forum_user 27.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Zamierzamy zrobić stację uzdatniającą. Koszt to ok. 3000 PLN Bardziej chodzi mi o sprzęt agd, bo z kolei słyszałam opinie lekarzy, że do picia powinno się wykorzystywać wodę nieodkamienioną . Muszę dokładnie temat przegryźć Kostka nostalit jest bardzo w porządku. Do obejrzenia u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 27.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 na targi wybieracie sie? warto? Byliśmy. Nie warto. To trochę mnie pocieszyłeś, bo jak się zorientowaliśmy w niedzielę, że sa targi to było już ciut za późno. No ale z drugiej strony to można się byłło spodziewać mizerii po ostnich kilku imprezach Monika, my jeszcze sobie nie radzimy ale ... musimy dotrzeć do znajomego Pawsona, on nam radził co zastosować ale pamięć już nie ta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Szukamy fajnych mebelków ogrodowych Chodzi mi o stół i 6 rozkładanych foteli, może być też ławka... Czy może ktoś z Was wie, gdzie warto pojechać? Kota w worku bym nie chciała kupować. Dzisiaj próbowałam kupić coś w Obi - fotel losowo wyciągnięty przez sprzedawcę dosłownie rozlazł się na naszych oczach . Oczywiście sprzedawca próbował mnie przekonać, że mieliśmy wyjątkowego pecha, ale jakoś mu nie uwierzyłam Szukam też fajnej piaskownicy, najlepiej "przesuwnej" albo zadaszonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.03.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Bardziej chodzi mi o sprzęt agd, bo z kolei słyszałam opinie lekarzy, że do picia powinno się wykorzystywać wodę nieodkamienioną . Odkamienioną - owszem jak najbardziej, ale nie odmineralizowaną Najprostsze zmiękczanie zamienia jony magnezowe i wapniowe na sodowe. To rzeczywiście nie najlepsza zamiana. Można tteż wodę prawie wydestylkować i mineralizowac na nowo, tyle, że to drogie i nie zmieścisz się w 3 tys. No ale zakamienionej wody pijemy już dość i też ataków kamicy też się naoglądałam Może ktos jescze przerabiał temat? PS. Sprzedałam wartbugra Mały się popłakał z żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 28.03.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam, Poszukuję sprawnego i kompetentnego kierownika budowy. Jeśli ktos ma pozytywne zdanie o swoim "kier- budzie" bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 28.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam.Potrzebuję około 3000 szt cegły pełnej 150. W Lublinie i okolicach nigdzie nie ma. Najblizsze terminy to połowa maja.Znalazłem pod Sandomierzem, ale zeby gosciowi opłacało sie jechać musi miec zamówienie na przynajmniej 8000 szt.Może ktos z forumowiczów z bliskich okolic Lublina potrzebuje też tej cegły ichciałby sie dołaczyc do mojego zamówienia. Cena z dowozem i rozładunkiem 85 gr/szt. netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 28.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ja bede u tego goscia zamawiac 6000 cegly ale to do zamoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 28.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ja bede u tego goscia zamawiac 6000 cegly ale to do zamoscia To niestety nie w tym kierunku. Szukam kogos spod Lublina lub Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 28.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Mam do was pytanie .Zastanawiam się nad zamontowaniem odkurzacza centralnego,Czy jesteście zadowoleni z urzytkowania, i jakiej firmy posiadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plama10 28.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Potrzebuję 4800 sztuk cegły pełnej, czy można się dołączyć do zamówienia z Sandomierza? mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dzięki idkam za odpowiedź.pan Piotr to ,aż z Chełma ma się zastanowić czy będzie robił .czy u Ciebie coś robił ?może jakieś zdjęcia? kominek mam już postawiony potrzebuję namiary na wykonawcę.a tam na łęczyńskiej pewnie też sprzedają kominki.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 28.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Hej! ja też potrzebuję ok. 3000 sztuk cegły pełnej. Miałam kupować 17000 sztuk, ale zdecydowałam sie podpiwniczenie robić z bloczków betonowych. Teraz potrzebuje tylko na kominy, ale 85 gr. to bardzo dużo, jak sie ostatnio ok. tygodnia temu orientowałąm to można było znaleźć po 0,70 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 28.03.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gosc z Sandomierza nie ma cegly na dzien dzisiejszy. Najblizsza dostawa mozliwa w maju, wiem bo dzwonilam!!WZamosciu w najwiekszym skladzie budowlanym cena cegly to 1,10 zl. Ale drogo cholender... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wszystkich, ja trochę z innej beczki: gdzie kupowaliście i po ile trawę?Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 28.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kurcze to nam się udało z tą cegłą z Sandomierza.Płaciliśmy wczoraj 0,70zł/szt brutto.8000szt.Jak to ta sama cegielnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 28.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A ja zamowilam na maj ale za 0.75 gr o kurcze ale ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_m 28.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Szukam skrzynki elektrycznej na plac budowy, może juz komus niepotrzebna i chce odsprzedać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena31 29.03.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam,ile czeka się na pozwolenie na budowę? byłam przekonana że miesiąc (tak gdzieś czytałam) a tu znajomy mnie nastraszył że 3 miesiace. Murarzy mam zamówionych na lipiec! A na dach miałam zamiar zamówić na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_m 29.03.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Hej Ja czekałem niecałe 2 miesiace + 14 dni uprawomocnienie. Tak długo bo miałem siec wodociagową i gazową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 29.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam ponownie, szczególnie tych którzy chcieli podłaczyc sie pod moje zamówienie na cegłę 150. Niestety, wczoraj była od ręki, a dzisiaj trzeba czekać 2 m-ce. Ktoś wczoraj zamówił u goscia całą produkcję z dwóch m-cy i lipa, nie ma już. Trzeba szukać dalej. Gdyby ktoś miał jakieś informacje, to bedę wdzięczny. A ja po świętach potrzebuję jej, bo inaczej nie popchnę dalej roboty . Co za czasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts