lontrel 28.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A salamander to drewniane czy pcv ?A którą z lubelskich lub zamojskich firm sprzedających gorana lub salamandera polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plama10 28.10.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Dziękuje za info na temat współpracy architekta i branżystów, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.10.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Chyba wbrew deklaracjom Fizyka fizycy się nam jednak rozmnożyli Docart - ten kanał to jak rozumiem na wino będzie? Kazber - pozbieram namiary i wyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Chyba wbrew deklaracjom Fizyka fizycy się nam jednak rozmnożyli Docart - ten kanał to jak rozumiem na wino będzie? Kazber - pozbieram namiary i wyslę docart będzie raczej "dawał w kanał" w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 29.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Lornet, Salamander to PCV, ja je zamawialam w Oknodomie na Leczynskiej 1, Gorana dawalam do wyceny w Swidniku w sklepie przy fabryce.Mi goran niechcial wykonac takich okien jak sobie zaplanowalam, mam bardzo duze przeszklenia w formie wykuszy i niechcialam miec w nich poprzeczek, wiec musialy byc zrobione na grubszych i mocniejszych profilach, tylko Salamander zgodzil sie takie zrobicPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.10.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jeśli chodzi o okienka, to rzeczywiście Salamander jest extra, ale jest też drogi. Osobiście proponuję zwrócić uwagę na Dequenicka. Osobiście (a wiem, że nie tylko ja) jestem bardzo zadowolony. Co do okien Dequenicka i Gorana - wyceny może też zrobić, na naszym forum znany i lubiany Pan Marek R (prawie Człowiek - Demolka ). PS. Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Co do okien Dequenicka i Gorana - wyceny może też zrobić, na naszym forum znany i lubiany Pan Marek R (prawie Człowiek - Demolka ). prawie demolka ?? to by kurde znaczyło że się zrobił znacznie spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Co do okien Dequenicka i Gorana - wyceny może też zrobić, na naszym forum znany i lubiany Pan Marek R (prawie Człowiek - Demolka ). prawie demolka ?? to by kurde znaczyło że się zrobił znacznie spokojniejszy Pawson, no wiesz, Demolka, Rozwałka - to prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 30.10.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A może ktoś słyszał cos o oknach drewnianych z Natury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam Mam nadzieje ze podane namiary, komus sie przydaly. Natomiast teraz ja drodzy forumowicze mam prosbe, gdzie i jaka kupowaliscie welne na ocieplenie poddasza. Potrzebuje rowniez dobrego i niedrogigo glazurnika ale dopiero gdzies na luty wiec moze byc na razie zabiegany Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.10.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja mam glazurnika godnego polecenia. Być może na luty będzie miał terminy. Jutro podam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzct 30.10.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci na forum, moze ktos Mnie jeszcze pamieta jezeli nie to sie przypomne delikatnie ten co w zimie pytal o dzialeczkiwiec dzialeczke juz mam, budowe planuje zaczac na wiosnea teraz walczyc z papierologia i wszystkim innym dzia... potrzebnym do rozpoczecia budowyi odrazu uprzedze wszystkim forumowiczowbede zasypywal pytaniami i rtadadami bo zamierzam budowac na "odleglosc"z gory wszystkich przepraszam i serdecznie dziekuje na przyszloscpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzct 30.10.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 "rtadadami" powinno brzmiec oytaniami o radeza bledy w pisowni przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 31.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 WitamOstrzegam ze bede was meczyc pytaniem o welne az ktos mi odpowieMam do wyboru Knaufa Thermolan 20-20zl/m2 i Isover Unimata 20-24,14/m2, niewiem ktora lepsza, czy sie oplaca dac troche wiecej za Isover czy Knauf tez jest dobry niechce przeplacac ale z drugiej strony niechce tez osczedzac na ociepleniu. Poradzcie cosPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 31.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Powitac lubelaków! No i my z żoną "wdepnęlismy" w budowe domu Lokalizacja: SNOPKÓW (może ktos z forum tez tam buduje?) Technologia: 2x7cm bal lity ocieplenie ekofibrem (kto jeszcze buduje z drewna?) Wykonawca: na 99% Mazurskie Domy, robią całość (instalacje wykona mój teść - ma firme), tylko fundamenty.... Terminy: fundamenty jak sie uda finansowo to lato 2007, reszta jak najwcześniej coby uciec od 22% VATu Aha, jak to z tym 22% VATem od 2008 roku: bedzie on czy nie będzie? na wiosne grodzimy działke: macie namiary na jakiś tanich a solidnych wytwórców siatki ogrodzeniowej i słupków? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam wszystkich nowych "desperatów" Aik to żebyś już mnie nie męczyła o tą wełnę Tak żeby twój dylemat rozstrzygnąć ... ja dałem isovera supermatę 15+5cm A u nas dzięki dzisiejszym przymrozkom wstrzymane zostały prace przy elewacji z nadzieją na ocieplenie w przyszłym tygodniu. Trochę głupio bo do położenia tynku zostało tylko kawałek pólnocnej elewacji ... raptem parę m2 i głupio by było zostawiać do wiosny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 31.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja mam glazurnika godnego polecenia. Być może na luty będzie miał terminy. Jutro podam na priva. proszę o nr telefonu do glazurnika [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 31.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Kazber - pozbieram namiary i wyslę ja również poproszę o namiary [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Kazber - pozbieram namiary i wyslę ja również poproszę o namiary [email protected] proponuję swoich, jeśli ktoś chce zobaczyć finał - zapraszam! Pan Boguś - 504040046 Robił u mnie 2 razy (mieszkanie, dom). Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 31.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Powitac lubelaków! na wiosne grodzimy działke: macie namiary na jakiś tanich a solidnych wytwórców siatki ogrodzeniowej i słupków? Witaj my właśnie skończyliśmy robić ogrodzenie słupki kupowaliśmy w Kijanach po 18 zł a siatkę powlekaną ocynkowaną o oczkach ok 5.4 cm za 13.20 za mb pod Lubartowem (dowóz gratis) podaje tel 0509573233 wszystko zależy od tego jaką chcesz siatkę my braliśmy tą droższą bo ma nam służyć naprawdę długo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts