fizyk 20.04.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Na solidnego mam. Ale raczej do najtańszych nie należy, chociaż teraz to nic nie wiadomo U mnie brał około 62 zł/metr2 z materiałami (siatka, klej i tynk silikatowy - Caparol). Ale ja nie robiłem docieplenia (ściana 3W). Jestem b. zadowolony. Zrobił szybko ładnie,, doradził. To ten sam człowiek, o którym pisała Baba. Namiar mogę puścić na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mam pytanko odnosnie kosztu mixokreta-jaka jest teraz cena z materialem?Moze ktos z was ostatnio robil.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 20.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 10 zł bez materiałów firma zamojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczeleczka 20.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pozwolicie że przyłączę się do waszego forum, jestenm też z lubelskiego, jakieś 30 km od Lublina. Chciałabym was zapytać o kredyty, a konkretnie czy ktoś z was brał lub wie coś o kredytach na remont dom? POtrzebne mi jakieś 20 tys. W jakim banku najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 10 zł bez materiałów firma zamojska A moge prosic namiary na ta firme?Jeszcze jedno pytanko-byles zadowolony z ich uslug? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzwoniliśmy do w/w pana tynkarza 14zł za metr chce ma ktoś rozpoznanie w cenach? Rozumiem ze to sama robocizna bez materialu, czy sie myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 20.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tak sama robocizna bez materiałow,jeszce u mnie nie robili zaczynaja 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tak sama robocizna bez materiałow,jeszce u mnie nie robili zaczynaja 1 maja To prosze podaj namiary na ta firme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 21.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 te 14zł to ja myślę że bez materiałówmąz rozmawiał więc nie znam szczegółów my na etapie zamawiania okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pivoski 21.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Tak sama robocizna bez materiałow,jeszce u mnie nie robili zaczynaja 1 maja To prosze podaj namiary na ta firme. Ja płaciłem na jesieni 22zł/m z materiałem, tynk oczywiście gipsowy, z ekipy jestem zadowolony (p. Kalicki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pozwolicie że przyłączę się do waszego forum, jestenm też z lubelskiego, jakieś 30 km od Lublina. Chciałabym was zapytać o kredyty, a konkretnie czy ktoś z was brał lub wie coś o kredytach na remont dom? POtrzebne mi jakieś 20 tys. W jakim banku najlepiej? Trudno powiedzieć, jakie są teraz warunki kredytowe. Wiem, że w ten weekend na starcie są organizowane targi mieszkaniowe, czy coś takiego. Może tam będziesz mogła znaleźć jakieś informacje. Panie, Panowie, czy ktoś ma "blaty", albo namiar na firmę która wyporzycza? Muszę wylać kawałek muru oporowego (z gruchy) i pomyślałem, że zamiast zbijać deski a potem wyciągać gwoździe - wypożyczę stalowe blaty i będzie szybko, tanio (w miarę) i skutecznie. Dajcie znać. A może komuś zostały z budowy. Chętnie pożyczę na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 22.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś byłby zainteresowany mam do sprzedania pozostałe mi dachówki podstawowe Robena - średzka falista miedziana, szt. 112 nieruszanych, na palecie. Tak więc jeśli komuś byłyby potrzebne, dajcie znać, na pewno się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 22.04.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich LUBELAKÓW Mam takie pytanko do Was, czy 14 tys za robociznę ( wszystko oprócz tynków ) to duzo???? Dom z http://www.archon.pl Dom w Melisie .Proszę o odpowiedź Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 22.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich LUBELAKÓW Mam takie pytanko do Was, czy 14 tys za robociznę ( wszystko oprócz tynków ) to duzo???? Dom z http://www.archon.pl Dom w Melisie .Proszę o odpowiedź Dziękuję Hmmm, myślę, że to dużo za mało. Wątpię, żeby same ściany (bez dachu) ktoś chciał za tyle postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 23.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Moim zdaniem to bardzo malo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 23.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 to po znajomosci i bez dachu Dzięki bardzooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 23.04.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ja juz po sobotnich rozmowach z Panem Murarzem Jeszcze potrzeba mi architekta do adaptacji, może kogoś macie? Ceny jakieś takie straszne A ja zawsze mówilam synkowi, że u nas kasę zarabiają tylko politycy i lekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 23.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 witam wszystkich!!! SZUKAM LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ MELODIę z KRAJOBRAZÓW !!!!!! MOŻE KTOŚ Z LUBLINA LUB Z OKOLIC PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 23.04.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ja juz po sobotnich rozmowach z Panem Murarzem Jeszcze potrzeba mi architekta do adaptacji, może kogoś macie? Ceny jakieś takie straszne A ja zawsze mówilam synkowi, że u nas kasę zarabiają tylko politycy i lekarze Nie chce Cię smucić, ale jeśli nie masz jeszcze adaptacji (średnio 2 miesiące) i pozwolenia na budowę (z uprawomocnieniem 2 miesiące), to będziesz się musiała uwijać żeby przykryć go na zimę. Ale nie wolno się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 23.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Borf A czemu aż 2 miesiące??????????????????????? to 2 miesiące się uprawomocnia??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts