Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bry!

dawno mnie nie było tutaj, widzę, że wszyscy "starzy" pobudowani i wykończeni, z "nowymi" się witam ;)

My mamy drugiego synka, Szymka ;)

Muszę trochę dogrzać chałupę i dołożyć kaloryfer, dlatego śpieszę zapytać, czy ma ktoś instalatora CO z upustami w SANPOLU (większymi niż 20%)? A może ktoś z Was sam ma upusty w tej firmie? Potrzebuję dokupić grzejnik ROCA Dubal.

BORF, nas możesz umieścić na mapie - Nowy Krępiec, zresztą jest gdzieś na starej mapie ;) (długość i szerokość na maps.google.com: 51.208154, 22.748576)

Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszym budowaniu i wykańczaniu (nie "się")

Dawno dawne temu istniała mapa grupy lubelskiej, chciałbym ją reaktywować. Jeśli ktoś ma ochotę być umieszczony to dajcie znać.

Witaj, jak możesz to mnie umieść, ul.Krwawicza 79, os. Lipniak :wink:

Pozdrawiam

Zrobione,

Macie jakies namiary na wykonawcow oczyszczalni sciekow ze studnia chlonna, albo samej studni chlonnej?

Guit!

Wielkie gratulki przychówku!

BORF

Mnie poproszę nanieść w Abramowicach Prywatnych.

Czy macie może jakieś namiary na drewno do kominka?

Dopiero teraz mam gdzie złożyć a okazuje się, że Ci do których dzwonię nie przyjmują żadnych zleceń do grudnia! No i nadal szukam stolarza...

Witam wszystkich

Chciałabym dołaczyć do grupy budujacych lubelaków. NAsze miejsce to wólka abramowicka, piekne osiedle.

Aha i jeszcze raz mam pytanko w sprawie tynków cem-wap. ile płaciliście. Jakie są teraz ceny? Czy możecie mi kogoś polecić? Będę wdzieczna

Ja znam fachowców od tynków, poleconych, robili u znajomych. U nas mają robić za miesiąc. Po 11zł/m2. Ale tel. podam jak wezmę od męża.

Robią prawie 100m2 dziennie. U nas 8 dni i będzie pieknie.

Pozdrawiam

Dawno dawne temu istniała mapa grupy lubelskiej, chciałbym ją reaktywować. Jeśli ktoś ma ochotę być umieszczony to dajcie znać.

Ja też jestem za. Buduję w Marysinie, aps 119 z archi-projektu.

Naniosłem, nawet ze zdjęciem :)

Ponawiam prośbę o namiary na ekipę do studni chłonnej i oczyszczalni.