pancurski 01.07.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witamczy wiecie gdzie w Lublinie, albo województwie lubelskim można kupić perlit / perlitobeton ?Zadzwoniłem do paru miejsc, nawet o tym nie słyszeli :/Sciągać ze śląska to mi się nie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 01.07.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 kochani/kochane! a ile płaciliście za meble kuchenne, albo jakie macie wyceny. Czy ktoś współpracował z panem WALDEMAREM KALETĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 01.07.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 kochani/kochane! a ile płaciliście za meble kuchenne, albo jakie macie wyceny. Czy ktoś współpracował z panem WALDEMAREM KALETĄ? Ładne i niedrogie meble kuchenne widzieliśmy u Kępki na ul. Felin/ Brzegowa. Mają swój salon na Diamentowej, naprzeciwko Black Red White. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisio 01.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A co jest perlit / perlitobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 02.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Drzwi wew. drewniane w Łucce 750zł - surowe, u dwóch innych stolarzy 1500 cena kompletu z wybarwieniem - tylko tak sprzedają. Natomiast ja kupiłam Classena, a wiec najzwyklejsza płyta, kolorek orzech, 4 poziome szyby - w promocji 315zł samo skrzydło (do wyczerpania zapasów). Jestem bardzo zadowolona, choć upierałam sie przy drewnianych. Aha, te drzwi w Łucce- okres oczekiwania na nie - 3 MIESIĄCE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 02.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 witam może ktoś się orientuje ile teraz płaci się za ocieplenie styropianem 12 plus tynk akrylowyinteresuje mnie cena za robociznę i drugi wariant robocizna z materiałem dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarus72 02.07.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam czy wiecie gdzie w Lublinie, albo województwie lubelskim można kupić perlit / perlitobeton ? Zadzwoniłem do paru miejsc, nawet o tym nie słyszeli :/ Sciągać ze śląska to mi się nie uśmiecha. PERLIT w big-bagach,możliwośc transportu c.100 zł/m3 tel. 0601-511-117 Ogłoszenie z Anonse Lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 02.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam Bardzo proszę o namiary gdzie zamawialiście drzwi wew? a czy ktoś ma może schody kręcone/? Ja zamawiałam drzwi drewniane (sosna) wraz z ościeżnicami ,klamkami,uszczelkami,4 krotne lakierowanie,plus instalacja w cenie 1000 zł /sztuka. I jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 02.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 witam może ktoś się orientuje ile teraz płaci się za ocieplenie styropianem 12 plus tynk akrylowy interesuje mnie cena za robociznę i drugi wariant robocizna z materiałem dziękuje Ja właśnie szukam ekipy. Ale tylko robocizna mnie interesuje, jakoś nie wierzę zeby z ich materiałem wyszło taniej.... I jestem bardzo zasmucona, bo ceny przez rok poszły bardzo do góry. W tamtym roku miałam i propozycję za 25zł/m2, a teraz słysze 35zł-40zł/m2 Jestem ciekawa o ile taniej powinni wziasć za ocieplenie i samo zaciągnięcie klejem? Bo buduje segment i mam 90m2 do pomalowania, a boczne ściany, do których będą sie sąsiedzi doklejać planuje nie tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pancurski 02.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 PERLIT w big-bagach,możliwośc transportu c.100 zł/m3 tel. 0601-511-117 Ogłoszenie z Anonse Lubelskie. Dzięki za info, miałem jakieś zaćmienie i nie pomyślałem o anonsach. Dzwoniłem, miła rozmowa, ale nic z tego nie będzie. Facet ma tylko perlit poprodukcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 07.07.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 pytanie ile w naszym regionie bierze kierownik budowy. znalazłam temat o tym ale interesują mnie regionalne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 07.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Swieżak jestem.... no i chciałem sie przywitać z cała grupą lubelską. Niebawem zaczynam budowę po lublinem (Swoboda) i zapewne będę stałym gościem tego forum. Bo znaków zapytania i watpliwości co nie miara w głowie sie kotłuje...... Więc z góry liczę na pomoc i doradztwo. A ze swojej strony mogę zaoferowac pomoc z tematów kominków i kominów (kilka lat w branży). Wybrałem z żoną projekt M38 z muratora i z nim sie będę zmagał.-zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teves 07.07.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Poszukuje garażu lub "kontenerka" na budowe do przechowywania narzędzi i innedo dobra. Może, ktoś słyszał ? Teves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Kasiula, same paliki do naroży to geodeta ma ale podczas kopania one giną. Mało która ekipa posiada teodolit żeby sobie poprzenosić osie i rzędne poza obrys budynku więc dobrze jest miec odrazu, żeby geodeta mógł to powyznaczać. Calvus, a skąd wziąć? U nas poszły jakieś stare dechy z piwnicy, garażu i co tylko wpadło pod rękę. Może masz jakąś budowę w pobliżu i tez może mają jakieś odpady. Na to w sumie nie sa potrzebne heblowane kantówki i dechy. No i istotne, żeby majster był przy wytyczaniu, żeby nie miał wątpliwości potem (albo nie udawał, że nie wie) czy wytyczono obrys czy osie ścian. Hej Mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calvus 07.07.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pytanie......czy 90 zl za robocizne : wiezba plus pokrycie blachodachowka razen z podbitak na czysto to duzo; wg. mni ebardzo duzo, Aha, dach prosty kopertowy z garazem bez okien i lukarn. A moze ktos ma namiary na dobrego ciesle/dekarza. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Hej Mieszkacie już? Hej hej Monika, wszelki duch ... No jeszcze nie mieszkamy (w swoim domku) ale to kwestia dni. Właśnie kończą się robić schody w śrdku. Zaraz po tym zakładamy drzwi wewnętrzne, listwy przypodłogowe, gniazda, włączniki ... może jakieś firanki i można już mieszkać W międzyczasie jeszcze tyko balustrady na balkonie i tarasie no i niekończąca się lista zajęć wokół domu ale to już na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 07.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 czy ktos może polecić mi sprawdzonego, dobrego, solidnego glazurnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Hej Mieszkacie już? Hej hej Monika, wszelki duch ... No jeszcze nie mieszkamy (w swoim domku) ale to kwestia dni. Właśnie kończą się robić schody w śrdku. Zaraz po tym zakładamy drzwi wewnętrzne, listwy przypodłogowe, gniazda, włączniki ... może jakieś firanki i można już mieszkać W międzyczasie jeszcze tyko balustrady na balkonie i tarasie no i niekończąca się lista zajęć wokół domu ale to już na później Oj, leniuszki Szybko się wprowadzajcie coby lata poużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pancurski 08.07.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A co jest perlit / perlitobeton Najkrócej mówiąc świetny materiał pochodzenia wulkanicznego o bardzo dobrych właściwościach izolacyjnych, nie wchłania wody, niepalny. Można go stosować np do izolowania stropów, (jest bardzo lekki), izolowania podłóg, oraz do tynków (zamiast piachu). Osobiście w moim przypadku będzie to podstawowy materiał budowlany obok drzewa ( o ile uda mi się kupić to wokół czego od miesiąca się kręce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calvus 08.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Wielka prosba!!!!!!!!!! Prosze o namiary na ekipe/czlowieka od dachu (wiezba+ulozenie i obrobka); moj umowiony zwariowal i chce 90 zl - 110 zl za robote od metra. Dach bez okien, lukarn, daszkow- prosta koperta. Bardzo prosze i dzieki calvus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts