kuband 11.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam wszystkich. Co prawda są tu sami weterani budowy, ale może ktoś będzie potrzebował materiałów bud. Mam do odstąpienia. Ok. 80 szt. porothermu 30 tki, 16 szt. porothermu 30 tki narożnej, 60 szt. bk szer. 30 cm., 100 szt. stempli 2,5 metrowych. Wszystko jest w Świdniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 11.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 aha!i jeszcze jedno pytanie, czy ktoś może używał IMPREGNATU DO BETONU?. Szukam takiego do tzw. płyty CETRIS, która jest cementowo-drzazgowa- potrzebuję zaimpregnować od wody i tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagusia7 12.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 do kubanda Ja tez buduje w swidniku , widzialam zdjecia z twojej budowy . czy móglbys mi polecic jakis dekarzy? ile cena za m2 z obróbka, wiezba , ofoliowaniem .itp. bedze wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagusia7 12.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Wypożyczalnia Ramirent przy M.Majdanka. gdzie jest salon lomputerowy VICO, serwisy samochodowe, stacja beznzynowa, salon chyba hondy ? Korzystalem, warto... Jestem zainteresowana ziemia. Potrzebna mi. Pytanko skad mozna ja zabrac?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrux 12.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam wszystkich !Od dłuższego czasu czytam z ciekawością wiadomości na forum a to dlatego że zamierzem w tym roku rozpocząc budowę domu Szmaragd w okolicah Lublina . Będę budował systemem gospodarczym. Wiekszośc robót wykonam sam oraz z dużą pomocą ojca. Jedynie potrzebuję fachowców od dachu najlepiej kompleksowo czyli więżba i pokrycie. Bardzo prosiłbym o namiary na sprawdzone ekipy.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 13.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Namiary na fachowców od dachu na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrux 13.03.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzięki bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 13.03.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Czy ktoś z Wam ma kredyt na budowę w Millenium, moze polecicie konkretny oddział i doradcę, bo chcę tam refinansować kredyt.A czasami w tych odziałach siedzą takie "zielone trawki", że nie chcę mieć do czynienia z pierwszym lepszym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrux 13.03.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Będę wdzięzny jeśli ktos jeszcze udzieli mi podpowiedzi odnośnie ekip od dachu. Sami rozumiecie że jedna to trochę za mało Zawsze warto porównać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 14.03.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Szukam wkładu kominkowego .Jakie firmy w Lublinie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 14.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 mam GALL 700 i jestem zadowolona, chociaż cóż... innego nie miałam... znalazłam go w Lublinie w dwóch sklepach, w jednym (rejon Męczenników Majdanka) był ok 200 zł tańszy niż w drugim (jakby co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 14.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dość daleko Nałęczów - Dość daleko Nałęczów ale za to czyściutka II klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagusia7 17.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzieki Mroovka za odpowiedz. Jeszcze prosilabym o wiecej info na temat fachowców. Moze jakies ceny za m2 czy za caly dach. Mam 305 m2 dachu moze ktos sie orientuje ile mnie to moze kosztowac. Komplet tzn. wiezba, ofoliowanie, polozenie dachówki, wykonczenie i rynny. I jak dlugo ewentulanie fachowcy moga to robic. dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuband 17.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jeszcze prosilabym o wiecej info na temat fachowców. Moze jakies ceny za m2 czy za caly dach. Mam 305 m2 dachu moze ktos sie orientuje ile mnie to moze kosztowac. Komplet tzn. wiezba, ofoliowanie, polozenie dachówki, wykonczenie i rynny. I jak dlugo ewentulanie fachowcy moga to robic. dziekuje i pozdrawiam. Witaj. Są różne ceny, ja zapłaciłem 85 zł za metr kw.dachu. Wszystko było w zakresie. Więźba, folia, rynny, dachówka. Ale jednego mi nie powiedział szef dachowców, otóż, że za wstawienie okien trzeba oddzielnie zapłacić. Gdy trzeba było zapłacić to stwierzdził, że dodatkowo trzeba zapłacić 250 zł. za wstawienie okna, a mam ich 8, więc łatwo policzyć ile musiałbym dorzucić,mimo, że przed zgodzeniem ceny widział projekt dachu i mówiłem mu o dodatkowym oknie. Nie zapłaciłem mu za okna, myślę, że chciał mnie zrobić w jajo. Co Wy o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 18.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kagusiu, nikt Ci nie wyceni dachu lepiej niż fachowiec . A na termin wykonania dachu duży wpływ ma pogoda. Mój dach był robiony na przełomie listopada i grudnia.200 metrów- około 3 tygodnie. Pogoda jaka była- wiadomo, ale mimo tego ekipa pracowała. Teraz wiosną z pewnoscią prace na dachu idą szybciej ( dłuższy dzień, cieplej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homerr1 18.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Prosze o namiar do jakiegos dobrego kierownika budowy z lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szawel 19.03.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 WitamIle płaciliście za wytyczenie domu na działce. rozmawiałem dziś z geodetą , który za wytyczenie domu zazyczył sobie 1000 PLN, a za inwentaryzacje po wykonaniu domu i przyłaczy za pierwsze przyłacze 300 PLN + 200 PLN za każde następne. Dom nieco skomplikowany. Nie pytał bym o cene za wytyczenie , gdyby ten geodeta na pytanie za ile wykona odrolnienie gruntu nie powiedział: 1500PLN. Na forum jakies 2 tyg temy padały ceny po ok. 300 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 20.03.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Drogo rzeczywiscie. Ja w ubiegłym roku zapłaciłam kilkaset zł.Dom prosty,ale było jeszcze kilka nych punktów do wytyczenia ( studnia itp. ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 24.03.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Szukam "budowniczych", ktorzy mają lub miec będą pompę ciepła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts