betina71 28.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cześć! Czy jest wsród was jakiś iskierkowicz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 28.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jak myślicie, czy 2300 (brutto) za wykonanie 15 metrowego przyłącza wodnego to dobra cena? Trzeba się wpiąć do wodociągu, rura jest po drugiej stronie drogi przy działce, droga nie jest utwardzona więc nie będą robić przewiertu tylko kopanie. Cena obejmuje materiały, wykonanie, inwenataryzację geodezyjną i odbiór przez dostawcę wody. U nas 22mb z przebiciem pod 5m droga zaplacilismy 1700zł. A móglbym prosić o namiary na wykonawcę, który zrobił za taką cenę? Trochę jestem zaskoczony bo miałem 4 wyceny z czego 3 oscylowały wokół 2 tys, a czwarta to nawet 4500!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 28.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cześć! Czy jest wsród was jakiś iskierkowicz??? Iskierkowicz nie ale z tej samej familii jak sądzę- Oliwkowicz się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 29.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jak myślicie, czy 2300 (brutto) za wykonanie 15 metrowego przyłącza wodnego to dobra cena? Trzeba się wpiąć do wodociągu, rura jest po drugiej stronie drogi przy działce, droga nie jest utwardzona więc nie będą robić przewiertu tylko kopanie. Cena obejmuje materiały, wykonanie, inwenataryzację geodezyjną i odbiór przez dostawcę wody. U nas 22mb z przebiciem pod 5m droga zaplacilismy 1700zł. A móglbym prosić o namiary na wykonawcę, który zrobił za taką cenę? Trochę jestem zaskoczony bo miałem 4 wyceny z czego 3 oscylowały wokół 2 tys, a czwarta to nawet 4500!!! To jeden z konserwatorów mojej gminy (Niemce), w innych rejonach nie podejmuje się pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycjuszm 30.09.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witajcie. Prosze o jakis pewny namiar na zwykla cegle - potrzebuje na kominy ( jakies 2500 tys. sztuk ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 30.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 To jeden z konserwatorów mojej gminy (Niemce), w innych rejonach nie podejmuje się pracy. OK, trudno, ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 01.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 WitamMam małe pytanko ile płaciliście za ułożenie więżby i pokrycie dachówką chcę się zorientować jakie są obecnie ceny w okolicach Lubartowa?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 01.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Umowę zawierałem w maju b.r. i za wykonanie więźby, wiatroizalocji, pokrycie blachodachówką, obróbki blacharskie i zamontowanie orynnowania jestem umówiony z wykonawcą na 7 tys. Jeśli kryłbym dachówką to będzie ok 20 lub 25% drożej. Dach jest dwuspadowy, dwie lukarny, powierzchnia dachu 160,5 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 01.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 WitamCzy cena 8,50 PLN za BK 24x24x59 (palety Lubartów) jest do przyjęcia, czy warto jeszcze szukać i walczyć o cęnę?Czy gdzieś w Lublinie lub okolicach ktoś sprzedaje dachówkę cementową Braas oprócz Omegi? pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 02.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dachówkę brass kupowałam w Matelbudzie, ul. Spółdzielczości Pracy 82 B, tel 081 743 03 05. tylko potem na częsci dodatkowe czekałam baaaaaaardzo długo . Może dlatego ze kupiłam brązową dachówkę, rzadko kupowaną, bo wszyscy wolą odcienie czerwieni. trudno było sciągnąć dachówki z wywiewką sanitarną czy antenowe, dodatkowy 1 gąsior jechał kilka miesięcy... Ale może z innymi kolorami jest łatwiej Pozdrawiam, Capra " MIESZKAM JUŻ U SIEBIE I JEST MI JAK W NIEBIE " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 02.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Atam,cena pustaka jest bardzo dobra,juz taniej chyba nie znajdziesz! Jak pomysle,ze ja w kwietniu zapłaciłam za taki sam 14zł/szt. to az mnie trzesie - a propos oszczednosci podczas budowy domu,no cóz!!! I jeszcze pytanko o EKO-klinkier Bogdanki, czym sie charakteryzuje II gatunek? Ma ubytki,nie równe wymiary...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 02.10.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Czy cena 8,50 PLN za BK 24x24x59 (palety Lubartów) jest do przyjęcia, czy warto jeszcze szukać i walczyć o cęnę? Czy gdzieś w Lublinie lub okolicach ktoś sprzedaje dachówkę cementową Braas oprócz Omegi? pozdrawiam Adam Ja robiłem wycenę braasa w Cerdachu na Społdzielczości pracy 82B (obok Matelbudu). Słyszałem też, że jest skład z dachówką na Zemborzyckiej i podobno mogą mieć dobre ceny, ale jeszcze tam nie dotarłem. A mogę zapytać gdzie znalazłeś ten paletowany belit z Lubartowa za 8,5? Pozdrawiaml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 03.10.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 W nawale pytań o ceny i ja podrzucę jedno. Ile w okolicach lublina życzą sobie glazurnicy za ułożenie m2 glazury kuchennej (płytki 10x10cm)? Całą chałupę glazurnik okleił i było w porządku (liczył po 28zł/m2) a na koniec przy kuchni dałem się złapać na stary numer "dogadamy się" i dogadanie ma kosztować 40zł/m2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 03.10.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 W nawale pytań o ceny i ja podrzucę jedno. Ile w okolicach lublina życzą sobie glazurnicy za ułożenie m2 glazury kuchennej (płytki 10x10cm)? Całą chałupę glazurnik okleił i było w porządku (liczył po 28zł/m2) a na koniec przy kuchni dałem się złapać na stary numer "dogadamy się" i dogadanie ma kosztować 40zł/m2! Ceny z czerwca 2007 to od 30 do 35 zł za m2.W zależności od płytki i od podłoża. Wykonane bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 u sasiadów glazurnik wział 35/m2,efekt widziałam,bardzo dokładnie,ze szlifowaniem kantów,równiez cena z wakacji 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 03.10.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A mogę zapytać gdzie znalazłeś ten paletowany belit z Lubartowa za 8,5? Pozdrawiaml Budmix - L-n, ul.Krochmalna, niestety nie jest jednak na paletach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.10.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A ja muszę ponowić prośbę sprzed jakiegoś czasu.Bardzo proszę o namiary na ekipy sufitowców (płyty gips-karton)!Od pół roku czekam na faceta, który obiecał, ale bez przerwy mu coś innego wypada, a wszyscy inni, do których dzwoniłam, proponują termin marcowy...Sprawa naprawdę pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ella,zbierz rodzine,męza, brata,wuja i sami ułozą przez 2 tyg. płyty,jak sa takie problemy z "fachowcami",popytaj moze ktos ze znajomych nie ma kasy to akurat dasz zarobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 05.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 661961100 od poddasza-skończył ok 1 m temu jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 05.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zaczynam rozglądać się za stemplami, będę potrzebował raczej dłuższych, może komuś zalegają i chce się pozbyć? pozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts