Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

chodziło mi o poszukiwanie hydraulika

a tak wogole to..i tamto

..

.. :D

teraz etap parapety

280zl za metr 2

takie ceny znacie?

agllomarmur 2,5

Witajcie po długiej przerwie.

Co do marmuru polecam mój sposób. Pojechałam do Lubartowa do Trykacza i tam wybrałam materiał z odrzutów - nie cięty z całej płyty tylko z kawałków, za połowę ceny. Te kawałki są wystarczająco duże na parapety właśnie. Trudno wtedy zrobić parapety jednakowe we wszystkich pomieszczeniach, ale mi zależało tylko na salonie, bo tam mam więcej okien. Reszta ma po jednym, góra dwa parapety, więc nie musi być wszędzie to samo. Wychodzi pięknie, zwłaszcza jak się dobierze odcień do projektowanego wystroju wnętrza w każdym pokoju. Na kominek już nie dało się z odpadów :wink:

Przy okazji - czy ktoś ma może namiar na stolarza, co by zrobił tralki na balkon i może nawet skrzynię na buty?

Witam

Poszukuję spychacza do niwelacji terenu (ok 30 arów) w okolicach Kolonii Jakubowic Konińskich

Czy lepiej brać Case (podobno mocniejsza) za ok.100,-zł/h, czy też JCB za 85,-zł/h

Ew. namiar na tanią i dobrą koparko-spycharkę (tylko żeby nie pyrkotał mi 3 dni)

pozdrawiam

A czy może komuś został suporex po budowie i chciałby go w miarę tanio sprzedać? Potrzebuje około 300sztuk.

Aha i jeszcze raz mam pytanko w sprawie tynków cem-wap. ile płaciliście. Jakie są teraz ceny? Czy możecie mi kogoś polecić? Będę wdzieczna

Z tego co wiem, to 14zł/m2

300 sztuk to ponad 6 palet, nieźle ktoś musiałby niedoszacować :)

PS. Ja nie mam belitu do sprzedania !!!