Ewa7506 18.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Siatke kupowałam w Stalpolu na Mełgiewskiej- w czerwcu mieli najniższe ceny a parkiety zamawiam w Gali na ostatnim piętrze- ja nie kupuje przemyslówki tylko zwykły parkiet merbau i bambus- ceny moim zdaniem rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedzo 18.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam poszukuje dobrego dekarza z okolic lublina , lubartowa mam do pokrycia ok 400 m2, ciesla zrobil swoje a dekarza brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 18.09.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 gdzie tanio kupowaliście siatkę ogrodzeniową? Matar - producent - w Motyczu przed torami po lewej. Można negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 18.09.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam poszukuje dobrego dekarza z okolic lublina , lubartowa mam do pokrycia ok 400 m2, ciesla zrobil swoje a dekarza brak Odkąd wróciły materiały jako tako - to i dekarzy znowu brakuje. U nas dekarze drugi miesiąc walczą - a dopiero kończą obróbki blacharskie. Ale robót mają nałapanych już na przyszły rok no i robią dwie-trzy budowy na raz. Radzę pojeździć po budowach - bo w takiej sytuacji łatwo trafić na wyjątkowego partacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 19.09.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 osterm ul. witosa, równoległa ulica do kraśnickich przy tesco, możesz sprawdzić Oczywiście ul. wertera. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.09.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Słuchajcie, mam pytanie - czy 60 zł za 1 mkw działki na obrzeżach Lublina to dużo, średnio czy mało. Aha, mediów nie ma, ale po podziale gruntów jest presja żeby ciągnąć. Wyjechałam w Lublina dużo przed galopadą cen i kompletnie nie mam rozeznania. Rodzina pyta, a ja kompletnie nie potrafię doradzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 20.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja w lutym b.r. płaciłem ok. 80 zł za metr (sumie niepełne 9 arów) w gminie Głusk, ale wszystkie media (bez kanalizacji) są w drodze przy granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 20.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 a ja proszę o namiary na ziemię torfową!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 20.09.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 i jeszcze na ekipę co robi ogrodzenie z siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 20.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 60 zł w granicach miasta to dzisiaj podejrzanie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 bo to jest cena wywoławcza, a nie ostateczna. dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 21.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Muszę się pochwalić. Dziś ruszyła nasza budowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Muszę się pochwalić. Dziś ruszyła nasza budowa!!! http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 21.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dzięki Ella,Mam nadzieję, że niedługo wypisjemy tę butelkę siedząc w naszym ogródku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szady 21.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Poradźcie kochani. Nakryłem domek w sierpniu... belit, tradycyjnie murowany. Tynkować teraz czy czekać do wiosny... Mówią o sezonowaniu dużo, a ja nie wiem. No i jaki tynk robicie - cem-wap czy gisp i dlaczego:) wiem że to klasyczne pytania ale ciężko z decyzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 21.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 My nie będziemy sezonować. Instalacje elektryczne zrobione od poniedziałku ruszamy z ociepleniem, potem tynki tradycyjne, hydraulika i cała reszta... jak ma pękać to będzie pękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 22.09.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 wiem, będę miała piec jednofunkcyjny na gaz ziemny (wiszący) + odzielnie zasobnik około 100-120 litrowy stojący. Też się przymierzam. Jakiej firmy planujesz kupić? Słuchajcie, mam pytanie - czy 60 zł za 1 mkw działki na obrzeżach Lublina to dużo, średnio czy mało. Aha, mediów nie ma, ale po podziale gruntów jest presja żeby ciągnąć. Wyjechałam w Lublina dużo przed galopadą cen i kompletnie nie mam rozeznania. Rodzina pyta, a ja kompletnie nie potrafię doradzić! Wg mnie mało. Cena 1m2 w 5km od Lublina w gminie Niemce to ~100zł. Co prawda okazje się zdarzają. Kolega z pracy kupił 20arów po 50zł/1m2 200m od granic miasta, gmina Wólka Lubelska. SZUKAM EKIPY DO WYKONANIA STUDNI CHŁONNEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 23.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Borf ja myślę o piec jednofunkcyjnym z zasobnikiem Viessmana. Taniej kosztuje niż np. Vailanta. Np. na targach facet powiedział, że taki piec z zasobnikiem 120l też Viesmana to 4700netto+7 % vat, i powiedział że możemy jeszcze dosta 25% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 23.09.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Borf ja myślę o piec jednofunkcyjnym z zasobnikiem Viessmana. Taniej kosztuje niż np. Vailanta. Np. na targach facet powiedział, że taki piec z zasobnikiem 120l też Viesmana to 4700netto+7 % vat, i powiedział że możemy jeszcze dosta 25% rabatu. A jaki to piec? kondecsacyjny, czy z otwartą komorą spalania? My byliśmy dziś na targach, marniutki były w porównaniu z poprzednimi. Większość czasu spędziliśmy przy dwóch żółtych koparkach (kto ma małe dzieci, ten wie o co chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 24.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mnie też targi niczym nie zachwyciły. Mało było stoisk. Ten piec to Viessmann Vitopend 100-W z otwartą komorą spalania. http://www.ceneo.pl/796146, chyba taki. Czy ktoś taki użytkuje, czy jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts