forum_user 01.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wow, przekaż Aik'om gratulacje jak ich zobaczysz Jak widać działa draństwo, "klątwa" znaczy się Dla mnie koniec września jest OK, zresztą to już za moment przy naszym tempie Kontakty również posiadam i chętnie wezmę udział w montowaniu Walnego Zgromadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekLubartow 03.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, Mozecie kogos polecic/odradzic do budowy przylacza wodnego na terenie lublina? Z gory dziekuje Ja moge zaoferować swoje usługi na terenie Lubartowa i bliskich okolic http://www.plewka.com.pl Usługi koparko-ładowarką, koparką kołową. Przyłącza wodne kanalizacyjne, przewierty pod drogami, zgrzewanie rur PE, sieci wodne. Przydomowe oczyszczalnie ścieków. Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 04.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 My też już mieszkamy W domku prawie wszystko gotowe ale wszyscy wiemy co "robi prawie..." Nadszedł czas na ogródek i dokończenie ogrodzenia i tu moja prośba: może ktoś polecić wykonawcę drewnianego płotu??? Mamy już wymurowane słupki i jakoś nie mogę trafić na kogoś "od wypełnień" drewnianych. Mocno mnie także poruszyła wycena systemu do bramy przesuwnej 6300zł (wypełnienie też ma być drewniane)To chyba nie jest normalna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 05.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 PILNE:Szukam projektanta do przyłącza wodociągowego i gazowego. Wiadomość na pw.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 05.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 hop hop poszukuje kontaktu do człowieka który robi projekty gazowea nazywa się Niedzielski może ktoś korzystał z jego usług? malujemy, podłogi układamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 06.09.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Co myślicie o cenie 12 zł za m2 wykonania posadzki (robocizna: ułożenie styropianu i wylewka, bez materiału)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 07.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 myslę że cena dobra w zeszłym roku 10-11 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 08.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 moi fachowcy biorą 14 za posadzki w tym rozłożenie folii, styropianu i siatki za 12 tylko siatkę rozkładaja u nas to taka standardowa cena ...a moze ktoś mi podpowie z czego podbitke zrobić bo juz zgłupiałam i nie mam pomysłu a tu czas zaczyna naglić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 08.09.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzięki za odpowiedzi w sprawie posadzek. Znaczy się, że nie przepłacam Jeśli chodzi o podbitkę, to nie bardzo mogę się mądrzyć bo jeszcze takowej nie mam, ale rozmawiałem już trochę na ten temat z wykonawcami i prawdopodobnie będę robił z PCV. Podobno Gamrat jest niezły. Moja żona bardzo była za drewnianą, ale wszyscy mówią, że po jakimś czasie wymaga konserwacji i jakoś trudno mi sobie wyobrazić jak miałbym to robić na takiej wysokości. Sąsiad ma plastik i wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 09.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 co fachowiec to opinia ja mam drewnianą,plastikowa bardziej pracuje przy dużych różnicach temperatur i ponoć może się wypaczać ,ale czy mój wybór był trafny - czsas pokażę ,póki co jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 09.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 My mamy podbitkę Gamrata "drewnopodobną"- taki kompromis między pięknym drewnem a ponoć praktycznym PCV ale następnym razem robiłabym z takich płyt do tynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 09.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 My mamy podbitkę Gamrata "drewnopodobną"- taki kompromis między pięknym drewnem a ponoć praktycznym PCV ale następnym razem robiłabym z takich płyt do tynkowania. Możesz napisać coś więcej, co to za płyty? Nie słyszałem nigdy o takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 09.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Proszę podpowiedzcie, gdzie zamówie solidne rolety zewnętrzne ?Dotychczas byłem tylko przy ul. Pochyłej w Lublinie, ale nie wiem czy ta skromna manufaktura jest godna polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 10.09.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 co do podbitki to mam tynkowaną i jest ok. Co do rolet to zamawiałam w Vertex-ie. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Niezapomniany rocznik 2005/2007 To co - jakieś piwko? IDKAM - NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK. Gratulacje My już daawno się zdążyliśmy rozleniwić po budowie, ale ciągle coś tam się jeszcze nowego tworzy w domu i okolicy. Jak widać nie tylko u nas działa - budujący - uwazajcie i planujcie jeden pokój więcej O baba budowniczy, pewnie mnie juz nie kojarzysz,a le twoje powiedzenie utkneło mi w pamieci i......w marcu 2009 przybędzie do nas 3 Szkodnik Nowy domek, nowy potomek. Martwi mnie tylko, ze ja własnie mysle o budowie 2 domu Powiedz, pamietam, ze zmienias lokalizacje i kupiliscie dziłke blizej miasta?dobrze pamietam?jak sie mieszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzesio 12.09.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Proszę podpowiedzcie, gdzie zamówie solidne rolety zewnętrzne ? Dotychczas byłem tylko przy ul. Pochyłej w Lublinie, ale nie wiem czy ta skromna manufaktura jest godna polecenia ? Witam My właśnie po wielu poszukiwaniach zamówiliśmy w tej "skromnej manufakturze" rolety są bardzo solidne profesjonalnie zamontowane, a jako ciekawostkę powiem, że to właśnie oni są dostawcą rolet dla Gorana. w konkurencyjnych firmach za identyczne rolety chcieli od 40 do 80% drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 12.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A czy wiecie , gdzie w Lublinie lub okolicy można kupić płytki TAU CERAMICA oraz płytki NORD CERAM ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 12.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja kupowałam TAU na Choinach w Woce (chyba tak się nazywa lub nazywała). No i widziałam TAU w Gali na 3 piętrze. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 podpowiedzcie proszę skąd braliście beton? gdzie jest w miarę tanio i najbliżej Nałęczowa???poproszę jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 12.09.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja kupowałam TAU na Choinach w Woce (chyba tak się nazywa lub nazywała). No i widziałam TAU w Gali na 3 piętrze. Pozdrawiam, dziękuję bardzo na pewno tam się udam ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts