.Jutro geodeta wytycza mi dom na działce. Napiszcie ile i jakie powinienem mieć kołki i deski. Dzisiaj muszę pojechać do składu drewna i coś kupić tylko nie wiem, ile tego drewna i jaki asortyment. Mój dom ma 9 narożników. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 13.04.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Wiesiek - moj geodeta (Pan Ganski) przywiozl ze soba jakies koleczki p.s. ja po swietach tez mam dosyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.04.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 SZUKAM DOBREGO PIASKU NA TYNKI hilfe! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 14.04.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 hej grupo lubelska jak dalej nic nie bedziemy pisac to nasz watek spadnie na druga strone a tego chyba bysmy nie chcieli ... Andrelo: jak tam wyceny ?? ja ciagle czekam na warunki zabudowy jak tylko je dostane do lapki to kupuje projekt. Mam do wprowadzenia tyle zmian ze nie wiem czy nie wyjdzie to drozej niz indywidualny W zwiazku z tym moje pytanie:Czy wprowadzaliscie zmiany do projektow i ile was to kosztowalo (zmiany ZUD-y, architekci i inne takie)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ella, mam parę zdjątek z Twojego pobytu we Wrocławiu, mam je CI podesłać czy umieścic na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 15.04.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Umieścić na forum, umieścić na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 mam nadzieję, że mnie Ella nie zabije http://dobrzykowice.w.interia.pl/ScanImage007%20small.jpg szkoda, że nie mogliście jej posłuchać, powinniście być z Niej dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 15.04.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ella - spiewasz? to po fachu! ja tez troszki pogrywam:) dobra, a teraz zdjecia ze spotu (dzieki Iwona) - wszyscy razem (wersja I) http://riverside.w.interia.pl/spot1.jpg - wszyscy razem (wersja II) http://riverside.w.interia.pl/spot2.jpg - Anetka, ja i nasz kochany Mikołajek http://riverside.w.interia.pl/spot3.jpg zapraszam na nastepny spot, jak tylko zrobi sie wiecej czasu i ciepla pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 15.04.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 chyba trzeba bedzie założyć klub seniora na form lubelskim, na zdjeciach sama młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.04.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 nie - nas po prostu budowa odmlodzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 16.04.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Super, extra zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts