ebarc 17.05.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 witampotrzebuje ekipy do stanu surowego w terminie sierpien, wrzesien brczy ktos moze zna sensowna ekipe, ktora byc moze bedzie miala luke w robocie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.05.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A ja jeszcze upomnę się o namiary na ziemię! Niekt nie nawoził? Ja od frontu mam sajon, że nie urośnie nawet perz Odgrzebię i Ci wyslę. Jeśli jesteś zadowolona to chetnie, choć właśnie zakupiłam anonse. Ale tu mało ogłoszeń ( ztransportem całe jedno ) i nie wiadomo jaka jakość. Ile płaciłaś? I rosną Wam już na tym trawki i krzaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 20.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Chyba tak zrobie-okna wstawie po tynkach czyli gdzies na wakacjach. Okna maja byc PCV to nie bedzie chyba takiego problemu. !!! Witam Co do okien, czy przed czy po tynkach to generalnie okna PCV lepiej przed tynkami wstawiac ze względu na obrobki glifów. Natomiast okna drewniane zdecydowanie po tynkach i wylewkach. Jakiej firmy kolektory słoneczne polecacie?? Kto używa hewalexa i jak sie to sprawuje?? Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.05.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Okna drewniane wstawia się po tynkach ze względu na wilgoć, która przy tynkowaniu mogłaby zaszkodzić drewnu. A przy PCV nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Forumowicze, gdzie kupowaliście drzwi garażowe segmentowe z siłownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Forumowicze, gdzie kupowaliście drzwi garażowe segmentowe z siłownikiem? Droma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 27.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 dzięki, jutro przedzwonię. Czy ktoś ma jakąś opinię o firmie JackeR? Firma produkuje bramy garażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 27.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 normsthal-firma netter ul.krochmalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 dzięki, jutro przedzwonię. Czy ktoś ma jakąś opinię o firmie JackeR? Firma produkuje bramy garażowe. Hej, ja mam Dromę. Zastanawiałem się nad Jacker'em ale niestety nikt ze znajomych nie miał, żeby można było cokolwiek ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 28.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 WitamZnalałem troche kasy na instalacje i w związku z tym mam prośbę.Czy możecie polecić fachmanów od elektryki, hydrauliki, gazu i kominków?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 29.05.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 cześć nr elektryka na priva potrzebuję ekipy do zrobienia elewacji bo moja się wypieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 29.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam!Czy ktoś chce sprzedać swój stary barak lub blaszak???? Potrzebuje na budowę, najlepiej jak najszybciej. Ewentualnie moze wiecie gdzie możan kupić szybko i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 31.05.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 cześć nr elektryka na priva potrzebuję ekipy do zrobienia elewacji bo moja się wypieła Mogę też prosić na priva kontakt do tego elektryka? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 31.05.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam wszystkich,ciesze sie ze tu dotarłam,miło bedzie dzielic sie doswiadczeniami.Ja jestem na etapie wstepne papierologi mamy załatwione wodociagi,czekamy na odp z lubzelu a projekt jest w trakcie adaptacji.W zwiazku z tym mam pytanie - gdzie kupic pustaki badz silikaty!!!!Wszedzie problem,pomocy?Budujemy w wilczopolu gm. głusk.Jest ktos z okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 01.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Skończyłem ocieplać skosy.mam do odsprzedania welnę mineralną na ocieplenie poddasza: 15cm. toprocka-16 opakowań . i 10cm . superrocka- 18 opakowań. Całośc tak na ok. 60m2 ocieplenia poddasza. Sprzedam wg. cen zakupu z października ub. roku. Oszczednosc spora.agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena31 01.06.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam,miałam popytac u początkujących ale na tym forum jest więcej doswiadczonych i mam nadzieję, ze ktoś mi pomoże. Do tej pory jak o coś pytalam to dostawałam odpowiedź i liczę, ze tym razem też tak bedzie.Pytanie 1: komin miałam zamiar budować z cegly ale chyba za malo jej mam i bym musiała dokupować ( a cegła droga). Zastanawiam sie nad gotowym systemem kominowym, słyszałam o wielu zaletach. Czy jest bardzo drogi? Może ktoś zamawial taki system kominowy, gdzie?, czy potrafią tam doradzić i wyliczyć potrzebne elementy? kto stawia taki komin: murarz? a może zmontują mi go tam gdzie go kupię?Pytanie 2: mam wylane fundamenty i niestety trochę tego betonu zabraklo, tak na oko z 1 lub 2 m3 i w dodatku w jednej częsci domu. Co z tym zrobić? Doleje mi ekipa betoniarką? Pojdzie w te braki cegla? Bo raczej gruszka z 2 m3 to nie przyjedzie, a szkoda bo tak by było najwygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 01.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witambardzo proszę o namiary na metalowe słupki ogrodzeniowe do siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 01.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a k a : słupki w kalinówce na przeciwko salonu skody, ostatnia cena (sprzed tygodnia) to 19zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witajcie !!!! to już prawie 3 tygodnie jak już mieszkamy, jest super, choć nie wszystko jeszcze na tip - top! Mamy już neta - jak widać Czy u Was na poddaszu też było tak gorąco w te upalne dni??? Pozdrawiamy M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 01.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich,ciesze sie ze tu dotarłam,miło bedzie dzielic sie doswiadczeniami.Ja jestem na etapie wstepne papierologi mamy załatwione wodociagi,czekamy na odp z lubzelu a projekt jest w trakcie adaptacji.W zwiazku z tym mam pytanie - gdzie kupic pustaki badz silikaty!!!!Wszedzie problem,pomocy?Budujemy w wilczopolu gm. głusk.Jest ktos z okolicy Ja jestem chyba "z okolicy". Budujemy (a właściwie planujemy) w Dominowie, gmina Głusk, więc chyba niedaleko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts