Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

no co ty ?

aż tak długo trzeba czekać?

mężowi w elektroni powiedzieli że w ciągu 2 tygodni od złożenia wniosku

na sąsiednich działkach jest prąd wiec problemów być nie powinno

ale....?

2 tygodnie czeka się na warunki przyłącza (czyli z którego słupa można pobierać prąd-nie zawsze jest to ten najbliższy)

nas całość wyszła ok 3000zł z tym, że musieliśmy przekopywać się pod drogą asfaltową więc w normalnych warunkach pewnie byłoby taniej

robił nam to elektryk (zależało nam na czasie) i później on załatwiał wszystkie formalności w elektrowni

a efekt tego jest taki

http://img276.imageshack.us/img276/7379/img0286bs6.jpg

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Baba - Ty sie nie przejmuj - polityka swoje - życie swoje, a że w Polonii między tymi dwoma światami coraz większy rozjazd... no cóż. Wyoncz tv :wink:

Sezonu (jeszcze) nie kończymy - nie wiem, kiedy się wyrobią nasi dzielni spece od ogrodzenia. W środku domu sezon trwa nieustająco ;)

Ja też wciąż mam huk raboty - najwięcej nieustannych poprwek, jedne drzwi do wymiany, brakuje uchwytów do szfek, kratek wentylacyjnych, ogrodzenie też w robocie, samochód na kołkach, dziecko ze złamanym obojczykiem, a mąż w delegacji . Ja na pewno chciałam sie budować?

Gdybyście wiedzieli o możliwości wynajęcia mieszkanka lub nawet pokoju na mniej więcej miesiąc dla pary z dwójką małych dzieci, to będę wdzięczna za informację.

Moi budujący znajomi w poniedziałek muszą się wyprowadzić z mieszkania, a nie zdążyli wykończyć domu do takiego stanu, żeby się*w tej chwili wprowadzić...

kolega idkam już kładzie parkiety :)

to czerwony dąb bo tak ładnie wygląda na zdjęciach?

Panie Pułkowniku

;-) Dziękuję, ale to jesionik ;-)

Pieknie ten jesionik wyglada.

Tak bardzo lubie drewniane podlogi ale niestety w naszym domku ich nie bedzie.

Ta Twoja chata to kosztuje Cie chyba niezly majatek. Nie pisze tego z zazdrosci tylko z podziwu.

Pozdrawiam i zycze aby Wam wszystko dlugo i pieknie sluzylo.

Kazik

Monika ma racje. Od kilku lat nie ogladam tv i mam mniej stresow i wiecej czasu dla domu i rodziny. Jest w domu dvd player i dzieciaki czasem ogladaja film ale przed wlaczeniem musza czytac... po polsku.

Pozdrawiam

Kazik

Ps. BB, nadal oczekuje na namiary Twoich ekip od wykonczeniowki.

Oczywiscie b. cierpliwie poniewaz bedziemy "wykanczac sie" w przyszlym roku.

kolega idkam już kładzie parkiety :)

to czerwony dąb bo tak ładnie wygląda na zdjęciach?

Panie Pułkowniku

;-) Dziękuję, ale to jesionik ;-)

Pieknie ten jesionik wyglada.

Tak bardzo lubie drewniane podlogi ale niestety w naszym domku ich nie bedzie.

Ta Twoja chata to kosztuje Cie chyba niezly majatek. Nie pisze tego z zazdrosci tylko z podziwu.

Pozdrawiam i zycze aby Wam wszystko dlugo i pieknie sluzylo.

Kazik

Dziękuję!!!

Nie jest tak źle, ale jeszcze kuuupę roboty, a póżniej detale...

Ale nie wszystko od razu!

M

Witam

Do wszystkich juz mieszkajacych, :wink: gdzie zamawialiscie meble kuchenne, plis :D na rynku jest tak duzo ofert ze nie wiem na ktora sie zdecydowac :( Moze ktos napisze i poleci lub odradzi mi swojego wykonawce.

POz

Wysyłam na priv, ale okres oczekiwania do pół roku.

Witam.

Mi robili "fachowcy" z Damaro. Od rozpoczęcia montażu do jego zakończenia upłynęło więcej niż pół roku. Dla zainteresowanych: Gajek na antresoli.

Pozdrawiam

Mariusze - chałupki jak się patrzy !!! :wink:

Ja o tej porze w ubiegłym roku ubiłem 3 myszki własnoręcznie :wink:

Mam nadzieję w tym tygodniu zakończyć sezon 2006.

PS

Jeszcze nie :wink:

Wielkie dzięki, jeszcze troche pracy zostało. Ocieplenie idzie cieniutko, chyba o kolorze w tym roku to tylko zostało pomarzyć, ale zobaczymy wszystko zalezy od pogody.

Co do myszek to u nas tez jedna gdzies w styropianie sktobała, ale ja wystraszyłem i na razie cisza.

Pozdrawiam