Monika B 07.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witaj Ewcik, nie wiem czy ktos buduje takowy - ale jest ładny. Tylko dach będzie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 07.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wiem ze bedzie drogi bo sama dachowka braas celtycka kosztuje nas 20 tys a gdzie reszta ...ah teraz wybieralabym inny projekt, bo wiem jak na to wszystko sie patrzy ale coz..hehehepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Szczerze mówiąc nie wiem o jakie kształtki chodzi, do czego miałyby one służyć, do murowania? Nie kojarzę, żeby nasi murarze mieli jakieś kształtki, ale być może nie widziałam. O ile dobrze mi się wydaje to klej rozprowadza się kielnią.Nasi murarze pierwszy raz budowali na klej właśnie u nas i, moim zdaniem, dobrze im to wyszło. Może twój murarz po prostu nie lubi albo boi się, że spartoli, wtedy lepiej na zwykłą zaprawę. Generalnie u nas nie trzeb było robić na klej bo ściana dwuwarstwowa, ale jak pisałam i taniej i czyściej.Chętnie wezmę namia na tanie drzewka nawet w Zamościu, zadzwonić, zapytać zawsze można, a może okazę się, że warto pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 07.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wiem ze bedzie drogi bo sama dachowka braas celtycka kosztuje nas 20 tys a gdzie reszta ...ah teraz wybieralabym inny projekt, bo wiem jak na to wszystko sie patrzy ale coz..hehehe pozdrawiam My w listopadzie kladlismy brassa celtycka, dach mamy mniejszy bo 210 (a nie 270). Dachówka + folia + inne takie tam wszysto brassa materialowo wynioslo nas niecałe 12KPLN na fakturze. Aż tak zdrożało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szawel 08.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 P.S. Co do drzewek to moge polecic jedno miejsce ale w Zamosciu a to Ciebie chyba nie interesuje heheh Witam ewcik1 - ja tez poprosze o namiar na te drzewka w Zamosciu, tesc co drugi czwartek przyjezdza z Zamoscia do Lublina to przywiezie a zapewne i zapłaci za nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 08.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cześć pracy! Nowe wiosenne tchnienie zmusza do działania Może komuś zostało trochę budulca więźbowego i ok. 17-20 m2 pokrycia dachowego (dachówka, blachodachówka, gont)? Będę robił w tym roku wiatę na drewno i szukam jak najtaniej takich "pozostałości" W razie czego - piszccie na priva albo na GG 24397 Pozdrowienia dla wszystkich budowlańców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 08.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jeśli chcecie niedrogie drzewka - np. na żywopłot, poszukajcie parę stron wcześniej podawałem telefon do pani z Lublina, która sprzedaje całkliem fajne sadzonki żywotnika (thuia) - bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 08.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Podaje namiary na drzewka, krzewy, kwiaty itp. Moja mama tam kupowala i byla zadowolona a najbardziej to byla zadowolona z duzego wyboru z firmy pod Lublinem Flowers czy cos w tym stylu. "Ogro-Bet" Przedsiębiorstwo Handlowo-UsługoweSitaniec, ul. 83 c, tel. 084 6416412 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 08.03.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Wiem ze bedzie drogi bo sama dachowka braas celtycka kosztuje nas 20 tys a gdzie reszta ...ah teraz wybieralabym inny projekt, bo wiem jak na to wszystko sie patrzy ale coz..hehehe pozdrawiam My w listopadzie kladlismy brassa celtycka, dach mamy mniejszy bo 210 (a nie 270). Dachówka + folia + inne takie tam wszysto brassa materialowo wynioslo nas niecałe 12KPLN na fakturze. Aż tak zdrożało? Nie wiem czy tak zdrozalo ale wiem ze ten dach mnie wykonczy hehehe Wiem napewno ze pustaki podrozaly i znow drozeja bo wczoraj chcialam zamowic i okazalo sie ze w starej cenie juz nie ma - sa ale znowu po podwyzce-to jakis koszmar!!Jak tak dalej pojdzie to starczy na wybudowanie budy dla psa hehehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 08.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Dzieki za zyczonka i wiare ze przezyjemy te koszmarne podwyzki i do tego zmagania z wykonawcami!! W mysl zasady co nas nie zabije to nas wzmocni hehehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 08.03.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 [..] sa ale znowu po podwyzce-to jakis koszmar!!J [..] Właśnie. Dziś dzwonił nasz dostawca i pytał, czy nie chcemy syropianu, bo drożeje 30 zł / 1m3, cement i wapno też. Zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 09.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Aha, poszukuje zdolnego projektanta ogrodów (+taniego ). ma ktoś namiary? mam koncepcje ale trzeba żeby fachowiec przeniósł to na realia i konkrety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 09.03.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Czy ktoś z was moze ma namiary na jakąś cegielnię lub skład budowlany gdzie kupię cegłę na podpiwniczenie lub przynajmniej zrobię zamówienie. Jestem przerażona, nigdzie nie ma, a ja w czerwcu planuje rozpocząć budowę... jak tak będzie dalej będę musiałą wstrzymac pracę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 09.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jest taka przy ul. Głównej (boczna nałęczowskiej)poza tym chyba ze 2 w krasniku (na wyjeździe na annopol) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 09.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 My zamawialiśmy cegły w tamtym roku prosto z cegielni. Przywozili minimum 4500 sztuk. Jakby ktoś chciał namiar to mam wizytówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 09.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Szukam firmy/ekipy do budowy ogrodzenia ( słupki + siatka ). czy możecie kogoś polecić ?Zapomniełem dodać...działka jest w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Siemka - zarzuć "szukaj " na lubelskim. pisaliśmy kilka razy o namiarach na "siatkarzy" ja słupki robiłem sam (słupki + wmurowywanie) siatka z drutu górniczego z Niedrzwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 10.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Siemka - zarzuć "szukaj " na lubelskim. pisaliśmy kilka razy o namiarach na "siatkarzy" ja słupki robiłem sam (słupki + wmurowywanie) siatka z drutu górniczego z Niedrzwicy. rzuciłem "szukaj".....ale szukajka muratora jest bardzo "zgrubna" i wyskakuje mi 167 stron do przegladnięcia.....a ja zalatany za papierami mam czasami tylko 10 min wieczorem na czytanie nim " dosłownie padne ze zmęczenia"......wybaczcie ale po prostu nie mam czasu i siły na szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A ja znalazłem; cyt (mój zresztą): Gościu, któy robi siatki z drutu "kopalnianego" to Mirosław Kowal. Dzisiaj ( z pomocą weynroba) go namierzyłem. Zakład ma w Niedrzwicy Dużej k/Lublina nR 0-81 517 51 20. Facet liczy za średnicę 2,8 mm 8 zł/mb. Drut sprzedaje tej samej jakości. Produkcja idzie na bieżąco. Zastanawiam się czy brać tę jego czy ocynk powlekany. RAfałku co Ty na to??? Ja wziąłem. Ale co się narobiłęm w ubirgłoroczne lipcowe upały - to moje siatkę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts