PawEla 23.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Powitać.Co do BLOCZKÓW FUNDAMENTOWYCH: dobre robią i w dobrych cenach w SnopkowieCo do TERIVY: sprawdzone z firmy BETAX z Lubartowa (ceny też mają OK) Ile płacicliście geodecie za operat geodezyjny do wyłaczenia z użytkowania rolnego (grunt IIIa)? Pozdr.PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 23.02.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam.Szukam producenta lub solidnego stolarza który wykona takie drzwi: http://zapodaj.net/46236187.jpg.html z dwiema dostawkami, drewniane, w kolorze złoty dąb.Najchętniej z Lublina lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irk 23.02.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Powitać. Ile płacicliście geodecie za operat geodezyjny do wyłaczenia z użytkowania rolnego (grunt IIIa)? Pozdr. PP Mnie to kosztowało 300 zł w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 24.02.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Płaciełem w tym miesiącu 350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uba 24.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam. Szukam producenta lub solidnego stolarza który wykona takie drzwi: http://zapodaj.net/46236187.jpg.html z dwiema dostawkami, drewniane, w kolorze złoty dąb. Najchętniej z Lublina lub okolic. Witam W sprawie drzwi które Cię interesują zgłoś się do firmy Renoma w Lublinie, t. 081 525 50 50 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 24.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Powitać. Co do BLOCZKÓW FUNDAMENTOWYCH: dobre robią i w dobrych cenach w Snopkowie Co do TERIVY: sprawdzone z firmy BETAX z Lubartowa (ceny też mają OK) Ile płacicliście geodecie za operat geodezyjny do wyłaczenia z użytkowania rolnego (grunt IIIa)? Pozdr. PP 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 24.02.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Jeszcze jedno pytanie: Czy możecie kogoś polecić do wykonania stanu 0 do prokektu APS-105? Na jakie ceny moge liczyc? Dalej aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 25.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam budujacych w lubelskiem, czy ktos z Was kupowal moze plytki w firmie Hax z Lublina? Wiem, ze maja bardzo szeroka oferte no i sa troche tansi nawet z dowozem niz hurtownie w Warszawie. Mam od nich dobra oferte ale chcialbym sie upewnic co o solidnosci, dotrzymywania terminow itd. Z gory dziekuje za wszelakie informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 25.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam!Ja miałam ochotę kupić,kilka razy sprawdzali dla mnie ceny we Włoszech (mają włoskie czy hiszpańskie?chyba włoskie..), wysyłali tam maila z zamówieniem i zawsze mnie informowali, dzwonili. Ale w końcu nie kupiłam, bo spodobały mi się gdzie indziej. Nie wiem więc jak u nich z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 25.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mam pytanie o ogrodzenia i bramy. Jakiej wielkości bramy wybraliście (długości) 3- 4 m? Czy przesuwane, czy skrzydłowe? A bramki, czyli furtki?Jakiej wysokości ogrodzenia polecacie? A czy ktoś budował "domki na śmieci" I MOŻE MI COŚ DORADZIĆ : ROZMIAR: wys. szer., czy z daszkiem, czy bez. Gdzie najlepiej go wybudować....A jak jest ze skrzynkami od gazu i prądu- jak je umieścić w ogrodzeniuz góry dziękujęAha, ktoś się pytał o elektryka. U mnie robi Pan M. Ruszewski. Jeszcze nie skończył, zapracowany ale dobrze mi się współpracuje 605831171pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 26.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Własnie jestem na etapie budowania ogrodzenia z siatki.Zdecyduje sie pewnie na 1,50m wysokosci.Brama prowizoryczna bo dopiero bede rozpoczynal budowe na wiosne. Gdzie mozna kupic słupki do siatki i narozniki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 26.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Własnie jestem na etapie budowania ogrodzenia z siatki. Zdecyduje sie pewnie na 1,50m wysokosci. Brama prowizoryczna bo dopiero bede rozpoczynal budowe na wiosne. Gdzie mozna kupic słupki do siatki i narozniki? Pozdrawiam polecam ci człowieka, który nam robił ogrodzenie z siatki możesz u niego kupić sam materiał (siatka powlekana lub nie, słupki, bramy itp) lub zamówić wykonanie ogrodzenia. my grodziliśmy 3 działki ponad 300 mb robota szybka i solidna nie opłacało się samemu robić tel. 081/751 91 56 Abramowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 27.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Co sadzicie o hurtowni Neptun......kierownik budowy zacheca mnie do zakupów, a zamówienie bedzie opiewało na "komplet' tzn. dom w stanie developerskim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 27.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Co sadzicie o hurtowni Neptun......kierownik budowy zacheca mnie do zakupów, a zamówienie bedzie opiewało na "komplet' tzn. dom w stanie developerskim ??? Daj do wyceny w powiedzmy 5 hurtowniach i wtedy wybierz... Poza tym z moich obserwacji wynika, że nie ma hurtowni która ma dobre ceny na wszystkie materiały. Omega może mieć dobre ceny na dach, ale np. beton komórkowy warto kupić w VIPie w Lubartowie. Zaoszczędzić można naprawdę dużo... No chyba, że ma się do dyspozycji nieograniczone środki i nie ma się ochoty na odwiedzanie hurtowni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 27.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 polecam ci człowieka, który nam robił ogrodzenie z siatki możesz u niego kupić sam materiał (siatka powlekana lub nie, słupki, bramy itp) lub zamówić wykonanie ogrodzenia. my grodziliśmy 3 działki ponad 300 mb robota szybka i solidna nie opłacało się samemu robić tel. 081/751 91 56 Abramowice Z ciekawości: ile wyszło za mb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 27.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 polecam ci człowieka, który nam robił ogrodzenie z siatki możesz u niego kupić sam materiał (siatka powlekana lub nie, słupki, bramy itp) lub zamówić wykonanie ogrodzenia. my grodziliśmy 3 działki ponad 300 mb robota szybka i solidna nie opłacało się samemu robić tel. 081/751 91 56 Abramowice Z ciekawości: ile wyszło za mb? 34zł/mb siatki 1,5 m ocynkowanej 37zł/mb siatki 1,5 m ocynkowanej powlekanej + supki, drut, beton, malowanie w zasadzie to cala robocizna i materialy byly po ich stronie praca wykonana w na jesien ubieglego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 27.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No to jednakowoż u mnie wyszło niecałe 20zł/mb (siatka powlekana ocynk, drut, naciągi, słupki ( w tym 15 słupków długości 3m), przypory (narożne i pośrednie) piasek, cement ALE moja robocizna i czas na załatwienie materiałów.... czyli zarobiłem 2000zł w miesiąc pracując po 3-5 godzin dziennie, niezła stawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 28.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak myślicie, czy można już ruszać z murowaniem ścian. Wykonawca chce zaczynać i wydaje mi się to sensowne, bo zima chyba już nie wróci, choć zastanawiam się czy nocne przymrozki mają tu jakieś znaczenie. Majster mówi, że nie, ale nie wiem czy ma rację. Może ktoś z Was ma tu jakieś doświadczenia?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 28.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak myślicie, czy można już ruszać z murowaniem ścian. Wykonawca chce zaczynać i wydaje mi się to sensowne, bo zima chyba już nie wróci, choć zastanawiam się czy nocne przymrozki mają tu jakieś znaczenie. Majster mówi, że nie, ale nie wiem czy ma rację. Może ktoś z Was ma tu jakieś doświadczenia? Pozdrawiam My z naszą budową ruszyliśmy 21 marca 2005 roku...Zawsze to jednak różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 28.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Hejka. Ma ktoś może na zbyciu siuporka polówki? Koledze brakuje na ścianki działowe? a Lubartowie kolejka - 2 tygodnie Prosze na priv lub tel.: 600759708 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts