szklanka literatka 10.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 "Wiezbe od Pana Łu..... z Biłgoraja". Brzmi tajemniczo Ktoś pewne ma namiary na tego Pana. Podajcie namairy na tego kogoś. Chętnie inne namiary na Więźbe przyjme . Łupikasza 606-306-571, tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 10.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A czy ktoś może mi polecić dobrego i niedrogiego fachowca od instalacji elektrycznej i hydraulicznej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 10.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Firma Wam, księżpol. Robi okna indywidualnie na zamówienie (do lublina i okolic też sporo) i do takiej firmy lubelskiej CDM, która zajmuje się budową domków drewnianych na zachód. Z montażem wyszło taniej (bo 7%) niż bez, a i gwarancję dają na 3 lata i serwis. U mnie byli kilka razy,bo ja sobie zamówiłam z okiennicami, ale można rózne. O czywiście z dotrzymaniem terminu był kłopot. nr tel. 84 687 7430 pzdr Witam. Pod ym numerem telefonu uslyszalam, ze "Tata okien nie robi, tylko schody i czasem drzwi. Tata wroci wieczorem" Ale zgadza sie, ze tata mieszka pod Bilgorajem. Szukam dalej Dziwne - może pomyłka? Bo firma podaje raczej numer służbowy, a nie domowy... Znajdź firmę Wam w necie, pamiętam, że mieli stronę z ofertą i miałam z nimi bardzo aktywny kontakt mailowy. http://www.pw-wam.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Wczoraj do nich dzwonilam, poslalam maila i na dzis obiecali wycenic. Mieli zadzwonic, jak policzą, ale nie zadzwonili. Znaczy, trzeba samemu dzwonić Przypomnieć się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 11.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jestem na etapie wyboru ludzi od elewacji i podbitki. Mam pytanie jakie pieniadze płaciliście za metr? Czy 21zł od metra podbitki to dużo? Podbitka nie będzie drewniana. I do tego moje drugie pytanie, znacie może jakąś lokalizację gdzie można przystępnie kupić podbitkę z pvc(kolor brązowy jeśli to ma znaczenie). Pozdrawiam Ja za "robocizne" podbitki płaciłam 15 zł.PCV brąz.Cena z maja 2007.Natomiast co do miejsca zakupu to nie wiem bo kupował fachowiec bo miał bardzo dobrą cene w stosunku do tego co ja "wytargowałam" w składach. Kurczę to u nas dużo drożej. Mam nadzieję tylko że taka sama cena za elewację to niedrogo, a jeśli płaciliście taniej to nie piszcie aby mnie nie załamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Czy ktoś mógłby mi polecić wykonawców przyłączy wodociągowego i elektrycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 13.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gdzie najtaniej beton towarowy można dostać z pompą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 13.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 JA BIORĘ Z Art-betu na Grygowej, ale nie wiem czy to jest najtaniej, B15 chyba 220zł z pompą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 13.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 aha maja też dosyć tanie nadproża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 13.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gdzie najtaniej beton towarowy można dostać z pompą? Najtaniej nie znaczy zawsze prawidłowo. Polecam Elektrobet (zawsze mają beton) i Artbet (czasami trochę się czeka). Radzę pamiętać - że 12m3 zamówionych i opłaconych to czasami 11m3... Warto poszukać sprawdzonych firm jak powyżej. Z elektrobetu - zawsze wychodziło nam tyle ile wyliczyliśmy - a nie raz u innych mówili, że nie da się policzyć bo dziury, krzywo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 14.08.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Pilnie poszukuję garażu-blaszaka na budowę,używanego.Moze ktoś skończył juz budowe i chętnie by sie wyzbył! Wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 15.08.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja brałem właśnie z Elektrobetu, drugi w kolejności był na liście Artbet. Także moge się zgodzić. Myślałem, że może jeszcze coś polecicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 15.08.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Napiszcie po ile teraz można kupić cegłę i gdzie? Czy macie tel. do STALMET-u?(większość spraw załatwiam telefonicznie-budującą mamą jestem ) Dalej pilnie poszukuję garażu!!! Ze też o tej cegle zapomniałam,przygotowując sie do budowy spisałam mase namiarów na wszystko co potrzebne,ale nie cegłe!!Czy kupujecie prosto z cegielni czy na składach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 16.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja szukałam używanego blaszaka około dwa tygodnie i nic nie znalazłam. W końcu kupiłam nowy z Anonsów. Drogi troche bo 1500zł, ale szybko montuja, nie ma żadnych problemów i możan później sprzedać.Więc jak nie znajdziesz to tak radzę. Podam ci numer tel. skąd braąłm 502-947-578. A cegłe kupowałąm w składzie budowlanym, bodajże w Terca, ale dosyć tanio jest takze w Syke. Kupowałam po 1,08zł za sztukę, dwa miesiace temu, ale teraz jest pewnie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 16.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 dzieki elais,własnie zdecydowałam sie na nowy, za 400 zł mogłam kupic uzywny ale wiecej rdzy niz błachy + transport za 150 we własnym zakresie ,żenada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 16.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam po dłuższej przerwie kasiula77 zobacz tutaj http://www.konstal.tit.pl/index.php?name=Cennik&lev=1&path=/Cennik&lang=pl zamówiłem i postawili szybko,solidnie i taniej niż w okolicy A propo wczoraj złożyłem wszystkie papiery i projekty do starostwa o pozwolenie na budowę i czekam pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycjaa24 17.08.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Hej,witam wszystkich...ciesze sie,ze znalazlam strone gdzie bede mogla(mam nadzieje)otrzymac jakiekolwiek informacje na temat budowy domu-ISKIERKA.Na poczatek ciekawa jestem czy jest ktos kto buduje badz wybudowal ISKIERKE w okolicach Biłgoraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-M 17.08.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pozdrawiam Wszystkich, Czy macie może namiar na stolarnię, w której wyrabiają parkiet z materiału powierzonego. Byłbym zobowiązany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 18.08.2007 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 JA BIORĘ Z Art-betu na Grygowej, ale nie wiem czy to jest najtaniej, B15 chyba 220zł z pompą. Ja też brałem z Art-Betu, ostatnio 240 zł z pompą za B20. Ja szukałam używanego blaszaka około dwa tygodnie i nic nie znalazłam. W końcu kupiłam nowy z Anonsów. Drogi troche bo 1500zł, ale szybko montuja, nie ma żadnych problemów i możan później sprzedać.Więc jak nie znajdziesz to tak radzę. Podam ci numer tel. skąd braąłm 502-947-578. A cegłe kupowałąm w składzie budowlanym, bodajże w Terca, ale dosyć tanio jest takze w Syke. Kupowałam po 1,08zł za sztukę, dwa miesiace temu, ale teraz jest pewnie taniej Tylko niech go dobrze zamocuja, zeby nie odleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 18.08.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich!!! jak to na urlopie bywa ... - wyczyściliśmy teren z chwastów - wyrównałem teren (przynajmniej starałem się) - posiałem trawę - zamówiłem deszcz i ... padał w nocy I takie tam drobne robótki w domu i dookoła Czas pomyśleć o drewienku do kominka ... Poproszę o sprawdzone i niedrogie namiary Może ktoś z Was orientował się w kwestii wykończenia betonowego tarasu i dołu elewacji z piaskowca lub materiałów podobnych??? Może ktoś gdzieś widział rolety do okien z łukami ??? Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts