Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bry!

dawno mnie nie było tutaj, widzę, że wszyscy "starzy" pobudowani i wykończeni, z "nowymi" się witam ;)

My mamy drugiego synka, Szymka ;)

Muszę trochę dogrzać chałupę i dołożyć kaloryfer, dlatego śpieszę zapytać, czy ma ktoś instalatora CO z upustami w SANPOLU (większymi niż 20%)? A może ktoś z Was sam ma upusty w tej firmie? Potrzebuję dokupić grzejnik ROCA Dubal.

BORF, nas możesz umieścić na mapie - Nowy Krępiec, zresztą jest gdzieś na starej mapie ;) (długość i szerokość na maps.google.com: 51.208154, 22.748576)

Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszym budowaniu i wykańczaniu (nie "się")

mariucha napisał:
  BORF napisał:
Dawno dawne temu istniała mapa grupy lubelskiej, chciałbym ją reaktywować. Jeśli ktoś ma ochotę być umieszczony to dajcie znać.

Witaj, jak możesz to mnie umieść, ul.Krwawicza 79, os. Lipniak :wink:

Pozdrawiam

Zrobione,

Macie jakies namiary na wykonawcow oczyszczalni sciekow ze studnia chlonna, albo samej studni chlonnej?

mariucha napisał:
  magdula napisał:
Witam!!

Czy ktoś mógłby podrzucić namiar na gazownika, ktory moze podłączyć gaz do budynku za rozsadna cene. Chyba, że 2500 to normalka? :roll:

Witaj, zadzwoń do mojego kolegi, namiar Andrzej 504261555

Powołaj sie na Mariusza

Pozdrawiam

Dziekuje Mariusz :wink: Dzisiaj zadzwonie.

Guit!

Wielkie gratulki przychówku!

BORF

Mnie poproszę nanieść w Abramowicach Prywatnych.

Czy macie może jakieś namiary na drewno do kominka?

Dopiero teraz mam gdzie złożyć a okazuje się, że Ci do których dzwonię nie przyjmują żadnych zleceń do grudnia! No i nadal szukam stolarza...

Witam wszystkich

Chciałabym dołaczyć do grupy budujacych lubelaków. NAsze miejsce to wólka abramowicka, piekne osiedle.

elais napisał:

Aha i jeszcze raz mam pytanko w sprawie tynków cem-wap. ile płaciliście. Jakie są teraz ceny? Czy możecie mi kogoś polecić? Będę wdzieczna

Ja znam fachowców od tynków, poleconych, robili u znajomych. U nas mają robić za miesiąc. Po 11zł/m2. Ale tel. podam jak wezmę od męża.

Robią prawie 100m2 dziennie. U nas 8 dni i będzie pieknie.

Pozdrawiam

magdab7 napisał:
  BORF napisał:
Dawno dawne temu istniała mapa grupy lubelskiej, chciałbym ją reaktywować. Jeśli ktoś ma ochotę być umieszczony to dajcie znać.

Ja też jestem za. Buduję w Marysinie, aps 119 z archi-projektu.

Naniosłem, nawet ze zdjęciem :)

Ponawiam prośbę o namiary na ekipę do studni chłonnej i oczyszczalni.