vincent_vega 08.08.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A propos studni. Ile placiliście za wykonanie? Studni nie zrobiłem ale mocno się do tego przymierzałem. Znalazłem wykonawcę, który powiedział, że studnia w miejscowości Lipniak, gdzie woda jest na ok. 65 m będzie u niego kosztować 7 tys. W cenie tej było bicie, pompa i kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 08.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 studniarok temu robiliśmy 60zł za metr60m+ cała wielka resztawyniosło 10-12 tys szambo?????????? ma ktoś namiarpodawane ostatnio kontakty na forum nieaktualne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 09.08.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Czy ktoś może wie czy w ogóle, a jeśli tak to gdzie można dostać podkłady kolejowe? Oczywiście nie potrzebuję ich do budowania torów. Zastanawiam się nad zrobieniem z nich tarasu, ale podobno trudno to dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A propos studni. Ile placiliście za wykonanie? Studni nie zrobiłem ale mocno się do tego przymierzałem. Znalazłem wykonawcę, który powiedział, że studnia w miejscowości Lipniak, gdzie woda jest na ok. 65 m będzie u niego kosztować 7 tys. W cenie tej było bicie, pompa i kabel. Hehe, ale za to JAKA woda Cała rodzina będzie się zjeżdżać z kanisterkami. "Moje" sprawdzone kontakty pewnie się jeszcze zachowały na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ponawiam prośbę o kontakty do sprawdzonych ekip od ocieplenia i elewacji zewnętrznych. Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 11.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jeśli chodzi o podkłady kolejowe to też szukałam ostatnio i widziałam kilka ogłoszeń na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka_C 11.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam wszystkich,Proszę o radę gdzie można w miarę po przyzwoitych cenach kupić: 1. MAX2. Beton komórkowy 30 cm ( biały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień Dobry ! ) Ale mnie tu długo nie było A Wy wciąż o budowaniu Rocznik 2005/2007 niech się odezwie !!! Pozdro idkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam serdecznie Zaczęłam budowę na lubelszczyźnie, mam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swojego grona Może znajdzie się ktoś z moich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 12.08.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj kasiaa256! A gdzie są "twoje okolice"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witaj Vaclavobecnie mieszkam w Łukowie, ale juz niebawem (mam nadzieję najpóźniej za rok) przenoszę się na "prowincję" - kilka km od Łukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 13.08.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No to jednak nie do końca moja okolica. Ja buduję tuż pod Lublinem.Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 13.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 My ocieplenie już mamy - ale nie polecam ludzi a z elewacją narazie poczekamy Aktulanie szukam osób do zrobieniaSzambo?Balustradę drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 13.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam forum lubelskie. Czy ktoś buduje APS114 z Archiprojektu. Poszukujemy taki domek w okolicy żeby obejrzeć i skonsultować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dzień Dobry ! ) Ale mnie tu długo nie było A Wy wciąż o budowaniu Rocznik 2005/2007 niech się odezwie !!! Pozdro idkam Wszelki duch! No widzę, że chyba złapałeś drugi oddech po wykańczaniu i znów wróciły siły do pisania na forum A tak wogóle to (niech nikt nie bierze tego do siebie!) to tu nie o budowaniu przeważnie a o poszukiwaniu ... ekip, materiałów ... A przy okazji witam wszystkich nowych zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 14.08.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam,już za chwileczkę, już za momencik mam wymienić okna na PCV, czy są jakieś firmy działające w Lublinie, które zdecydowanie polecacie/odradzacie? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 14.08.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 witam! widzę, że kilka osób tak jak ja jest ze Swidnika zamierzam budować dom i mam pytanie...czy ktoś z Was może polecić mi ekipę budowlaną .Jeśli tak to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 18.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nareszcie sie dogrzebałem do "ziomków" Witam wszystkich. W połowie wrzesnie zaczynam budowę domu Z10 podwariant 7 http://www.z500.pl/projekt/z10/podwarianty.html Czy ktos w okolicy Lublina wybudował lub buduje w/w projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 18.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania fundamentów (moze byc nawet od zaraz). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 18.08.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam do tej pory podczytywałam ale czas cos napisac, zawsze jest gdzie rozwiac swoje wątpliwości my budujemy domek wybrany z katalogu ekstradomu dokładnie projekt LK&488 ciekawa jestem czy ktoś jeszcze go tutaj buduje obecnie jesteśmy na etapie tynków tych w srodku i tych na zewnątrz tzn do jednych i drugich przychodza na poczatku wrzesnia, zastanawiam sie tylko jaki materiał wybrac na zewnatrz pan fachura namawia na jeden a ja sie zastanawaim i szukam opinii jesli komus mogę pomóc to od wrzesnia bede pracowac w studiu mebli kuchennych które istnnieje od 12 lat wiec słuzymy pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts