agaaa 09.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 skrzętnie notuje kogo i co polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 09.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam, witam Ja okna zamawialam w Oknodomie na Lenczynskiej, profil Salamander w okleinie zloty dab. Okna super, obsluga tez, bardzo terminowo i fachowo, moge ich polecic z czystym sumieniem. Mam tez dobrego hydraulika, u mnie robil cala instalacje i ukladal 60m podlogowki, bardzo fachowa robota. A teraz pochwale sie co u nas - sufity podwieszane skonczone - w technicznym glazura i terakota polozona - Kominek gotowy - Gres do salonu, przedpokoju i kuchni kupiony - piec centralnego podlonczony - Meble kuchenne wybrane - Drzwi wewnetrzne zamowione. W przyszlym tygodniu dalsza czesc centralnego, zalozenie licznika gazowego i ODPALENIE centralnego. No i oczywiscie cala reszta , o jejku ile tego jeszcze Poz Ps potrzebuje dobrego glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 09.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 wow aik no to nieźle tak dużo do przodu a ten hydraulik? gdzie go szukać? a od tynków kogoś macie? mąż zlecił jednym fachowcom wstępną wycenę już miesiąc temu i nie mają czasu podliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 09.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam Potrzebuję namiaru na stolarza od więźby. Wiem że jakiś był polecany na forum ale jakoś nie mogę doszukać tyle tych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 09.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No tak jakos powoli do przodu Hydraulik z Swidnika, namiary moge podac na priwa. Od wiezby jakiegos oddzielnego stolarza nie bralam, caly dach robil mi pan Sienkiewiczy, na tym forum goraco polecany i uwazam ze zasluzenie. Tynki robil mi Rokicki a wylewki Kanczugowski, tez polecani na forum, do obydwu nie mam zadnych zastrzezen. Jesli potrzebuje ktos tez kogos do wykonania szamba to mam niedroga i dobra ekipe, mi zrobili szambo jednokomorowe z podlonczeniem do budynku za 2100zl robocizna + material. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 10.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 aik kliknęłam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 10.02.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Aik- ja również poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 10.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 aik lista polecanych fachowców coraz dłuższa przekazę mężowi będzie obdzwaniał czekamy na prąd i wiosne i do roboty co będzie szybciej? prąd? czy wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 10.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Hydraulik z Swidnika, namiary moge podac na priwa. Od wiezby jakiegos oddzielnego stolarza nie bralam, caly dach robil mi pan Sienkiewiczy, na tym forum goraco polecany i uwazam ze zasluzenie. Tynki robil mi Rokicki a wylewki Kanczugowski, tez polecani na forum, do obydwu nie mam zadnych zastrzezen. Jesli potrzebuje ktos tez kogos do wykonania szamba to mam niedroga i dobra ekipe, mi zrobili szambo jednokomorowe z podlonczeniem do budynku za 2100zl robocizna + material. Poz bardzo proszę o namiary na hydraulika, Panów Sienkiewiczy, Rokickiego i Kanczugowskiego oraz ekipę od szamba macie na dachu dachówkę czy inne pokrycie ? bardzo proszę o podpowiedź gdzie zamówić drewno na więźbę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 To już uzupełniam. Znajomek jest za granicą i na stare lata chce do korzeni. Pewnie myśli, że z Wrocka przy dobrej widoczności to Was widać Ale próbuję pomóc i coś przewentylować. No i tak dostałem oferty jakieś: np. gm. Głusk, miejscowość Majdan Mętowski, dziełka coś 0,5 ha inną też widziałem z Mętowa - o ile pamiętam 0,3 ha. Jak zbiorę kilka ofert to pojadę obejrzeć. Tylko czy jest co oglądać, bo nazwy miejscowości nic zupełnie mi nie mówią i kwoty też. Czy ok. 50 PLN m2 to dużo? We Wrocku to jestem w miarę na bieżąco, a wiadomo, najgorzej to być doradcą w temacie, o którym niewiele się wie Gmina Głusk to również Prawiedniki - zwroć na nie uwagę - jest tam PIĘKNIE, blisko las, łąki, rzeka, Zalew Zemborzycki, a przy tym dobry i szybki dojazd do Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 10.02.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 WITAM zwracam się z prośbą o opinie odnośnie bram garażowych segmentowych,jakiej firmy kupiliście i ewentualnie gdzie,oraz czy jesteście zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 11.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 WITAM zwracam się z prośbą o opinie odnośnie bram garażowych segmentowych,jakiej firmy kupiliście i ewentualnie gdzie,oraz czy jesteście zadowoleni Ja kupowałem Hormana na Północnej, gr.4 cm, z bramy jestem bardzo zadowolony, kupowałem białą i malowałem na kolor, natomiast z obsługi niekoniecznie, czekałem ponad 3 miesiace, musiałem się przy tym przypominać. Montaż natomiast wykonany szybko i fachowo Co do dobrej jakości bram to polecam też bramy Normstahl, sprzedają je na Krochmalnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 11.02.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Gmina Głusk to również Prawiedniki - zwroć na nie uwagę - jest tam PIĘKNIE, blisko las, łąki, rzeka, Zalew Zemborzycki, a przy tym dobry i szybki dojazd do Lublina. a i nowy asfalt wylany też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 12.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 WITAM zwracam się z prośbą o opinie odnośnie bram garażowych segmentowych,jakiej firmy kupiliście i ewentualnie gdzie,oraz czy jesteście zadowoleni A ja mam od pół roku bramę segmentową Wiśniowskiego i sprawuje się bardzo dobrze.Kupowałam w Gajku na dole jest stoisko z bramami.Monatraż wręcz wzorcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 12.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dzięki za odpowiedż odnośnie bram i proszę innych o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 12.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 MaPi napisz czy doszła moja wiadomość do Ciebie! Jeżeli chodzi o bramy my mamy firmy DROMA jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 12.02.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 aga , z tym asfaltem nie ma się czym chwalić , pieniądze europejskie a wykonanie (niechlujnie, wstyd przyznać) po polsku. Ale zawsze lepiej jak bylo ( od 2002r. dwa razy urwałem amortyzator).PS> gdzie dokladnie masz dzialkę?pozdrawiamagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.02.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MaPi napisz czy doszła moja wiadomość do Ciebie! Jeżeli chodzi o bramy my mamy firmy DROMA jesteśmy zadowoleni. No to dla równowagi ... ja też mam dromę ale zadowolony to nie jestem. tzn sama brama to jak brama. Od Wiśniwskiego czy Hurmana to się wiele nie różni (poza ceną). Jeżlei ktoś chce z okienkami to największy wybór ma Hurman. Wiśniowski już znacznie gorzej a najgorzej Droma. No ale montaż a potem serwis poniżej krytyki. Dostaliśmy 2 panele złoty dąb a kolejne 2 coś w rodzaju ciemnego orzecha. Już ponad 3 miesiące czekamy na wymianę ... no ale może my na jakiejś żyle budujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 13.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Co do bram - to jestem zadowolona, ale nie pamietam firmy. Wiem, że jest ocieplana i kupiona w Intergipsie Mam pytanko: Czy ktoś wie czy to jest aktualny plan Lotniska: http://www.pzl.swidnik.pl/rpp/obrazki/modernizacja.pdf Kto sie interesował? Czy okreslone jest w która strone samoloty stratują? Jestem tematem zywotnie zainteresowana Co do okien - prostuję, bo mam i Ferno i Fakro. Otóż dachowe wzięłam ze zwrotu - bardzo tanie, po naprawie i bez mozliwości reklamacji. Miały być super. No, nie są, ale to nie tragedia, bo tyle że cięzko chodzą. FERNO - tragedia. maiłam takie same zawody, jak Ty Dyz . Szkoda geby na całą historię. Nigdy więcej! Choć kolory mają te profile piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Monika, jak w interg. to prawdopodobnie Wiśniowski A co do okien ... z identycznych profili ale innej firmy kupował Stmara. Z tego co mówił to szybko, sprawnie, zero problemów ... no ale ja kupiłem potem u tego samego gościa bramę garażową i ... jak mu wspomniałem o problemach z oknami to się śmiał, że u niego takie problemy są wykluczone a reklamacja to GÓRA 3 tygodnie ... a brutalna rzeczywistość wygląda jak? ... patrz wyżej Co do lotniska to ... chodzi Ci o stan aktualny czy aktualnie planowany? bo jak patrzę za okno z biura to aktualny byłby ten stan gdyby nie dorysowali jakichś dróg i pasów ekstra Stan planowany jest z grubsza zbliżony. Samoloty będą podchodzić do lądowania od Jackowa a startować będą w stronę Felina ... no tak prawie w tamtą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts