kasiula77 25.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 wiesz co my tez mamy z tym problem,moj mąż klnie w zywe kamienie na to świeże zarzadzenie,bo niby na co tu zgoda,jutro znowu udezamy do starostwa i zobaczymy,pani taka sobie,przeszkodziłam jej w jedzeniu,9:30 a ta juz żre,Slemy pozdrowionka,A tak juz poza to gdzie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 25.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A macie uzgodnienia dokumentacji projektowej ogrodzenia dla budynku z zudu? Ja składam jutro papiery w starostwie i już facet bije pieczatkę mi na kopi z datą i tyle,do żadnej kobietki która żre nie idę Buduję w Nasutowie a ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.07.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam, Informuję, że żyję ) Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątków - znajomych i mniej znajomych. Dawno tu mnie nie było, ale może teraz będzie więcej czasu Ella - czytam, że masz czernyszkę? fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 26.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ponawiam pytanie o kominek. Czyżby nikt z Was go nie posiadał? I jak byście mieli namiary na gości od elewacji to również nie byłoby źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam, Ella - czytam, że masz czernyszkę? fajnie! Matylda jest u nas od roku. http://img464.imageshack.us/img464/1750/p1040601cl9.jpg A jak tam Wasza psina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 26.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witajcie ja też jestem z lubelskiegoDopiero zaczynam cięzką drogę przed budową a juz mam pytanie: JESTESMY JUZ PO ROZMOWIE Z WłAśCICIELAMI DZIAłKI, KTóREJ CZęść CHCEMY KUPIć.cAłA DZIALKA MA WIELKOść 35X230M. nAS INTERESUJE ZAKUP 35X100 M CZYLI CAłY PAS ZABUDOWY. bYłAM W URZęDZIE MIASTA DZIAłKA JEST PRZEZNACZONA POD ZABUDOWę W PASIE ZABUDOWY i można się budować CZYLI W TYM NASZYM 100M KTóRE CHCEMY KUPIć. cHCEMY KUPIć Ją NA KREDYT I TU ZACZYNAJA SIę SCHODY BO NIE WIEM CO I JAK DALEJ. DO KREDYTU POTRZEBNY WYPIS Z REJESTRU GRUNTóW I TU PYTANIE: JEżELI CHCE KUPIC CZESC DZIAłKI CZY WłAśCICIELE POWINNI ZAPROSIC GEODETę KTóRY WYZNACZY CZESC NASZEJ DZIAłKI I ONI ODBIORą WYPIS NA Tę NASZą CZęść NO BO PO CO WYPIS NA CA LY GRUNT KIEDY JA CHCE TYLKO 100M CZY TO MAM ZAłATWIć JA??? BARDZO PROSZę O ODPOWEIDź BO POWOLI ZACZYNA NAS GONIć CZAS A JA STOJE W MIEJSCU.Z GóRY DZIęKI SAFIKEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Z racji, ze juz wykanczacie, a ja zostalem nieco z tyłu podajcie mi namiary na ekipe od centralnego ogrzewania i hydrauliki. Podaję namiary na c.o. i wodę .P.Andrzej 504-540-471.Szybko,bezprobelmowo,w dobrej cenie no i działa Dzieki za namiary, umowilem sie na spotkanie, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 26.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 jarek 2012czy mozemy porozmawiac prywatnie(jakis tel do ciebie) na temat tego grodzenia bo my mamy tylko jak juz pisałam,wytyczenie linii rozgraniczajacej na mapce i dalej w ogole nie wiemy co robic,chcemy w przyszłym tygodniu składac papiery na zud i tego nam w zasadzie brakuje. A nie ma kogo spytac,architekt odpada, dodam ze nie od niego sie dowiedzielismy o tych niezbednych formalnosciach!Niestety sasiadami nie bedziemy,my budujemy w wilczopolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 26.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Mam pytanko cy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z oknami Avante Ceny zbliżone do Okno-Domu, okienka śliczne tylko czemu nikt o nich nie pisze? W Lublinie mieszczą się na Chemicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 27.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam.Skończyliśmy murowanie i zostało nam trochę materiałów:- 234 szt. belitu 24x24x59- 13 szt. pustaka stropowego Teriva 1 (wiekszość juz zadeklowana)- 6 szt. pustaka wentylacyjnego dwukomorowego- 7 szt. pustaka kominowo-wentylacyjnego.Cena do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 27.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Mam pytanko cy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z oknami Avante Ceny zbliżone do Okno-Domu, okienka śliczne tylko czemu nikt o nich nie pisze? W Lublinie mieszczą się na Chemicznej. Jeżeli chodzi o producena ; Technike Okienna z Elbląga to słyszałem o nich dobre opinnie, nie sa oni jednak dość popularni u nas w regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ellu - nasza Gapa ma się dobrze. Mądrała z niej wyrosła. Z kanapy w salonie zeskakuje szybciej niż ja zdąrzę wstać z łóżka.Imhotep - ja kominek zamaiwałem na Cyruliczej w Homerze. Zawiązaliśmy spółdzielnię i w kilka osób zamówiliśmy z rabatem. Tam sprzedają Tarnavę. Osobiście polecam (my mamy 14kW). Facet nazywa się Pyć Grzegorz. 502 115 017 (f-ma HOMER).Zabudowę robiła mi inna osoba, ale też współpracująca z Homerem. Maciąg Mirosław - 507025090. Robił dokłądnie. Jesteśmy zadowoleni. Ktoś pytał o namiary na tynkarzy (zewn) - Janusz Rusinek - 504269005 (robił też u Moniki - Baby Budowniczy). Co do okien - my mamy Dequenicka (chyba tak to się pisze) z Oknostylu. Zamawiane było u Marka Rozwałki (paru forumowiczów obsłużył). Jest ok. Namiar - podaję 501060881. Okna można obejrzeć na ul. Rusałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 29.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Jakie daliście kominy, producent, skład? Ja się szykuje na systemowe CJ Block tylko nie mogę ich w Lublinie znaleźć. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 30.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Jakie daliście kominy, producent, skład? Ja się szykuje na systemowe CJ Block tylko nie mogę ich w Lublinie znaleźć. Pomoże ktoś? Ja dałem kominy firmy Zapel, sa 2x tańsze niż schiedel, a dodatkowo zostało mi kilkanascie pustaków, które mogę odsprzedać taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 30.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam. Skończyliśmy murowanie i zostało nam trochę materiałów: - 234 szt. belitu 24x24x59 - 13 szt. pustaka stropowego Teriva 1 (wiekszość juz zadeklowana) - 6 szt. pustaka wentylacyjnego dwukomorowego - 7 szt. pustaka kominowo-wentylacyjnego. Cena do negocjacji. Czy wszyscy nakupili belitu, gdy był po 15/szt. i nikt nie potrzebuje już. Teraz można zamawiać podobno po 10/szt., a ja swoje resztki sprzedam jeszcze taniej. Nie ma chętnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 30.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Czy wszyscy nakupili belitu, gdy był po 15/szt. i nikt nie potrzebuje już. Teraz można zamawiać podobno po 10/szt., a ja swoje resztki sprzedam jeszcze taniej. Nie ma chętnych?? A w tamtym roku po 7zł za "30" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pivoski 30.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Czy może ktoś wie gdzie można teraz tanio w Lublinie kupić klinkier firmy CRH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 30.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Z racji, ze juz wykanczacie, a ja zostalem nieco z tyłu podajcie mi namiary na ekipe od centralnego ogrzewania i hydrauliki. witam! firma osterm ul. wertera 3c, koło tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 30.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zapomniałam, że poszukuję ekipy sprawdzonej od karton- gipsu. Jestem ciekawa ile płaciliście za metr kładzenia. A może zna ktoś fachowca co się nazywa ANDRZEJ BRODA, bo średnio polecony i sprawdzony............a ja potrzebuje, bo mnie ekipa zostawiła i chyba się w życiu nie wprowadzępomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Macie może kogoś godnego polecenia do kominka (chodzi o wkład, obudowę oraz rozprowadzenie gorącego powietrza)? Jestem bardzo zadowolony!!! 601159740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts