Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam poszukuje dobrego dekarza z okolic lublina , lubartowa mam do pokrycia ok 400 m2, ciesla zrobil swoje a dekarza brak

Odkąd wróciły materiały jako tako - to i dekarzy znowu brakuje. U nas dekarze drugi miesiąc walczą - a dopiero kończą obróbki blacharskie. Ale robót mają nałapanych już na przyszły rok no i robią dwie-trzy budowy na raz.

Radzę pojeździć po budowach - bo w takiej sytuacji łatwo trafić na wyjątkowego partacza.

Słuchajcie, mam pytanie - czy 60 zł za 1 mkw działki na obrzeżach Lublina to dużo, średnio czy mało. Aha, mediów nie ma, ale po podziale gruntów jest presja żeby ciągnąć.

Wyjechałam w Lublina dużo przed galopadą cen i kompletnie nie mam rozeznania. Rodzina pyta, a ja kompletnie nie potrafię doradzić! :roll:

wiem, będę miała piec jednofunkcyjny na gaz ziemny (wiszący) + odzielnie zasobnik około 100-120 litrowy stojący.

Też się przymierzam. Jakiej firmy planujesz kupić?

Słuchajcie, mam pytanie - czy 60 zł za 1 mkw działki na obrzeżach Lublina to dużo, średnio czy mało. Aha, mediów nie ma, ale po podziale gruntów jest presja żeby ciągnąć.

Wyjechałam w Lublina dużo przed galopadą cen i kompletnie nie mam rozeznania. Rodzina pyta, a ja kompletnie nie potrafię doradzić! :roll:

Wg mnie mało. Cena 1m2 w 5km od Lublina w gminie Niemce to ~100zł. Co prawda okazje się zdarzają. Kolega z pracy kupił 20arów po 50zł/1m2 200m od granic miasta, gmina Wólka Lubelska.

SZUKAM EKIPY DO WYKONANIA STUDNI CHŁONNEJ.

Borf ja myślę o piec jednofunkcyjnym z zasobnikiem Viessmana. Taniej kosztuje niż np. Vailanta. Np. na targach facet powiedział, że taki piec z zasobnikiem 120l też Viesmana to 4700netto+7 % vat, i powiedział że możemy jeszcze dosta 25% rabatu.

A jaki to piec? kondecsacyjny, czy z otwartą komorą spalania?

My byliśmy dziś na targach, marniutki były w porównaniu z poprzednimi. Większość czasu spędziliśmy przy dwóch żółtych koparkach (kto ma małe dzieci, ten wie o co chodzi )