Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Pozdrowienie dla wszystkich starych jak i całkiem świerzych budowlańców :)

Widzę, że ruch na forum spory. Było jakiś czas temu o garażach blaszakach. Otóż za jakieś 2-3 tygodnie będę się pozbywał swojego. Wartość tego cuda ... no cóż emocjonalna jest tak ogromna że mogę go jedynie oddać za darmo ... jest już w rodzinie od 33 lat więc żadna cena nie zrekompensowała by straty :) :wink: Oddam go więc jak i przyległą sławojkę w zamian za zabranie tego z działki. Problemem jest jedynie (a może i nie) wywiezienie garażu bo trzeba go rozkręcić gdyż w całości się nie przeciśnie między domem a płotem. Jeżeli nie znajdzie się chętny będę musiał pociąć go (oczywiście garaż nie dom) i oddać na złom ... a wtedy było by naprawdę szkoda :(

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Vaclav, 7 i pół stówy za metr drewna z impregnacjąi transportem uważam za dobrą cenę. Ja zamawiałem około 2 m-cy temu i zapłaciłem 650 bez impregnacji i transportu. Niedawno zapytałem się w składzie drewna z ciekawości - ile? Usłyszałem i aż mnie ścięło z nóg. 1000 złotych polskich za 1 słownie: jeden metr sześcienny drewna. Chyba, że sie nie znam na cenach, może już tak chodzą. Ale dodam, że to jest drogi skład, mieści się w Swidniku przy Wyszyńskiego - nie kupujcie tam jeśli nie musicie.

tylko goły beton bo mi się podoba, ale fachowcy odradzają i nie chcą robić ...........pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!

mają rację :lol:

ale garaż jest przecież nie ogrzewany. Wiem, że wszelkie poradniki tak mówią, ale może jednak coś się da. Taras jest zadaszony. Poza tym, płytki odpadają, no chyba, że te na żwirku.........A beton jest modny!!! i ładny!!!

Czy mogłabym prosić o namiary na tego przedstawiciela JPR? No i jaka była cena. Mi podano ok.6200

O kurcze !!! to ja zapłaciłam 7000 i to bez fa, bo z.. 7500. Może kopania u mnie więcej.........pocieszyć się trzeba. Jak jeszcze chcesz, to wyślę Ci nr na priv

Ale mi tyle krzykneli za samą oczyszczalnie- z monterem musialabym się dogadać... Poproszę o namiary :wink: