PawEla 29.12.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 lublin śpi...po świetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 29.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 nie śpi tylko drzemie...ale gdzieś koło 31 się obudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 29.12.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie. Gratulujemy wszystkim odbioru budynku – i oficjalnego już w nim mieszkania a nie na kocią łapę , Co do spotkania to my również jesteśmy chętni, żeby zobaczyć te wasze cuda i pozazdrościć troszkę. I życzymy wszystkim w tym nowym roku 2007 szybkiego bezproblemowego budowania i wykańczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 29.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam, czy ktoś z Was ma orientcję co do ceny bicia studni?? 50 PLN/mb to dobra cena czy nie bardzo. Do tego rura osłonowa fi 168 60 PLN/mb. Może wiecie gdzie w dobrej cenie można kupić kregi betonowe ze stopniami?? Pozdrawiam Witam wszystkich. Nas tez interesuja studnie głębinowe. Prosimy o namiary na ekipy wykonujace takie studnie i ewentualne ceny. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 30.12.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Zapraszamy i do nas! Mieszka sie suuuper, po pierwszym szoku przeprowadzkowym . Teraz zagrypiłam i całe święta niestety w domu ale Noworocznie witamy czem chata bogata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 No to ja będę pierwsz raz w NOWYM 2007 ROKU !!!! WSTAWAĆ ŚPIOCHY. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Szczęśliwych odbiorów, tanich kredytów, zdrowych potomków i pięknych domków życzy cała Fizykowa ferajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 01.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Ja życzę Tego co najlepsze w Nowym 2007 Roku dla wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Niniejszym pragnę zainaugurować Forumowy Sezon Karnawałowy Zapraszamy serdecznie na "odbiór" naszego domku . Który dzień bardziej Wam odpowiada: najbliższy piątek wieczorkiem czy niedziela po południu? Jeśli ten termin z jakichś względów Wam nie odpowiada, możemy spotkanie przesunąć o tydzień, np na przeszły weekend. Proszę o odzew na priva albo tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A my życzymy wszystkim Forumowiczom tego, aby Nowy Rok był lepszy od Starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 My chrzcimy w najbliższy weekend Tośkę. Więc może przyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 My chrzcimy w najbliższy weekend Tośkę. Więc może przyszły? Powód jak najbardziej słuszny Nam następny weekend też pasuje - proszę pozostałych o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 03.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam! Na początku życzę wszystkim udanego budowlanego roku 2007. A przy okazji poszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do wykonania hydrauliki i co.Macie coś godnego polecenia????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 My chrzcimy w najbliższy weekend Tośkę. Więc może przyszły? Powód jak najbardziej słuszny Nam następny weekend też pasuje - proszę pozostałych o wypowiedzi Właściwie to może być i następny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 OK, jak się Wam widzi przyszła sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 04.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam wszystkich z lublina, okolic i nie tylko.Czy ktoś może mi powiedziec jakie są mniej więcej ceny ekip do stanu surowego otwartego, jeszcze co prawda nie mamy wszystkich dokumentów aby rozpocząć budowe ale nie zaszkodzi sie zoriętować w cenach. Ja jestem z Biłgoraja może jest tu też ktoś z tych okolic kto już rozpoczą budowę.pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witam wszystkich z lublina, okolic i nie tylko. Czy ktoś może mi powiedziec jakie są mniej więcej ceny ekip do stanu surowego otwartego, jeszcze co prawda nie mamy wszystkich dokumentów aby rozpocząć budowe ale nie zaszkodzi sie zoriętować w cenach. Ja jestem z Biłgoraja może jest tu też ktoś z tych okolic kto już rozpoczą budowę. pozdrawiam Justyna Witam My ruszamy z budowa od wiosny i dogadalismy sie z ekipa na kwote 16 tys -budowa pod Zamosciem. Nie wiem czy to duzo czy malo bo wiekszosc osob na tym forum jest juz po budowie albo w zaawansowanej wykonczyniowce wiec nie wypowiadaja sie na takie tematy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witaj, ja słyszałam, że ceny za stan surowy to koło 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 - około - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Zależy za jaki dom, z czego, czy jest piwnica, jaki rodzaj ściany... Trudno rzucić jakąś kwotą z sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 05.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 wielkie dzieki za odpowiedzi, rozumiem ze ceny zależne są od powieszchni domu i innych rzeczy, ale tak oriętacyjnie chciałam się zorientować jak jest w naszych okolicach , czytałam gdzies na tym forum ze okolice warszawy to ponad 50tys za stan surowy. więc jak piszecie ze 16-20 tyś to mnie pocieszyliście. A tak wogle to w jaki sposób szukaliście ekipy przez znajomych?? i na co przede wszystkim trzeba zwracać uwagę?? Ps.za błedy ortograficzne z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts