yares 31.05.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 quit - sorry, ale dopiero teraz przyjrzalem sie tej stronie i dobrze, ze to zrobilem, bo mialem na mysli zupelnie inny zespol pewnie nie ja pierwszy pomylilem Was z innym Riverside ) kajam sie mocno i zycze jak najszybszej reaktywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ))) a oczywiscie - nie Ty pierwszy pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 w ramach rekompensaty jesli tylko bedziesz koncertowal, kupie bilet jako pierwszy, a nawet wezme udzial w jam session PS. przed chwila wrocilem z budowy, milo popatrzec jak praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ha - super - na czym pogrywasz? oczywiscie na trzezwo u mnie, w nowym domu, czesto bedziemy jamowac teraz przynajmniej widac w co idzie kasa - jak sie mury pna do gory )) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 kiedys wydawalo mi sie , ze umiem grac na gitarze, teraz kiedy posluchalem jak graja prawdziwi gitarzysci, to mam baaardzo duze watpliwosci a co do piecia sie murow : wreszcie moja zona zaczyna widziec gdzie beda poszczegolne pomieszczenia, bo do tej pory trudno mi bylo jej to wytlumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 jesli jakies dzwieki wydobywajace sie spod palcow sugeruja pewna fraze - to raczej dobrze ja juz nie mialem gitary w rekach pare ladnych tygodni jak wylalismy fundamenty, to dziadkowie biadolili - ale malutki domek, jak sie domek wspial i doszla wiezba, to bylo - po co wam taki olbrzym? ))))))) wszystko powoli zacznie sie rysowac i musisz trzymac reke na pulsie (ewentualne zmiany, udogodnienia itd. itp.) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 01.06.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 yares: zazdroszcze zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze ... przypomnij prosze jaki masz projekcik i jakie sciany robisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 quit - czasami mi jakas fraza wyjdzie , a z ta wielkoscia to swieta prawda PPawluk - buduje "Dom w Zawilcach" z Archetonu (ale z pewnymi zmianami), piwnice - cegla, sciany - belix 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 01.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Hej ja tez "gralem" kiedys na gitarze tzn. sprawdzalem przez jakies 2 lata czy mam sluch i zdolnosci muzyczne .... - nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ))))))) takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego zapuszczamy brody i bedzie polish zizitop pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 01.06.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Yares (q) ????? Archonu "dom w zawilcach" z poddaszem Archetonu "zawilec" parterowy Ktory ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 OK ja juz od dzisiaj zaczynam ostro cwiczyc razem z Petruccim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ha - dream theater ostra jazda a jak sie przy tym do betoniary sypie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 shit , ofc pomylka, chodzi o Dom w Zawilcach z Archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 co do projektu - bryla jakby troszke podobna do mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 quit - musze przyznac, ze tego jeszcze nie probowalem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 01.06.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 dzienks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 01.06.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 che che znowu pan wjukowski nie nadaza przysylac powiadomien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 no szkoda go, moze chodzcie na GG pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 quit - podobna to ona byla przed moimi zmianami w miejsceu wejscia mam dobudowany (a raczej beda mial ) wiatrolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts