roszponka 01.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dzięki idkam doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 02.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Szukamy fajnych mebelków ogrodowych Chodzi mi o stół i 6 rozkładanych foteli, może być też ławka... Czy może ktoś z Was wie, gdzie warto pojechać? Kota w worku bym nie chciała kupować. Dzisiaj próbowałam kupić coś w Obi - fotel losowo wyciągnięty przez sprzedawcę dosłownie rozlazł się na naszych oczach . Oczywiście sprzedawca próbował mnie przekonać, że mieliśmy wyjątkowego pecha, ale jakoś mu nie uwierzyłam Szukam też fajnej piaskownicy, najlepiej "przesuwnej" albo zadaszonej. Też szukaliśmy, aż w końcu zamówiliśmy u stolarza. Zrobi: 4 krzesła, ławka, stół, altanka, huśtawka, piaskownica... Co chwilę mu coś dorzucamy. Cena powinna się zamknąc w 4tyś pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_ch 02.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ODDAM w dobre lub zle rece garaz drewniany na budowe. Zbity z desek, starych drzwi itd, itp. obity bordowa ondulina. Moze jak sie komus zechce porozbierac na sciany i zabrac. rozmiar ok 3x4. Nie jest to jakas rewelacja ale swoje zadanie spelnil. zainteresowanych prosze o prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 02.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Pilnie szukam ekipy z uprawnieniami do wykonania przyłącza elektrycznego napowietrznego ok. 30m plus słup.......może kogos polecicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 03.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 WitamU nas ciagle do przodu, jak narazie wszystko idzie dosc sprawnie, wiec chyba uda sie nam wprowadzic pod koniec kwietnia.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 03.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 WitamU nas ciagle do przodu, jak narazie wszystko idzie dosc sprawnie, wiec chyba uda sie nam wprowadzic pod koniec kwietnia.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, CHĘTNIE SPRZEDAM ZA ROZSĄDNE PIENIĄDZE - SKRZYNKĘ ELEKTRYCZNĄ BUDOWLANĄ z bezpiecznikami Co u nas:- dokumenty do odbioru komplet - przygotowane- balustrada wewnętrzna zamówiona, po pierwszych pomiarach- kuchnia, garderoby w realizacji- kostka za 2-3 tygodnie- ogrodzenia po świętach- sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 05.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Powitać. Się okazało że musimy grodzić dzialke szukam więc 50m siatki, takiej z demobilu (na frontowe ogrodzenie tymczasowe) jakby ktoś miał to chętnie (na priv). może być nawet 100 metrów (bedzie i dla sąsiada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, - sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, - sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Mamy Plissssss!!! na priv i jakies info skąd znacie? I czy polecacie? Ile kostuje taka usługa? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, - sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Mamy Plissssss!!! na priv i jakies info skąd znacie? I czy polecacie? Ile kostuje taka usługa? M Namiary masz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 zdrowych i spokojnych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Na stole leżało jajko, zwane świąteczną pisanką. Wzory na nim malowane, także mogą być drapane. Kolorowe czy drapane - jajko jest najlepsze z chrzanem. Wesołych Świąt życzą Marta, Ala i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 07.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg [color=olive]Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania".[/color] Zyczy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 10.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 10.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki Jeśli potrzebujesz od cementowo-wapiennych to mogę podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki ja mam dobrych "gipsiarzy" dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 10.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 11.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Teraz nie ma co dziwic sie ze podal ci taka cene bo ogolnie na rynku sa kosmiczne ceny!!!Ja place polowe za to ale to cena zeszloroczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts