aik 13.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Ja posiadam ale barakowoz w bdb stanie, z schowaniem betoniarki w nim byly by klopoty(waskie drzwi) ale wszystko inne sie zmiesci, a i od biedy to mozna tez w nim spac.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Ja posiadam ale barakowoz w bdb stanie, z schowaniem betoniarki w nim byly by klopoty(waskie drzwi) ale wszystko inne sie zmiesci, a i od biedy to mozna tez w nim spac. Poz dzięki ale szukam jakiegoś blaszaka(ile chcesz za niego?)odp na privie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Monika daj i mi namiary na firmę do wykończeniówki. Roszponko! To do mnie, czy do Baby? Ja korzystałam (i wciąż niestety korzystam - bo już mieszkam) z pomocy kolegi. Jet bardzo skrupulatny i pracowity, choć niezbyt szybki. Jesli chcesz, to zapytam czy by się podjął jesli jesteś zainteresowana (i ewentualnie kiedy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witam witam a nie prościej zamówić parkiet w lublinie? oglądałem cennik tych z dylągówki - tani nie jest jak moja mama kładłą parkiet to usługa ją wyniosła sporo mniej Hmmm, nie znalazłem I klasy w Lublinie taniej niż 63,00 PLN Ja mam trójkę i jestem zachwycona. Dla mnie jest o wiele ładniejsza od 1. Dlaczego c i tak zalezy na pierwszej klasie? Mi parkiety ściągał z gór parkieciarz. Jestem zadowolona. Jedyna wada, to to że za wczesnie listwy poprzybijał i trzeba było zrywać do niektórych prac. Ale przyjechał przykleić po wszytskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 czy ktoś z Was ma może jakiegoś blaszaka na narzędzia dla budowlańców?? Ja mam blaszak i chcę go upłynnić w najbliższym czasie . Wyślę Ci zdjęcie na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.11.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 MonikaB mi raczej chodzi o firmę,przyjdzie paru fachmanów i szybko się z tym uporają.Pokaż zdjęcia parkietu. Skąd przyjechał parkiet?Ile kosztował m kw?A może namiary na parkieciarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 15.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam witam jak chcesz w lublinie pooglądać parkiety to chyba najsensowniej na nałęczowskiej, bo jak coś zamówisz u parkieciarza to nie do końca może przywieźć to co zamówiłaś ( z autopsji ) i wtedy masz ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika01 15.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam serdecznie. Czy ktoś z Was buduje dom w serdeczniku? Wyszukiwarka wskazała mi to właśnie forum. Chciałam prosić o podzielenie sie doświadczeniami z budowy tego domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 17.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A cóż to za cisza? Na sen zimowy to chyba za wcześnie Albo wszyscy wykorzystują powrót złotej jesieni albo wyczekują naa hasło od fizyka A u nas porządkowanie po elewacji ... 19 wielkich worów wszelkiej maści odpadów ... nawet nie pytajcie gdzie się tego pozbyłem a to jeszcze nie wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 MonikaB mi raczej chodzi o firmę,przyjdzie paru fachmanów i szybko się z tym uporają. Pokaż zdjęcia parkietu. Skąd przyjechał parkiet? Ile kosztował m kw? A może namiary na parkieciarza? Idzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A cóż to za cisza? Na sen zimowy to chyba za wcześnie Albo wszyscy wykorzystują powrót złotej jesieni albo wyczekują naa hasło od fizyka A u nas porządkowanie po elewacji ... 19 wielkich worów wszelkiej maści odpadów ... nawet nie pytajcie gdzie się tego pozbyłem a to jeszcze nie wszystko ... No właśnie my korzystając z tej złotej polskiej jesieni zagruntowaliśmy do końca dom. Ponieważ z dolną łazienką czekaliśmy na schody to w końcu zabieramy się i za nią. Mam nadzieję, że szybko pójdzie, bo dość już mam tego bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A właśnie, MaPi - jak się Wam mieszka? Jak tam Maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A właśnie, MaPi - jak się Wam mieszka? Jak tam Maleństwo? A mieszka się super, tylko jak już zniknie ten bałagan to będzie jeszcze lepiej. A maleństwo też jest super, trochę "rozdarte", ale jest świetne . A tak w ogóle to zapraszam na obejrzenie domu i dzidziusia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Bardzo chętnie , daj znać, kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 18.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam Waszystkich lubelskich Forumowiczów Nowa fotka naszej chałupki http://img359.imageshack.us/img359/1175/przd001dc7.jpg mam dylemat, czy z prawej strony na dole nie dociagnąć klinkierem do końca Może coś poradzicie, jak Wam by się bardziej podobało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 18.11.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam Waszystkich lubelskich Forumowiczów mam dylemat, czy z prawej strony na dole nie dociagnąć klinkierem do końca Może coś poradzicie, jak Wam by się bardziej podobało Pozdrawiam Moim zdaniem ladniej byloby gdyby ten klinkier byl do konca sciany-jakos tak symetryczniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 18.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam. Poszukuję ekip budowlanych na wiosnę 2007. Jesli ktos z was jest zadowolony ze swoich fachowców, to prosze o namiary najlepiej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 19.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiam wszystkich . Mam nadzieję zacząć budowę na wiosnę przyszłego roku, ale nie ruszę jeśli nie znajdę dobrego geodety. Bardzo proszę - jeśli znacie kogoś kto nie ma sklerozy, reumatyzmu i innych przypadłości, działa sprawnie i nie marudzi i nie zapomina co mówił 5 minut wcześniej- dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mariusz - ale na tym etapie musiałbyś chyba już przyklejać okładzinę klinkierową. Mi takie rozwiązanie wszyscy odradzali. Poza tym nie jest niesymetrycznie - część klinkierowa licuje się z oknem. Efekt będzie lepszy, jak już będziesz miał tynk (wg mnie oczywiście ) Fizyczki - no i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 19.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mariusz - ale na tym etapie musiałbyś chyba już przyklejać okładzinę klinkierową. Mi takie rozwiązanie wszyscy odradzali. Poza tym nie jest niesymetrycznie - część klinkierowa licuje się z oknem. Efekt będzie lepszy, jak już będziesz miał tynk (wg mnie oczywiście ) Fizyczki - no i jak tam? dzięki za głos, na razie 1:1 Nie trzeba przyklejać okładziny, można jeszcze zerwać kawałek styropianu, dolać fundament i wymurować klinkier do samego rogu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts