BORF 21.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Cena jak najbardziej normalna, my placiliśmy w listopadzie 51 zł/m2 brutto. Wieźba, folia, dachówka (210 m2), obróbka kominów (3), okna dachowego (1), wyłazu(1), rynien w cenie. Wygląd dachu po lewej Oczywiście tylko robocizna A jak kształtują się ceny położenia instalacji elektrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 21.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Borf w zeszlym roku w lipcu placilam 15zl za punkt + 100zl za rozdzielnie. Poz No a ja jeszcze niewybralam drzwi wewnetrznych i mebli do kuchni, i mam totalny metlik w glowie, sama niewiem co mam wybrac. W dodatku juz od tygodnia przesladuje mnie straszny pech, a finalem bylo zepsucie sie w piatek samochodu i to tak pozadnie poszedl mi wal w silniku, w piecioletnim Mitsubishi zgroza Na szczescie mam autocasco, tylko niewiem czy polisa obejmuje taka awarie. A bylo to tak: Jechalam sobie spokojnie droga, nagle za zakretem zobaczylam lezaca galaz na szosie, ostro zachamowalam, no i juz dalej niepojechalam Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 21.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 To i tak niezła marka. Ja mam Opla i po 3 latach jestem stałym bywalcem na serwisie. A przez 10 lat tłukłam BMW i nie miałam takich problemów. Ach te staruskie autka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Borf w zeszlym roku w lipcu placilam 15zl za punkt + 100zl za rozdzielnie. A co to jest rozdzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 21.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam po przerwie Umówiliśmy się na termin z wasza ekipa od tynków gipsowych byli obejrzeć ścianyi zgodzili sie na 20 zł za metr.Jeżeli można to proszę na priva o numerek telefonu bo mam pytankoPozdrawiam Ja jestem obecnie na etapie robienia elektryki.Kanalizacja już zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 21.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Borf Rozdzielnia sorki literowka, chyba wiesz co to jest :wink jesli nie, to wyjasniam W garazu mam skrzynke z glownymi bezpiecznikami, roznicowka itd. z tamtad prowadza przewody do rozdzielni w przedsionku, i dalej do poszczegolnych gniazdek i kontaktow. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam po przerwie Umówiliśmy się na termin z wasza ekipa od tynków gipsowych byli obejrzeć ściany i zgodzili sie na 20 zł za metr. Jeżeli można to proszę na priva o numerek telefonu bo mam pytanko Pozdrawiam Ja jestem obecnie na etapie robienia elektryki. Kanalizacja już zrobiona. Od kogo chcesz ten telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Borf Rozdzielnia sorki literowka, chyba wiesz co to jest :wink jesli nie, to wyjasniam W garazu mam skrzynke z glownymi bezpiecznikami, roznicowka itd. z tamtad prowadza przewody do rozdzielni w przedsionku, i dalej do poszczegolnych gniazdek i kontaktow. Poz Dzięki za wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 21.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czy może znacie adresy firm w Lublinie które wykonuja centralne odkurzacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czy może znacie adresy firm w Lublinie które wykonuja centralne odkurzacze Widziałem szyld na Lubartowej, jadąc od Lubartowa w dół po lewej, obok speedcara. Nie inteesowałem sie tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Lontrel - zagadanij Pawsona. On montował i ma namiary na firmę (a jak go znam, to pewnie wynalazł tanią i solidną) . Aik - nie jestem pewien, czy dostaniesz wypłatę za taką szkodę. NIe jest wykluczone, że tak. Ale ja bym, niezależnie od tego, próbował się targować z podmiotem odpowiedizalnym za stan dróg. Bo ktoś nie uprzątnął gałęzi. Podobnie jak z wjechaniem do dziury i urwaniem koła . Dowiedz się kto jest właścicielem drogi (gmina, czy miasto) i załatw świadka i skąłdaj kwity. Bo w innym wypadku stracisz zniżki z AC. Jutro się dowiem, jak by to u nas wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 21.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Fizyk dzieki ale od administratora niemam szans, bo to sie zdarzylo w piatek po tej czwartkowej nocce, sluzby jeszcze niezdazyly wszystkiego uprzadtnac a droga jest kategorji ....... iles tam Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.01.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aik, a powiedz Ty mi bo jakoś nie do końca zrozumiałem. Uderzyłaś w te gałęzie i uszkodziłaś silnik czy poprostu na ostro go zatrzymałaś i w silniku się bałagan sam zrobił? Dla Ciebie lepiej jeżeli uderzyłaś, jeżeli nie to AC nie obejmuje takich usterek. A swoją drogą to złośliwe to autko, już Ci dawało kilka razy do zrozumienia w ubiegłym tygodniu, że nie ma ochoty współpracować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 22.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam po przerwie Umówiliśmy się na termin z wasza ekipa od tynków gipsowych byli obejrzeć ściany i zgodzili sie na 20 zł za metr. Jeżeli można to proszę na priva o numerek telefonu bo mam pytanko Pozdrawiam Ja jestem obecnie na etapie robienia elektryki. Kanalizacja już zrobiona. Od kogo chcesz ten telefon? Witam Jeżeli można to chciałbym numer telefonu do Was Bo chciałem o coś zapytać??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzi 22.01.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam, powoli będe się przyłączał do wątku. Na początek mam pytanie o jakąś dobrą ekipe budowlaną - sciany i dach. Bo pare osób pisało że wysyła na priv - moge i ja prosić ? (wiem że troche późno na szukanie, ale może uda się coś jeszcze znaleść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 23.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy może znacie adresy firm w Lublinie które wykonuja centralne odkurzacze Z tego co pamiętam, to Pawson ma BAEMa , ja w końcu wybrałam CanaVac, bo dali nam dłuższa gwarancję i ewentualne odetkanie w przypadku wciągnięcia bielizny za darmo. Mieszczą się rzeczywiście na Lubartowskiej, ja załatwiałam na telefon: 602-183-759 Pan przyjechał, pomierzył, wykonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 23.01.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy może znacie adresy firm w Lublinie które wykonuja centralne odkurzacze Z tego co pamiętam, to Pawson ma BAEMa , ja w końcu wybrałam CanaVac, bo dali nam dłuższa gwarancję i ewentualne odetkanie w przypadku wciągnięcia bielizny za darmo. Mieszczą się rzeczywiście na Lubartowskiej, ja załatwiałam na telefon: 602-183-759 Pan przyjechał, pomierzył, wykonał Czy duzo kosztuje takie cacko jak odkurzacz centralny, pytam z ciekawosci. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Fizyk dzięki za namiary na meblarzyA może jakieś zdjątko z ich meblamimile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Fotki z kuchni gdzieś już wrzucałem. Jak znajde chwilkę, to umieszczę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Zdjęcia z albumu widziałam jeżeli masz jakieś nowe to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts