Ella 22.04.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 To SUPER, tylko nie gryź odsłoniętych miejsc, bo ciężko mi będzie to potem wytłumaczyć żonie . Co do fotek to juz poszły.... pozdrowienia dla Ciebie i reszty grupowiczów z Lubelskiego Dobrzyku, a co to są odsłonięte miejsca ? Za fotki bardzo dziękuję ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 22.04.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 17 strona hurra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.04.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Dobrzyku, a co to są odsłonięte miejsca ? Za fotki bardzo dziękuję ! Pozdrawiam ! na przykład twarz, ręce jak sie jest w koszulce polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.04.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 ZIEMIEEE PRZYJMEEE (z ok. Swidnika ) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 22.04.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Guit: Proponuje ziemie z Naleczowa - leczy serce i nerwice i ma dzdzownice :) i woreczek 5 zl :) (Moze w ten sposob zarobie na dom ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.04.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 oz Ty!@#$#%#! ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.04.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 na przykład twarz, ręce jak sie jest w koszulce polo Dla bezpieczeństwa wycofuję się z dalszych analiz tego zagadnienia . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.04.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Dla bezpieczeństwa wycofuję się z dalszych analiz tego zagadnienia . pozdrawiam Nie bój się, ja w przeciwieństwie do Ciebie zupełnie nie gryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 23.04.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Nie bój się, ja w przeciwieństwie do Ciebie zupełnie nie gryzę Nie wiem kto kogo w końcu pogryzł, ale spóźniłem się najwyraźniej na dobrzykowickie zdjęcia Ech, a wreszcie mam przeglądarkę działającą w trybie graficznym! Za to zdjęcia z Krępca - super. Następnym razem też chcę się załapać Paweł - widzę, że wreszcie wybrałeś projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 23.04.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Tak na 100 % wybiore jak kupie (a jeszcze nie kupilem) ale fakt przekonany juz jestem do tego ... Teraz po raz 88 zastanawiam sie z czego budowac sciany ?? Pelny rozterek jest ten los inwestora Poza tym zostalem forumowiczem :) i powiem wam ze to rzeczywiscie brzmi dumnie :) Nastepne spotkanie musimy zrobic jakos w maju - jak sie da .... Pozdrawiam gryzacych i gryzionych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.04.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 pozdrawiam gryzacych i gryzionych ... :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.04.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 spóźniłem się najwyraźniej na dobrzykowickie zdjęcia Ech, a wreszcie mam przeglądarkę działającą w trybie graficznym! No przecież jedno zostało zdradziecko przemycone przez Dobrzyka do wątku lubelskiego i jak na razie ma się dobrze... Poczekaj chwilę, na pewno Ci się otworzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 23.04.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Ekhmm, no tak, rzeczywiście Zdjęcie OK, ale wolałbym posłuchać. Może ktoś ma mp3??? Paweł: kiedy wykręciłeś taki wynik na forum?? 100 postów na kwartał... Dzień bez forum jest dniem zmarnowanym? A masz już wyceny z różnych źródeł/w różnych technologiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 24.04.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Pozdrawiam wszystkich Jest parę osób ze Świdnika i okolic jak ja , więc "uprzejmie donoszę" : mamy w Świdniku producenta - Elbruk przy Al. Lotników Polskich produkuje bloczki fundamentowe. Jakość bardzo dobra - rodzina zamawiała i stwierdziła, że dużo lepsze od zakupionych w ArtBecie. Cena z transportem to 3,50 zł za szt. Poza tym: kto z Was potrzebuje roślin na żywopłot lub do ogrodu? Mam dostęp do krzaków za naprawdę symboliczne pieniądze . Aha: czy ktoś z Was ma może na stanie agregat prądotwórczy na 220V, który mógłby za niewielką odpłatnością wypożyczyć na przyszły tydzień? Bede zobowiązana pomyślnego budowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.04.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 A Twoja żona ? Żona ? jak żona ?? ... a moja żona Moja żona gryzie ale tylko mnie ...z tego co mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 25.04.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witam Ale zrobił sie tutaj duży ruch, wiec moze i ja skorzystam. Słyszłem że w Lublinie , róg Lubartowskiej i Ruskiej, jest ksiegarnia gdzie można m. in. kupić Tablicę Informacyjną na budowę. Czy ktoś może to potwierdzić.Muszę postawić tablicę już w maju na mojej budowie, bo jak ktoś "życzliwy" doniesie sie do nadzoru budowlanego że buduje bez tablicy, to będzie mnie to kosztowało 500 zł. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 26.04.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Co do dnia bez forum - to widze juz pierwsze objawy uzaleznienia:) Co do wycen to ciagle sie robia - chociaz teraz to troche bez sensu bo nawet jesli mi sie uda zaczac budowe w tym roku to ceny beda kompletnie inne niz teraz czyli kolo lipca trzeba bedie robic je od nowa prawdopodobnie ... Ciagle czekam na WZ :( Moze je dostane do pol. maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 26.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Witajcie,tablice dobrze miec na budowie - ja swoja dostalem darmo w hurtowni mat. budowlanych. Co do kontroli to zawsze mozna tlumaczyc sie ze ktos ja ukradl zlosliwie- przeciez nikt nie pilnuje ciagle budowy.( wczoraj byla a dzis rano juz jej nie ma).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 26.04.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 W razie czego wszyscy grupowicze z Lubelskiego potwierdza ze wczoraj tablica byla - WIDZIELIŚMY !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 26.04.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Emisia - potrzebuje jakiegos szybko rosnacego pnacza, zeby oplotlo siatke i zaslonilo industrialny widok za nia (ci co u mnie byli wiedza o co chodzi ) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts