Pułkownik Molibden 24.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam ,WitamPoszukuje rozsądnych fachowców (najlepiej sprawdzonych) od wylewania posadzek, jakie to koszty tak plus minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 24.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam wszystkich budujących,U mnie koszt miksokreta wyniósł 11 zł / m2 na gotowo z materiałem. Ekipa solidna, zrobiła w 2 dni 200 m2, ale do końca roku mają robotę, więc nie daję namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 24.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wiec ja poszukuje takich z wolnymi terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angong 24.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dam ci namiar na miksokreta . Probuj tutaj 601370797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 24.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mam male pytanko do osob ktore posiadaja piekne dachy na swoich domkach, czy to prawda ze podbitke robi sie dopiero po ociepleniu domu styropianem?Taka informacje sprzedal mi gosc u ktorego bylismy po wycene naszego dachu, twierdzac ze w cene jego robocizny nie wchodzi podbitka bo to sie robi po ociepleniu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mam male pytanko do osob ktore posiadaja piekne dachy na swoich domkach, czy to prawda ze podbitke robi sie dopiero po ociepleniu domu styropianem?Taka informacje sprzedal mi gosc u ktorego bylismy po wycene naszego dachu, twierdzac ze w cene jego robocizny nie wchodzi podbitka bo to sie robi po ociepleniu domu. Jeżeli domek ma być ocieplany (nieważne styro czy wełna) to zdecydowanie ekipa od elewacji będzie dopiero robiła podbitkę. Dekarzy trzeba tylko dopilnować, żeby zakończenie krokwi zrobili równo to potem jest połowa roboty przy robieniu rusztu do podbitki. A u nas już połowa domu ocieplona, otynkowana i podbitka zamocowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 25.10.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U na za to w dwa dni postawili więźbę(dla mnie szybkość ekspresowa). Pozdro dla wszystkich którym do zimy nieśpieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U na za to w dwa dni postawili więźbę(dla mnie szybkość ekspresowa). Pozdro dla wszystkich którym do zimy nieśpieszno Hej, a na kiedy jesteście umówieni na dokończenie roboty? Michał obiecywał mi jedną rzecz to może bym się z nim umówił juz u was na budowie. Zawsze to bliżej niż jechać do nich do domu bo jemu do mnie to jakoś nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 25.10.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Docart ty sie niepomyliles w cenie tego mixokreta, bo z twojego postu wynika ze robili ci za darmo , ja swoja wylewke robilam w ostatnia sobote, material kosztowal mnie 13zl/m2, robocizna 10zl.m2. Calosc czyli 100m2 robili 5godzin, ekipa pana Kanczugowskiego. Niewiem jakim cudem tobie ktos zrobil m2 za 11zl z materialem. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.10.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Docart ty sie niepomyliles w cenie tego mixokreta, bo z twojego postu wynika ze robili ci za darmo , ja swoja wylewke robilam w ostatnia sobote, material kosztowal mnie 13zl/m2, robocizna 10zl.m2. Calosc czyli 100m2 robili 5godzin, ekipa pana Kanczugowskiego. Niewiem jakim cudem tobie ktos zrobil m2 za 11zl z materialem. Poz U mnie było tak samo jak u aik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 26.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Sorki, oczywiście 11 zł/ m2 to robocizna, a cena materiałów zależy od grubości wylewki. Trochę jestem ostatnio zakręcony, to i o połyłkę nietrudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 26.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 pan kańczugowski ma markę więc chyba poczekam. a że 11 zł to robocizna to się domyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 26.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A czy ten pan jest z Lublina?Jeżeli tak to czy do Zamościa może dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Myślę,że może.Jak jeżdzi do Wa -wy to do Zamościa ma bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A czy ten pan jest z Lublina?Jeżeli tak to czy do Zamościa może dojechać? Budujesz moze w zamosciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 26.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 blisko zamoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.10.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 blisko zamoscia Moze bedziemy sasiadami, bo my budujemy na Ploskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 26.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam pomozecie?? co ma sie położyć na ściane fundamentową od wewnątrz? styropian i co? folia?? a jak styropian to jaki? (i gdzie go kupic? ) Teściu nie chce zadnego dysperbitu.. to na czym ma sie trzymac ten styropian? (uprzedzam, ze mimo koloru wlosow wiem ze dysperbit nie jest od tego zeby trzymac styropian a od ..izolacji? ) Pomozcie blondynce.. bo ja cos nie bardzo moge znalesc.. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam, i od razu przejdę do rzeczy. Zabrakło mi 0.5m kwasówki. Gdzie w Lublinie mogę ją kupić od ręki, tzn bez zamawiania? Muszę to zrobić jutro, więc nocne Marki i ranne ptaszki pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 26.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Zobacz co masz w projekcie. W moim przypadku było zrobione tak: ciany od wewnnštrz zaizolowane jakims dysperbitem, a po wyschnięciu folia i styropian. jak na razie jest OK. oczywicie nie dotyczy to cian piwnic od wewnštrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts