ewcik1 01.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aik - brawo !!!!!! Kto następny?? PAwson - może Ty ?? Wielkie gratulacje!!I caluski dla malenstwa!! A odpowiadajac kto nastepny to chyba ja bo 7 grudnia, no chyba ze ktos sie wstrzeli jeszcze w ten tydzien hehehe Boje sie jak choler... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 01.12.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Czajnik gratulacje !!! Ale mamy "urodzajny" rok . A jeśli chodzi o schody to szukasz kogoś do obłożenia betonowych czy do zrobienia drewnianych? Kubus gratulujemy . A dzieki. Szukam kogos do zrobienia drewnianych b. solidnych, takich cotoby nieskrzypiały pod moim ciężarem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.12.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Czajnik gratulacje !!! Ale mamy "urodzajny" rok . A jeśli chodzi o schody to szukasz kogoś do obłożenia betonowych czy do zrobienia drewnianych? Kubus gratulujemy . A dzieki. Szukam kogos do zrobienia drewnianych b. solidnych, takich cotoby nieskrzypiały pod moim ciężarem . No niestety nasze trochę skrzypią, zwłaszcza pod moim ciężarem , ale nie tylko. Zawsze można przyjechać i zobczyć, pochodzić po nich . Zapraszam. A nasz maluszek już pięknie trzyma główkę prosto . Skubaniec z pozycji półleżącej próbuje siadać, a ma dopiero 9 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.12.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ... Skubaniec z pozycji półleżącej próbuje siadać, a ma dopiero 9 tygodni. Dobrze! Niech ćwiczy. Tatuś znajdzie jakąś robotę na budowie. Każda para rąk się przyda Nasza Tośka uwielbia spać i ssać!!! Spędza na tym całe godziny Ja też bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ... Skubaniec z pozycji półleżącej próbuje siadać, a ma dopiero 9 tygodni. Dobrze! Niech ćwiczy. Tatuś znajdzie jakąś robotę na budowie. Każda para rąk się przyda Nasza Tośka uwielbia spać i ssać!!! Spędza na tym całe godziny Ja też bym tak chciał Pogadaj z Izą, może tobie też pozwoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 04.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ponawiam zapytanie o godnego polecenia cykliniarza. Czy nikt nie jest ze swojego zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ponawiam zapytanie o godnego polecenia cykliniarza. Czy nikt nie jest ze swojego zadowolony? Ja cyklinierzy nie polecam, bo ich nie miałem . Mam gres i panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam kogos do zrobienia drewnianych b. solidnych, takich cotoby nieskrzypiały pod moim ciężarem . Schody moje robił pan Sławek. Jestem zadowolona - terminowo, nie tragicznie drogo, porządnie. Tel.503-139-553 Docart - mi cyklinował pan, który układał podłogę, samego cyklinowania nie bierze, bo i tak ma mnóstwo zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czesc ALL fizyk Gratulacje po raz drugi ... dzielny z Ciebie chłop chociaż nie wyglądasz ... Schody drewniane u mnei ten sam p. Sławek co u Moniki B. Jest tani terminowy i profesjonalny - schody super , dodatkowo robi drzwi drewniane też b ładne. Co u nas: - Parkiet w większości położony - Łazienki zrobione - Schody, kuchnia zrobione - Działka kończy się grodzić - Ziemia kończy się wyrównywać dookoła domu Fizyk w tym temacie nic się u nas nie dzieje na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czesc ALL fizyk Gratulacje po raz drugi ... dzielny z Ciebie chłop chociaż nie wyglądasz ... Schody drewniane u mnei ten sam p. Sławek co u Moniki B. Jest tani terminowy i profesjonalny - schody super , dodatkowo robi drzwi drewniane też b ładne. Co u nas: - Parkiet w większości położony - Łazienki zrobione - Schody, kuchnia zrobione - Działka kończy się grodzić - Ziemia kończy się wyrównywać dookoła domu Fizyk w tym temacie nic się u nas nie dzieje na razie Pawson - to jak rozumiem Święta w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Leniuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Leniuchy wiesz jak jest ,,, lezy sie od rana do nocy do gory brzuchem to sie nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 05.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Pawson, to może Ty jak układasz parkiet, to masz na oku jakiegoś sensownego cykliniarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moj parkieciarz cyklinuje w sumie to jeszcze nie wiem czy on sensowny /mam nadzieje ze tak ) tylko on strasznie zarobiony jest nie wiem czy sie podejmie samego cyklinowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Leniuchy wiesz jak jest ,,, lezy sie od rana do nocy do gory brzuchem to sie nic nie chce Choroba, problem faktycznie - nawet się położyć nie można żeby się zrelaksować Przekichane masz Docart - ja swojego nawet nie proponuję - sama cierpliwie na niego czekam, żeby mi co nieco skończył. Z coraz mniejszą cierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 06.12.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 06.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Spróbuj w Neptunie na Metalurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 06.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Moją podłogę bezpyłowo cyklinował pan Artur 605-331-777. Bardzo fajny gość. Podłoga jak lustro. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 06.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Spróbuj w Neptunie na Metalurgicznej. A jak nie to podjedź do jakiegoś ślusarza i niech Ci z rury kwadratowej wyspawa... Jak będziesz potrzebował wymiarów to mogę sprawdzić w domu (też mam taką robioną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts