szymoszkowa 05.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Bardzo dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 mariucha idkam fajne domki ech - nam jeszcze daleko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam mam do sprzedania barak budowlany w bardzo dobrym stanie, moze jest ktos zainteresowany.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 06.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witaj. A i k , Podaj cene i wymiary na priv. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 06.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja pokażę swój plac boju jak zrobią dach, bo na razie to są tylko "gołe ściany". Mam nadzieję, że zima będzie jeszcze łaskawa i zdążymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 hehe my też liczymy na łagodną zimęchcemy listopad/grudzień prąd podciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 06.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 My złożyliśmy w pradowni wniosek w zeszlym tygodniu więc realnie liczac kabel podciągną pewnie luty-marzec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no co ty ?aż tak długo trzeba czekać?mężowi w elektroni powiedzieli że w ciągu 2 tygodni od złożenia wniosku na sąsiednich działkach jest prąd wiec problemów być nie powinnoale....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.11.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wierz elektrowni , ja od zlozenia wniosku czekalam 3mies, a sasiad ponad rok. Energetyka musi zrobic przetarg na wykonawce ktory zrobi ci to przylacze wiec termin dwoch tygodni wydaje mi sie nierealny. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 06.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mariucha bardzo ładnie wygląda teraz twój domek, zwłaszcza, że ostatnio widzieliśmy go z gołą więźbą . Idkam ja też bym już pakowała walizki, żeby się przeprowadzić. Domek super. Szymoszkowa bardzo ładny dom i piękna działka. Też chciałabym żeby na naszej rosły już drzewa . Gdzie kupowaliście podbitkę i jaką? Czy wiecie czym najlepiej usunąć piankę montażową z paneli i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wierz elektrowni , ja od zlozenia wniosku czekalam 3mies, a sasiad ponad rok. Energetyka musi zrobic przetarg na wykonawce ktory zrobi ci to przylacze wiec termin dwoch tygodni wydaje mi sie nierealny. Poz czyli żeby mi podciagęli i postawili skrzynkę pod siatkę aż muszą robić przetarg? o rety my naiwni mężowi powiedzieli 2100zl i 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 No , smutne to lecz prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.11.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 mariucha idkam fajne domki ech - nam jeszcze daleko gratulacje Fenkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 07.11.2006 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson jakby mozna bylo to tez poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.11.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson no nie bądź taki, podeślij i mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.11.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson no nie bądź taki, podeślij i mi nie bo cie nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Pawson no nie bądź taki, podeślij i mi nie bo cie nie lubie no i stało się ... wychowałem żmiję na własnej piersi ... a u nas na budowie mamy dzikiego lokatora ... wczoraj wieczorem go namierzyłem, wielki rudy ... pies zabunkrował się pod werandą. Na szczęście bardzo przyjazny i nie wygonił mnie z własnej budowy Może ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 07.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Czy ktos zna jakis fajny program do aranzacji wnetrz?Wiem, wiem w google jest duzo, ale chcialabym jakis polecony przez kogos -ktos kto sie juz nim bawil i bardzo mu sie podobal. Zalezy mi najbardziej na aranzacji kuchni i lazienki. Pozdrawiam poszło na priv Dzieki serdeczne!!!Pobawie sie nim, chociaz tyle bede miala radochy z tej budowy!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts