Agira 08.11.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no co ty ? aż tak długo trzeba czekać? mężowi w elektroni powiedzieli że w ciągu 2 tygodni od złożenia wniosku na sąsiednich działkach jest prąd wiec problemów być nie powinno ale....? 2 tygodnie czeka się na warunki przyłącza (czyli z którego słupa można pobierać prąd-nie zawsze jest to ten najbliższy) nas całość wyszła ok 3000zł z tym, że musieliśmy przekopywać się pod drogą asfaltową więc w normalnych warunkach pewnie byłoby taniej robił nam to elektryk (zależało nam na czasie) i później on załatwiał wszystkie formalności w elektrowni a efekt tego jest taki http://img276.imageshack.us/img276/7379/img0286bs6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 09.11.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nasz koszt, to ~2K dla elektrowni i założyli nam licznik w ciągu 4 dni od daty wpłaty 2 części (1 część przy warunkach) i 1K7 dla wykonawcy przyłącza od słupka pod przyszły dom. Fromalności załatwiał elektryk. U nas sezon budowlany w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Szlag mnie trafił z rana http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html Baba - Ty sie nie przejmuj - polityka swoje - życie swoje, a że w Polonii między tymi dwoma światami coraz większy rozjazd... no cóż. Wyoncz tv Sezonu (jeszcze) nie kończymy - nie wiem, kiedy się wyrobią nasi dzielni spece od ogrodzenia. W środku domu sezon trwa nieustająco Ja też wciąż mam huk raboty - najwięcej nieustannych poprwek, jedne drzwi do wymiany, brakuje uchwytów do szfek, kratek wentylacyjnych, ogrodzenie też w robocie, samochód na kołkach, dziecko ze złamanym obojczykiem, a mąż w delegacji . Ja na pewno chciałam sie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 09.11.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Do wszystkich juz mieszkajacych, gdzie zamawialiscie meble kuchenne, plis na rynku jest tak duzo ofert ze nie wiem na ktora sie zdecydowac Moze ktos napisze i poleci lub odradzi mi swojego wykonawce. POz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gdybyście wiedzieli o możliwości wynajęcia mieszkanka lub nawet pokoju na mniej więcej miesiąc dla pary z dwójką małych dzieci, to będę wdzięczna za informację.Moi budujący znajomi w poniedziałek muszą się wyprowadzić z mieszkania, a nie zdążyli wykończyć domu do takiego stanu, żeby się*w tej chwili wprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 10.11.2006 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kolega idkam już kładzie parkiety to czerwony dąb bo tak ładnie wygląda na zdjęciach? Panie Pułkowniku Dziękuję, ale to jesionik Pieknie ten jesionik wyglada. Tak bardzo lubie drewniane podlogi ale niestety w naszym domku ich nie bedzie. Ta Twoja chata to kosztuje Cie chyba niezly majatek. Nie pisze tego z zazdrosci tylko z podziwu. Pozdrawiam i zycze aby Wam wszystko dlugo i pieknie sluzylo. Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 10.11.2006 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Szlag mnie trafił z rana http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html Monika ma racje. Od kilku lat nie ogladam tv i mam mniej stresow i wiecej czasu dla domu i rodziny. Jest w domu dvd player i dzieciaki czasem ogladaja film ale przed wlaczeniem musza czytac... po polsku. Pozdrawiam Kazik Ps. BB, nadal oczekuje na namiary Twoich ekip od wykonczeniowki. Oczywiscie b. cierpliwie poniewaz bedziemy "wykanczac sie" w przyszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.11.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kolega idkam już kładzie parkiety to czerwony dąb bo tak ładnie wygląda na zdjęciach? Panie Pułkowniku Dziękuję, ale to jesionik Pieknie ten jesionik wyglada. Tak bardzo lubie drewniane podlogi ale niestety w naszym domku ich nie bedzie. Ta Twoja chata to kosztuje Cie chyba niezly majatek. Nie pisze tego z zazdrosci tylko z podziwu. Pozdrawiam i zycze aby Wam wszystko dlugo i pieknie sluzylo. Kazik Dziękuję!!! Nie jest tak źle, ale jeszcze kuuupę roboty, a póżniej detale... Ale nie wszystko od razu! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 10.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam Do wszystkich juz mieszkajacych, gdzie zamawialiscie meble kuchenne, plis na rynku jest tak duzo ofert ze nie wiem na ktora sie zdecydowac Moze ktos napisze i poleci lub odradzi mi swojego wykonawce. POz Wysyłam na priv, ale okres oczekiwania do pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 10.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idkam gdzie można zobaczyć Twój jesionik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 10.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Monika daj i mi namiary na firmę do wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idkam gdzie można zobaczyć Twój jesionik?? W Dylągówce pod Rzeszowem , a bliżej Lublin - "u mnie" Zapraszam. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal124 11.11.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam Do wszystkich juz mieszkajacych, gdzie zamawialiscie meble kuchenne, plis na rynku jest tak duzo ofert ze nie wiem na ktora sie zdecydowac Moze ktos napisze i poleci lub odradzi mi swojego wykonawce. POz Wysyłam na priv, ale okres oczekiwania do pół roku. Witam. Mi robili "fachowcy" z Damaro. Od rozpoczęcia montażu do jego zakończenia upłynęło więcej niż pół roku. Dla zainteresowanych: Gajek na antresoli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 12.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 WitamKowal124 jestes zadwolony z swoich mebelkow, masz moze jakies fotki. Jak z jakoscia wykonania tych mabliPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 12.11.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kowal124 dopiero teraz przeczytalam dokladnie twoj post , ile czsu tym fachowcom zajelo zrobienie twoich mebli ,ja dobrze zrozumialam- pol roku , i nie pogoniles ich , masz dozo wyrozumialosci Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 13.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam witama nie prościej zamówić parkiet w lublinie?oglądałem cennik tych z dylągówki - tani nie jestjak moja mama kładłą parkiet to usługa ją wyniosła sporo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam witam a nie prościej zamówić parkiet w lublinie? oglądałem cennik tych z dylągówki - tani nie jest jak moja mama kładłą parkiet to usługa ją wyniosła sporo mniej Hmmm, nie znalazłem I klasy w Lublinie taniej niż 63,00 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 13.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a o co chodzi z jakimś sprawdzaniem działki w Agencji w Elizówce?domek w stanie surowym działka 19abez drzewek itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Mariusze - chałupki jak się patrzy !!! Ja o tej porze w ubiegłym roku ubiłem 3 myszki własnoręcznie Mam nadzieję w tym tygodniu zakończyć sezon 2006. PS Jeszcze nie Wielkie dzięki, jeszcze troche pracy zostało. Ocieplenie idzie cieniutko, chyba o kolorze w tym roku to tylko zostało pomarzyć, ale zobaczymy wszystko zalezy od pogody. Co do myszek to u nas tez jedna gdzies w styropianie sktobała, ale ja wystraszyłem i na razie cisza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czy ktoś z Was ma może jakiegoś blaszaka na narzędzia dla budowlańców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts