dyz 10.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Pozdrowienie dla wszystkich starych jak i całkiem świerzych budowlańców Widzę, że ruch na forum spory. Było jakiś czas temu o garażach blaszakach. Otóż za jakieś 2-3 tygodnie będę się pozbywał swojego. Wartość tego cuda ... no cóż emocjonalna jest tak ogromna że mogę go jedynie oddać za darmo ... jest już w rodzinie od 33 lat więc żadna cena nie zrekompensowała by straty Oddam go więc jak i przyległą sławojkę w zamian za zabranie tego z działki. Problemem jest jedynie (a może i nie) wywiezienie garażu bo trzeba go rozkręcić gdyż w całości się nie przeciśnie między domem a płotem. Jeżeli nie znajdzie się chętny będę musiał pociąć go (oczywiście garaż nie dom) i oddać na złom ... a wtedy było by naprawdę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Borf, Ella,Dzięki za wskazówki dot. umieszczenia obrazka. Człowiek jednak całe życie się uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gdzie kupujecie więźbę dachową? Zastanawiam się czy 750 zł za m3 to na dzień dzisiejszy dobra cena, czy szukać czegoś tańszego? (po wstępnych negocjacjach jest szansa, że cena będzie obejmować już transport i impregnację). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 11.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Vaclav, 7 i pół stówy za metr drewna z impregnacjąi transportem uważam za dobrą cenę. Ja zamawiałem około 2 m-cy temu i zapłaciłem 650 bez impregnacji i transportu. Niedawno zapytałem się w składzie drewna z ciekawości - ile? Usłyszałem i aż mnie ścięło z nóg. 1000 złotych polskich za 1 słownie: jeden metr sześcienny drewna. Chyba, że sie nie znam na cenach, może już tak chodzą. Ale dodam, że to jest drogi skład, mieści się w Swidniku przy Wyszyńskiego - nie kupujcie tam jeśli nie musicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.09.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dzięki Kuband. Również za ostrzeżenie przed składem w Świdniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 11.09.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 800zl z impregnacja netto z transportem to standart teraz. Najgorzej z terminami jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 11.09.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ośmiele się powiedzieć, że 750pln za m3 więźby z impregnacją i transportem to super cena. Ja płaciłam 680 bez transportu i impregnacji doliczając te koszty wyszło 760m3 po wielkich "znajomościach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 11.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Polecę tartak w Horodyszczu k Chełma. Ja tam brałem drewno na dach. Właściciel kompetentny, doradzi, podpowie no i ceny ma przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 11.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Może ktoś mi podpowie gdzie mogę kupić cegłę klinkierową na kominy, poradźcie również jaką sobie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 11.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy mogłabym prosić o namiary na tego przedstawiciela JPR? No i jaka była cena. Mi podano ok.6200 O kurcze !!! to ja zapłaciłam 7000 i to bez fa, bo z.. 7500. Może kopania u mnie więcej.........pocieszyć się trzeba. Jak jeszcze chcesz, to wyślę Ci nr na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 11.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 tylko goły beton bo mi się podoba, ale fachowcy odradzają i nie chcą robić ...........pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!! mają rację ale garaż jest przecież nie ogrzewany. Wiem, że wszelkie poradniki tak mówią, ale może jednak coś się da. Taras jest zadaszony. Poza tym, płytki odpadają, no chyba, że te na żwirku.........A beton jest modny!!! i ładny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 11.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy mogłabym prosić o namiary na tego przedstawiciela JPR? No i jaka była cena. Mi podano ok.6200 O kurcze !!! to ja zapłaciłam 7000 i to bez fa, bo z.. 7500. Może kopania u mnie więcej.........pocieszyć się trzeba. Jak jeszcze chcesz, to wyślę Ci nr na priv Ale mi tyle krzykneli za samą oczyszczalnie- z monterem musialabym się dogadać... Poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 12.09.2007 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Mam pytanie, gdzie w Lublinie jest najbardziej zaopatrzony sklep z farbami. Szukam farby gumowej do izloacji, cos w rodzaju tej z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 12.09.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Polecę tartak w Horodyszczu k Chełma. Ja tam brałem drewno na dach. Właściciel kompetentny, doradzi, podpowie no i ceny ma przystępne. A mógłbym prosić o dokładniejsze namiary na ten tartak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 12.09.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Mam pytanie, gdzie w Lublinie jest najbardziej zaopatrzony sklep z farbami. Szukam farby gumowej do izloacji, cos w rodzaju tej z allegro Raczej nigdzie taniej nie kupisz (nawet po doliczeniu kosztów przesyłki) a natracisz kasy na paliwo i czasu na szukanie. A tak: farba przychodzi poczta i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 12.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A czy może ktoś wie, skąd najlepiej brać ziemię do wysypania na działce (torf +gruby piasek ...chyba czy coś w tym rodzaju). W anonsach dużo ogłoszeń, ale wolę sprawdzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 12.09.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ale mi tyle krzykneli za samą oczyszczalnie- z monterem musialabym się dogadać... Poproszę o namiary coś wysłałam, ale komp mi wariował, nie wiem czy doleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 13.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A czy może ktoś wie, skąd najlepiej brać ziemię do wysypania na działce (torf +gruby piasek ...chyba czy coś w tym rodzaju). W anonsach dużo ogłoszeń, ale wolę sprawdzoną. Też jestem szczerze zainteresowa namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 13.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ale mi tyle krzykneli za samą oczyszczalnie- z monterem musialabym się dogadać... Poproszę o namiary coś wysłałam, ale komp mi wariował, nie wiem czy doleciało No to komp zwariował bo nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 14.09.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jeśli mozna- też chciałabym dostać te namiary na "sprawdzoną" ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts