dannnb 19.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam! Poszukuję kogoś konkretnego kto wykona mi schody w nowym domu. Macie może kogoś godnego polecenia w rejonach lubelskiego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 19.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja mam ale mieszka 50km od Lublina robi bardzo dokładnie i fajne schodki z jego lub inwestora materiałem....jakby co podam na pw namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 19.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja mam ale mieszka 50km od Lublina robi bardzo dokładnie i fajne schodki z jego lub inwestora materiałem....jakby co podam na pw namiary Ja też poproszę o namiary na tego człowieka od schodów jeśli można. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannnb 19.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja mam ale mieszka 50km od Lublina robi bardzo dokładnie i fajne schodki z jego lub inwestora materiałem....jakby co podam na pw namiary poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 19.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja mam ale mieszka 50km od Lublina robi bardzo dokładnie i fajne schodki z jego lub inwestora materiałem....jakby co podam na pw namiary Te 50 km w która stronę od Lublina - moze na Lubartów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 21.08.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A ja potrzebuje na gwałt gości od zabudowy poddasza w KG !!! Jesli zrobili u was i jestescie zadowoleni to prosze o namiary. Moj szkoda gadac... Za ocieplenie i tynkowanie u mnie biorą 26zł/m kw. Narazie nie polece bo dopiero zaczynaja robic. Tynk tylko silikat lub silikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 21.08.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja jeszcze raz wracam do tematu cen za elewację zewnętrzną.Już praktycznie umówiłem się z gościem, który życzy sobie 40 zl za m2, ale dziś spotkałem się jeszcze z innym, który chce 27. Różnica spora i zacząłem się zastanawiać, czy nie jest to "podejrzanie tanio" - w sensie: kiepska jakość. Teraz widzę znowu, że MARTiii napisał wyżej, że u niego biorą 26, czyli bardzo podobnie.Zupełnie nie wiem jak się w tym połapać. Nie mam rozeznania, która z tych cen jest "normalna". Nie chcę zatrudniać byle kogo, zależy mi na jakości, ale przepłacać też nie lubię (jak pewnie wszyscy).Jeśli ktoś może jakkolwiek się do tego odnieść to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 21.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 U mnie 28zł za metr elewacji. Zaczną w połowie września, mam taką nadzieję. I tak sie bardzo cieszę, że ta ekipa zechciała u mnie robic, musiłam nie źle się naprosic, okazało się, że jakiś jeden inwestor zrezygnował. Na szczęscie, bo nie wyobrażam sobie zimy bez ocieplenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 21.08.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dzień Dobry ! ) Ale mnie tu długo nie było A Wy wciąż o budowaniu Rocznik 2005/2007 niech się odezwie !!! Pozdro idkam Wszelki duch! No widzę, że chyba złapałeś drugi oddech po wykańczaniu i znów wróciły siły do pisania na forum A tak wogóle to (niech nikt nie bierze tego do siebie!) to tu nie o budowaniu przeważnie a o poszukiwaniu ... ekip, materiałów ... A przy okazji witam wszystkich nowych zapaleńców Hejka mieszkamy już 15 m-cy Jest super! Jesteśmy na etapie ogrodu Oczekujemy na zimę i ... potomka (jakoś tak się narobiło ) Super, że forum lubelskie żyje! Wiesz coś o innych starych budujących? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 22.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Te twoje 40zl za m kw. to z sufitu wziete. Namiary na za budowe poddasza z KG potrzebne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 25.08.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam wielka prosbe.....szukam sprawdzonego wykonawcę rekuperacji w Lublinie !!Sprawa bardzo pilna !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sfoti 25.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ja robie przymiarke do Hermlok, wiem ze juz montowali zestaw forumowiczom w lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannnb 25.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam wielka prosbe.....szukam sprawdzonego wykonawcę rekuperacji w Lublinie !! Sprawa bardzo pilna !!!!! Ja skorzystałem z usług wspomnianej firmy "Hermlok". Z powodzeniem mogę polecić firmę Pana Jarka. Fakt, że całość jeszcze nie jest skompletowana - brakuje reku Bartosz_a - ale wykonanie pozostałości oceniam pozytywnie - na ten moment mam wykonane GWC na rurach Rechau_a - ok 72mb, całość instalacji wewnątrz budynku - przygotowane pod wstawienie reku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 27.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 pilnie poszykuje namiaru na sprawdzonego i niedrogiego wykonawcę drzwi drewnianych wewnętrznych z lublina lub okolic, 7 sztuk drzwi z firmy KRONODOOR z oscieznicami regulowanymi wycenili mi na prawie 7 tys, zdecydowałem się że wolę trochę dołozyć i kupic drewniane a nie jak juz wyczytałem na forum "marketówki" zainteresowałem się tym ogłoszeniem http://allegro.pl/item421151425_drzwi_drewniane_100_drewno_malopolska.htmldokładnie takie drzwi chcę kupić, ich cena jest z ościeżnicami regulowanymi w komplecie no i są z litego drewna, cena myślę że rewelacyjna, tylko kawał drogi z Lublina i pomiar musiałbym sobie sam wykonać a zawsze jest to jakies ryzyko, co o tym myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.08.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Gdzie można w miarę tanio w Lublinie lub okolicy kupić garaż blaszak na budowę?A może ktoś ma do sprzedania używany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 28.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 witam ja na etapie farba do ścian zakupiona na podłogi panele też teraz karnisze, listy podłogowe, kratki do kominka balustrady balkonowe z drewna - gdzie? szambo bedą kopać lada dzień i do odbioru powoli się szykować trzeba fajny to etap ale bardzo wykańczający tym bardziej że z dziećmi załatwianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 28.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Gdzie można w miarę tanio w Lublinie lub okolicy kupić garaż blaszak na budowę?A może ktoś ma do sprzedania używany? A czemu akurat w okolicy Lublina? Kupowałem z Anonsów patrząc głównie na cenę i termin dostawy. Jak go przywieźli to dowiedziałem się, że przyjechali ze Skarżyska Kamiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 W sumie faktycznie chyba nie ma to znaczenia, jeśli chodzi o nowy blaszak. Jeśli kupilibyśmy używany, to sami go musimy przewieźć i dlatego jakoś tak mi się napisało że okolice Lublina, ale jak nie znajdziemy nic używanego to faktycznie poszukam w anonsach najtańszego i na odległość nie będę zwracać uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Niezapomniany rocznik 2005/2007 To co - jakieś piwko? IDKAM - NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK. Gratulacje My już daawno się zdążyliśmy rozleniwić po budowie, ale ciągle coś tam się jeszcze nowego tworzy w domu i okolicy. Jak widać nie tylko u nas działa - budujący - uwazajcie i planujcie jeden pokój więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Niezapomniany rocznik 2005/2007 To co - jakieś piwko? IDKAM - NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK. Gratulacje My już daawno się zdążyliśmy rozleniwić po budowie, ale ciągle coś tam się jeszcze nowego tworzy w domu i okolicy. Jak widać nie tylko u nas działa - budujący - uwazajcie i planujcie jeden pokój więcej Taaa nowy domek ... 15 miesięcy oj ... Idkam w każdym razie gratulacje A co do pozostałych to ostatnio widziałem Aik ... oj chyba tez niedługo "dostawa" do nowego domku Tak jak proponuje Monika, jestem również za jakimś spotkankiem, tylko jeśli można to pod koniec września bo narazie zostałem skazany na wygnanie (czyt. wysyłają mnie na jakiś czas w delegację). Namiary w każdym razie na parę osób jeszcze mam jakby co i można spróbować zrobić walne zebranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts