eko 07.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 agaaa u nas za początek trzeba bylo czekac do przetargu około 1 miesiąca, potem przyjechała ekipa, wszystko zamontowała, zapłaciliśmy Lubzelowi i czekaliśmy...czekaliśmy.. czekaliśmy..., po około 3 tygodniach nas zalicznikowali i podłączyli. Inna sprawa, że jak przysłali pocztą fakturę i umowę odkupienia projektu przyłączy to zgadzało się tylko moje imię i nazwisko, a reszta danych (nr dowodu, adres zameldowania ) z chmurki i na dodatek Pani była zaskoczona, że ja chcę rachunek i umowę z MOIMI danymi, no bo "jakie to ma dla Pani znaczenie.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witajcie po dłuuuugiej przerwie. Ja też mam lokatorów - myszki w garażu Poza tym sama już MIESZKAM!!! Co prawda mam malowanie na dole i mnóstwo jeszcze pracy, ale w sumie budowa ukończona. Jeszcze się z tym nie oswoiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 07.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 To tak jak ja-mieszkam na górze a malowanie na dole ale i tak jest fajnie.A ja tez mam myszke,tyle,ze w pokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ....że jak przysłali pocztą fakturę i umowę odkupienia projektu przyłączy.." to ile to wszytsko kosztowało? u nas wydaje sie sprawa prosta sąsiad blisko z lewa/prawa daleko nie mają ciagnąć a projekty ? jakie? dodatkowo płatne? powiedzieli 2100zł czy jeszcze więcej moze to kosztowac? bo juz od skrzynki do domu to my ciagniemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 07.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czy ja tez mógłbym prosić ta stronke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 07.11.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ....że jak przysłali pocztą fakturę i umowę odkupienia projektu przyłączy.." to ile to wszytsko kosztowało? u nas wydaje sie sprawa prosta sąsiad blisko z lewa/prawa daleko nie mają ciagnąć a projekty ? jakie? dodatkowo płatne? powiedzieli 2100zł czy jeszcze więcej moze to kosztowac? bo juz od skrzynki do domu to my ciagniemy ? Za 2100 to zakład postawi Ci skrzyneczkę w obrębie Twojej działki i tyle;-) Reszta czyli pociągniecie w stronę domu skrzynka "na czas budowy" ,liczniki, itp to kolejne koszty,u mnie coś koło 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.11.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ESKA dzięki jeszcze skrzynka na czas budowy? dom stoi to chyba juz nie trzeba zielonam w tematach przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 My też mieliśmy dziką lokatorkę na strychu, wredna chyba nam trochę pogryzła folię parizolacyjną. ALe myszka już się złapała - na chlebek . A wcześniej nażarła się trutki. A odnośnie pianki to nikt nie wie jak ją usunąć? Monika B gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 07.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mapi nie ten etap , to dopiero przed nami Wszystkim ktorzy sie juz wprowadzili gratulki Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 08.11.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Gratulacje dla nowych zasiedleńców !!agaaa u nas koszt przyłącza to było około 2100 , od tego odliczyli za dokumentację projektową 170 zł, do zapłacenia ok. 1900 zł. Co do podciągnięcia do domu to zaproponowała nam firma, ktróra robiła skrzynkę i podciągnięcie do domu kosztowało dodatkowo 600 zł, ale taką małą skrzyneczkę mieliśmy swoją i kable też kupilismy oddzielnie, bo dawali za wysoką cenę. Czyli tak naprawdę to 600 zł to była robocizna i pieczątka osoby uprawnionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mariusze - chałupki jak się patrzy !!! Ja o tej porze w ubiegłym roku ubiłem 3 myszki własnoręcznie Mam nadzieję w tym tygodniu zakończyć sezon 2006. PS Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 U nas (jeszcze) myszy nie było Sezonu (jeszcze) nie kończymy - nie wiem, kiedy się wyrobią nasi dzielni spece od ogrodzenia. W środku domu sezon trwa nieustająco Szlag mnie trafił z rana http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 08.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Eco dzięki za inffffoooo prądowe my kroczek na przód w temacie kupna domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 08.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 kolega idkam już kładzie parkiety to czerwony dąb bo tak ładnie wygląda na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 08.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czytalem ze ktos ma program do aanzacji wnetrz .Jezeli mozna to prosilbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 08.11.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 i ja, i ja tez poprosze.. a dam sobie znim rade chociaz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 08.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 z programem oczewiscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 kolega idkam już kładzie parkiety to czerwony dąb bo tak ładnie wygląda na zdjęciach? Panie Pułkowniku Dziękuję, ale to jesionik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mariusze - chałupki jak się patrzy !!! Ja o tej porze w ubiegłym roku ubiłem 3 myszki własnoręcznie Mam nadzieję w tym tygodniu zakończyć sezon 2006. PS Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 program do aranzacji wg mnie niezły to PRO 100 do ściagniecia z sieci jest niezłe demo duże biblioteki mebli itd itp trudny nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts