PawEla 19.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiam wszystkich . Mam nadzieję zacząć budowę na wiosnę przyszłego roku, ale nie ruszę jeśli nie znajdę dobrego geodety. Bardzo proszę - jeśli znacie kogoś kto nie ma sklerozy, reumatyzmu i innych przypadłości, działa sprawnie i nie marudzi i nie zapomina co mówił 5 minut wcześniej- dajcie namiary. Wysłałem na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 czesc wszystkim znajomy szuka działki budowlnej w L-nie lub okolicach ok 10-12 ar bez jakis strasznych przegieć cenowych wiecie może o czymś takim w swoich okolicach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 19.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 WitamSzukam bramy wjazdowej na czas budowy wygląd niewazny, aby sie tylko dała zamykac. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 20.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mariucha, klinkierek jest nietypowy - owszem. Mi trochę przypomnina dowcip "po co słoń ma trąbę? - żeby nie zaczynał sie tak nagle" Ale baba ma rację, że tynk może wiele zmienić, zwłaszcza jak rzucisz dwa kolory np. inny nad okno, inny w bok. Witaj mroovka, namiary na geodetów mam doma, ale oni strasznie jakos pozajmani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 20.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Moze ktos mi poleci dobra firme sprzedajaca bramy do garazu w lublinie,chelmie lub zamosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 20.11.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Moze ktos mi poleci dobra firme sprzedajaca bramy do garazu w lublinie,chelmie lub zamosciu Ja mam Wiśniowskiego z Chełma. Zakładają też rolety i żaluzje. Super ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 20.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A teraz ja proszę o pomoc. Poszukuję kogoś, kto przez zimę zrobi mi meble ogrodowe, huśtawkę itd. Też mogą być okolice Zamościa, Chełma i Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 20.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam Zaczynam powoli zabierac sie za wykonczeniowke rety , ile jest tego wszystkiego na rynku, niewiem co juz wybrac, zdecydowanie wole stan surowy Niewiem jakie wybrac meble do kuchni, a jakie do salonu, gdzie zamowic schody, powoli mam juz tego dosyc, dobrze ze chociaz glazure i reszte do lazienki mam juz wybrane, a i gres do salonu tez juz zamowiony Mam pytanko do tych forumowiczow ktorzy maja szmba, gdzie i jakie kupowaliscie, prosze o namiary. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 21.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Moze ktos mi poleci dobra firme sprzedajaca bramy do garazu w lublinie,chelmie lub zamosciu Polecam w Gajku na dole firma Gadip.Porównywałam oferty wyszło zdecydowanie najlepiej i montaż pierwsza klasa.Polecam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea_tea 21.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, szukam ekipy do wykonania na wiosnę ogrodzenia działki o powierzchni ok.3000m2. Zależy mi na kimś kto ma niebanalne pomysły, jest samodzielny i nie wymagałby ode mnie codziennej bytności na działce. Działka znajduje się niedaleko Kurowa.Może polecicie kogoś sensownego?Acha szukam jeszcze jakiejś ekipy do uporządkowania terenu po wycince drzew z linii drogi - ale to w drugiej kolejności.Pozdr.Bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 21.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam.Na dniach bedę spotykał się z kilkoma ekipami od murów. Zamierzam budować na wiosnę przyszłego roku. Pytanie kieruję do osób, które podobnie szukają teraz ekip na przyszły rok. Na ile zgodziliście robotę?Mój projekt to: http://www.z500.pl/index.php?projekt=27&podwarianty=1 , projekt Z27 L GL. Wprowadziliśmy w nim trochę zmian, głownie doprojektowaliśmy częsciowe podpiwniczenie. Po zmianach dom będzie miał powierzchnie:Powierzchnia całkowita: 329 mkw w tym parter z garazem 153 mkw, poddasze 141 mkw, piwnica 35 mkw.Powierzchnia uzytkowa: 200 mkw w tym parter 81 mkw, garaż 24 mkw, poddasze 68 mkw, piwnica 27 mkw. Interesują mnie ceny poszczególnych etapów, chociaż moze być ciężko, bo juz chyba nikt nie robi piwnic, a ja chce palic węglem, stąd piwnica.Ja sam postaram sie zdawac relacje z poszukiwań i otrzymywanych wycen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 21.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam My przymierzamy sie do budowy na wiosne ale nasz dom jest mniejszy, bo powierzchnia calkowita wynosi 187 m2 a uzytkowa 117,7 m2, bez piwnicy.http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=186 Dostalismy wycene stanu surowego bez dachu za 16 tys a dach w zaleznosci czy dachowka czy blachodachowka kwota od 9100 do 11100 zl Nie wiem czy to duzo czy malo zalezalo nam najbardziej na sprawdzonej ekipie.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 My właśnie robimy dach, dachówka, robocizna 40 zł netto za 1m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Tadaaam ! Fizyczki, pochwalcie się ostatnimi osiągnięciami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 a ja już wiem a ja już wiem ponawiam pytanie o działkę .. nikt z was nie wie o czymś do sprzedania w swojej okolicy ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 To i ja pogratuluję od nas wszystkich... Pawson - koło mnie jest, ale za nierozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 22.11.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Mam pytanie do wszystkich co robili przydomowe oczyszczalnie ile was calosc kosztowala i czy mozecie polecic jakiegos wykonawce, W sumie w projekcie mam szambo ale jak zobaczylam ceny , to mnie krew zalala od 4tys w zwyz, to sie wogole nieoplaca, wole juz dolozyc i zrobic oczyszczalnie. Poz i prosze o odpowiedz, dosc pilna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 22.11.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 aik - my jeszcze nie robilismy oczyszczalni, ale bedziemy robic z nimi: http://www.allegro.pl/item142918857_oczyszczalnia_przydomowa_dla_4_osob_sotralentz.html maja rozsadna cene i wstepnie jak przyszli na dzialke wydawali sie dosc konkretni, wiarygodni i znajacy sie na rzeczy (w odroznieniu od dwoch innych) - zadzwon, oni Ci udziela kokretnych informacji napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 no tak, to ja tu czekam, żeby dać szansę fizykowi na zrobienie osobiście "tadam" a tu ... to chocaiż poczekajcie niech sam powie jak Tosię nazwali .... ups ... fizyk, łan more tajm kongratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario17 23.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 CześćPoszukuję na przyszły rok (najlepiej na wiosnę) ekipy budowlanej do surowca oraz kierownika budowy (najchętniej niezależnego od ekipy).Byłbym wdzięczny za namiary na "przetestowanych" ludzi.Z góry dzięki !MariuszP.S.Zawsze uważałem że mariusz to raczej rzadkie imię, a tu na forum aż "ciasno" od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts