Ella 05.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 661961100 od poddasza-skończył ok 1 m temu jestem zadowolony Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 05.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam wszystkich budujących!Potrzebne mi są namiary na sprawdzoną firmę sprzątającą domy.Ktoś kiedyś pisał, że posiada takowe.Napiszcie proszę gdzie w Lublinie lub okolicy L robiliście meble kuchenne. Muszę się zdecydować, a nie wiem na jaką firmę.Laura dobra ,ale droga.Poszukuję coś tańszego.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 06.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Przeprowadziliśmy się !!! Na razie mam wrażenie, że mieszkam na budowie (no bo i nie wszystko skończone, a raczej duuuużo zostało do zrobienia, ale ważne , że już ... JEST FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 06.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Gratulacje eko!Ciekawe kiedy ja będę mógł tak napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 06.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Zaczynam rozglądać się za stemplami, będę potrzebował raczej dłuższych, może komuś zalegają i chce się pozbyć? nam zostały stemple, cena 2 zł./mb, lokalizacja Sławinek / Marysin dużo stempli o długości chyba 2,80 m i krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 07.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 nam zostały stemple, cena 2 zł./mb, lokalizacja Sławinek / Marysindużo stempli o długości chyba 2,80 m i krótsze DziękiLokalizacja dobra bo niedaleko, tylko trochę dla mnie chyba za krótkie, zapytam majstra jak coś dam znać na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 08.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam!!!bardzo proszę o namiar na ekipę wykonujacą ogrodzenie z siatki, i info po ile płaciliście za m.a gdzie kupujecie płytki:glazure i terakotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 08.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam!!! bardzo proszę o namiar na ekipę wykonujacą ogrodzenie z siatki, i info po ile płaciliście za m. a gdzie kupujecie płytki:glazure i terakotę? Namiarów na sprawdzoną ekipę nie mam ,ale orientuję się w cenach i są one z przedziału od 40-60 zl/mb robota plus materiał (słupiki,siatka,obrzeza,cement) Ty dostarczasz tylko piasek. Płytki kupwałam w salonie Frankowskiego na Krzemionki (kiedyś był za Galą),ogromny wybor jest w Glazurze Królewskiej na Metalurgicznej w tzw. Mix-Salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 08.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A jak polecam płytki na chemicznej 7 w CHEMIA LUBLIN,podobna nieco taniej niz u innych i po paru kursach po innych salonach i tak wszyscy wracają do nich!! Warto sprawdzic ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 08.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki dziewczyny!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 09.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Może ktoś potrzebuje stempli? Zostalo mi okolo 170 szt. 2,5 metra. Lokalizacja - Turka osiedle Borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kasiula, to ja nie rozumiem definicji "wszyscy" Bo ja i jeszcze sporo znajomych po kilku eskapadach śladem porcelanowej płytki dokonywało zakupów w glazurze królewskiej. No oczywiście jeszcze trzeba wiedzieć z kim tam rozmawiać ... My jeszcze będziemy kupować płytki na schody i na balkon i na 99% to będzie u pani Dorotki w GK A co do Chemicznej to zapewne chodziło Ci o JMS a nie o Chemię. To w JMS chwalą się, że przebiją każdą cenę ... i okazuje się, że się tylko przeważnie chwalą Acha dzięki za informacje o cenach za kładzenie glazury. Ostatecznie ta nieszczęsna kuchnia została wytargowana na 35zł/m2 + dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 11.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ta P ani Dorota od glazury królewskiej to gdzie jest? bo gk jest w gali, na metarulgicznej, turystycznej.........tak mi się wydaje?a gdzie kupuje się wanny, zlewy, meble łazienkowe i kuchenne?a może lepiej jest meble zamówić u kogoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A no zapomniałem dodać, że to chodzi o glazurę królewską na metalurgicznej. W gali jak byłem kilka razy to stwierdziłę, że ta załoga dopiero się przyucza i niewiele można z nimi "wydyskutować" A wanna, kabina itp to różnie. Część w refleksie na turystycznej, część w saturnie na mełgiewskiej w domiksie, część w glazurze j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 11.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ta P ani Dorota od glazury królewskiej to gdzie jest? bo gk jest w gali, na metarulgicznej, turystycznej.........tak mi się wydaje? a gdzie kupuje się wanny, zlewy, meble łazienkowe i kuchenne?a może lepiej jest meble zamówić u kogoś??? Co do armatury,zlewów to zamawiałam wszystko w Hydros-Sanie na Metalurgicznej 2a.Oferuja tam naprawdę bardzo dobre ceny.Jedyny minus to taki że mają małą ekspozycję więc musisz obejrzeć gdzieś indziej (m.in.Gospodarcza 26,Cortina na Kalinie,Związkowo-Roca) a do niech pojechać z gotowo wybranym modelem po wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 11.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 witam wszystkich podzielcie się namiarem na fachowców robiących przyłącze wodociągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 12.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam. witam wszystkich podzielcie się namiarem na fachowców robiących przyłącze wodociągowe Też jestem zainteresowany,przyłącze 140m,przewiert pod droga gminną. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 12.10.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witam wszystkich podzielcie się namiarem na fachowców robiących przyłącze wodociągowe U mnie robiła firma HydroGaz, Lublin, ul. Piękna 6, tel. 81 7452950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 15.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jeślichodzi o płytki to widziałam duży wybór na spół. pracy w HAXGRES, i mówiono mi że gdzieś na rusałki- czy ktoś ma doświadczenie z tymi miejscami??? Byłam w Glazurze król. na metalurgicznej ale te comi się podobaja to trzeba na nie czekać miesiąc............a ja nie mam czasu. Nie można od ręki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 15.10.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a czy ktoś wie gdzie można kupić tapetę do łazienki, albo naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts