aik 08.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam My tez sie chetnie pojawimy. Ps ostatnio mam straszne problemy z dostaniem sie na forum , a jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 My też będziemy. Myślę, że w pełnym składzie Dzięki Monika, za to że wzięłaś nas pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 08.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich czy ktoś mógłby polecić sprawdzonego architekta do adaptacji projektu albo może do realizacji gotowego? zależy mi na sprawdzonej osobie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 08.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ups. oczywiście chodzi o Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 08.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 witam.czy ktoś z was kupował okna z profilem schuco -lublin i okolice,jeśli tak to poproszę namiary-ile można dostać dodatkowego rabatu na okna pcv od pierwotnej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 09.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam wzsystkich tak dla potomności może sie kiedyś komuś przyda ,a mianowicie co do budowania domu na granicy dwóch wsi( tak jak u mnie stawiam dom na dwóch graniczacych ze soba działkach z kturych jedna leży w innej wsi) otóż można tak postawic dom nie ma żadnych zastrzeżeń zameldowanie bedzie w tej na kturej jest większa część budynku Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 10.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Wszystkich!Najlepszego w Nowym Roku! Czy może ktoś z Was robił ostatnio kosztorys budowy domu?Czy może mi powiedzieć ile tak mniej więcej kosztuje budowa domu w chwili obecnej.Bo ceny mieszkań tak poszły w góre, że szok! I teraz musze się głeboko zastanowic co mam robić.na szczęście działke nabyłem już wcześniej i te koszty już mi odejdą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 10.01.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 witam.czy ktoś z was kupował okna z profilem schuco -lublin i okolice,jeśli tak to poproszę namiary -ile można dostać dodatkowego rabatu na okna pcv od pierwotnej oferty ja poszedłem po wstępną wycenęi bez żadnych moich nagabywań dostałem 17% ... okna salamander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 10.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzięki ,wyraziłem się chyba nieprecyzyjnie,oferty salamander,kbe,deuinck,veka goran,rabat 17,35%,20.20,20 chodzi mi ile mozna jeszcze utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzięki ,wyraziłem się chyba nieprecyzyjnie,oferty salamander,kbe,deuinck,veka goran,rabat 17,35%,20.20,20 chodzi mi ile mozna jeszcze utargować Dajcie spokój z rabatami, liczy się cena finalna, jakość, wyposażenie dodatkowe i czas oczekiwania. Reszta to z przeproszeniem marketingowe pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam My tez sie chetnie pojawimy. Ps ostatnio mam straszne problemy z dostaniem sie na forum , a jak u was Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam wszystkich. My niestety w sobotę nie możemy, zwłaszcza o tak wczesnej porze . Mam nadzieję, że damy radę następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam wszystkich. My niestety w sobotę nie możemy, zwłaszcza o tak wczesnej porze . Mam nadzieję, że damy radę następnym razem. No, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 10.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No nie Mapi a ja wlasnie liczylam ze jak sie spotkamy to moze uda sie nam wprosic do was na male ogladanko , mam znajoma ktora chce wybudowac domek taki jak wasz i chcialam go obejrzec, porozmawiac o kosztach i technologiach, . Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No nie Mapi a ja wlasnie liczylam ze jak sie spotkamy to moze uda sie nam wprosic do was na male ogladanko , mam znajoma ktora chce wybudowac domek taki jak wasz i chcialam go obejrzec, porozmawiac o kosztach i technologiach, . Poz No to może następne spotkanie u nas? W końcu jest karnawał . Ja proponuję może niedzielę 21, co wy na to? Soboty u nas niestety odpadają, bo to jedyny dzień w tygodniu kiedy Piotrek może poświęcić cały dzień na "robotę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Dla mnie póki co OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 11.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam wszystkich! Ostatnio wobec dramatycznego braku czasu nie odzywam się na forum, ale pilnie wszystko czytam. Niestety, mimo szczerych chęci nie będziemy mogli się pojawić na spotkanku . Mamy nóż na gardle - do końca miesiąca musimy się wyprowadzić (a tzn. również wprowadzić), a stan, w którym obecnie znajduje się nasz domek nie do końca na to pozwala. Wobec czego każdą wolną chwilę spędzam właśnie tam. Powoli, z każdą wizytą, zaczynamy przewozić różne graty itp. Jakby tego było mało, najmłodsza pociecha załapała zapalenie oskrzeli . Miejmy nadzieję, że będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 11.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Mapi dzieki za zaproszenie ale 21 mamy chrzciny u mojej siostry, i niestety niebedziemy mogli sie pojawic Docard to cos podobnie jak ja, tyle ze ja dopiero mam termin do konca kwietnia, ale i tak jestem przerazona czy damy rade, jakos czarno to widze. A co unas slychac, w skrocie: - sufity podwieszane w toku - jutro wchodzi pan montowac kominek - w przyszlym tygodniu przychodzi hydraulik montowac piec i grzejniki - 24 stycznia ma przyjechac gres do salonu, kuchni i przedpokoju - w lutym ma wejsc glazurnik i zrobic lazienke A ja biegam po sklepach i niewiem gdzie i jaka kuchnie zamowic, niemam pojecia jakie drzwi wybrac i juz calkiem zglupialam w tematyce farb i kolorow scian w naszym domku. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 11.01.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 baba napisałaDajcie spokój z rabatami, liczy się cena finalna, jakość, wyposażenie dodatkowe i czas oczekiwania. Reszta to z przeproszeniem marketingowe pierdoły. cena liczy się jak i jakość,ale dobrze wiedzieć jakie pole manewru ma handlowiec (tj jaki ma narzut).Wtedy wiadomo czyjest sens trochę powalczyć o ,,dobrą" cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No to może następne spotkanie u nas? W końcu jest karnawał . Ja proponuję może niedzielę 21, co wy na to? Soboty u nas niestety odpadają, bo to jedyny dzień w tygodniu kiedy Piotrek może poświęcić cały dzień na "robotę" hmmmm skąd ja to znam u nas podobnie, na tygodniu to raptem pare godzin wieczorem (z czego większość pochłania myślenie ) ale za to w sobooootę ... dobrze że potem jest neidziela to zakwasy można wyleżeć Aik u mnie z dostępem do forum może źle nie jest (dobrze też nie ale czytac można) ale ostatnio pisałem już kilka postów i musiałem odpuścić bo za cholerę nie chciał się pokazać przycisk wyślij. Myślałem że namierzę go jakos na chybił trafił albo jakimś skótem klawiszowym ale niestety kicha wyszła a dzisiaj ... niespodzianka ... przycisk się znalazł U nas narazie kręcimy stelarze do regipsów i czekamy na zimę, może się trochę odpocznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts