dm1719501316 12.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 podpowiedzcie proszę skąd braliście beton? gdzie jest w miarę tanio i najbliżej Nałęczowa???poproszę jakieś namiary Enola Opole Lubelskie 508-105-509 Lublin 509-784-204 ja brałem u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastet. 12.09.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam. Chętnie dołączę do budujacej grupy lubelskiej . Jeden dom mam juz za sobą, niestety nie dane mi było w nim dlugo pomieszkać. Teraz przymierzam się do kupna dzialki i budowy drugiego, takiego jaki sobie wymarzyłam, a jest to projekt Lote z Archipelagu . Wiem, wiem zaczynam nie od tej strony, bo najpierw projekt potem działka, ale ja tak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 12.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nowy domek - nowy potomek.... U nas również się sprawdziło Pozdrawiam "starszą " kadrę budujących, a raczej już pobudowanych. My szykujemy się do zaliczenia drugiej zimy "na swoim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 14.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 WITAM!A ja mam pytanie odnośnie szkółek, drzewek, roślinek- gdzie najlepiej i najtaniej. Dodam że mieszkam w jakubowicach koń. i tam widziałam szyld odnośnie drzewek, ale nie miałam czasu by się pofatygować. Jest też jak się skręca do woki "zielone centrum". Kupowałam tam trawę bo było najtaniej, ale nie wiem jak z drzewkami. Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 15.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Podajcie jakies namiary na ekipy do stanu surowego z dachem.Moze byc na pw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 16.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kalbo,co do drzewek to akurat z tej szkółki w Jakubowicach nie korzystałam nigdy, ale zaglądałam tam i na pewno coś dałoby się wybrać. Ja zwykle kupuję w szkółce Zielone Wzgórze koło Nałęczowa - tam są roślinki dobrej jakości według mnie, albo w takiej szkółce w Spiczynie,jest tam dosyć tanio ale nie jest to żadna z tych przy głównej trasie, tylko taka zupełnie ukryta przy bocznej drodze. jakbyś była zainteresowana to daj znać , to jakoś postaram się wytłumaczyć jak dojechać No i dużo szkółek szkółek jest w okolicy Końskowoli,a w Młynkach jest największa chyba w okolicy szkółka braci Dębskich, jeśli chodzi o jakość rośliny są ok, ceny - różne. Liściaste są w miarę tanie, iglaki moim zdaniem niektóre można kupić taniej niż tam, ale na pewno warto tam się wybrać żeby sobie pooglądać, bo wybór jest bardzo duży i łatwo się zorientować co się podoba a co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 16.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kochani Mam pytanko za 100 pkt Co sądzicie o takiej wycenie dachu( 250 mkw, wielopołaciowy) więźba,deskowanie,papa,obróbki blacharskie,orynnowanie, polożenie karpiówki.......wycena robocizny 140/mkw dużo....mało ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 16.09.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam serdecznieJeśli ktoś z budujących chciałby kupić folię dachową to mam do sprzedaniaFolia dachowa DORKEN DELTA MAXX 6 rolek po 75m2 około 450m2cena 487zł za rolkę lub 6,50 za m2tle 081 4440244 od 10-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 16.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kalbo,co do drzewek ..... Wielkie dzięki AGATKA! Byłoby fajnie gdybyś podała adres albo bliższe namiary. Muszę się tam wybrać bo mi jesień ucieknie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 16.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Podajcie jakies namiary na ekipy do stanu surowego z dachem. Moze byc na pw. Pozdrawiam Kiedy chcesz budować i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 17.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 w tym roku stan zero (fundamenty) na wiosne reszte.Lublin-Kalinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Czesc!! A czy ktos z Was buduje moze taki domek? http://www.dobry-dom.pl/projekt223,2485/gotowe_projekty_domow/barcelona_dom_cieply_p132.html I co o nim myslicie? Jak dla nas wymaga paru malych korekt,ale najbardziej mi sie podoba z wszystkich projektow jakie obejrzalam Mam jeszcze drugie pytanie. Jaka jest mniej wiecej cena metra kwadratowego domu w stanie surowym otwartym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 17.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 w tym roku stan zero (fundamenty) na wiosne reszte. Lublin-Kalinówka Wysłałem namiar na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 17.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Podajcie jakies namiary na ekipy do stanu surowego z dachem. Moze byc na pw. Pozdrawiam Wysłałem namiary na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 17.09.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Podajcie jakies namiary na ekipy do stanu surowego z dachem. Moze byc na pw. Pozdrawiam Poszło na priv Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 19.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 puk puk zaplanowane rzeczy zakończone wykończyliśmy dół domu teraz sprzątanie i przeprowadzka oczywiście dużo jeszcze do zrobienia ale to już na miejscu a reszta za jakiś czas jak troche z kredytu zejdziemy dragasia witaj i powodzenia w realizacji marzeń Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wino00 21.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A może ktoś ma namiary na firmę wypożyczającą deskowania na strop?? Interesują mnie oferty zarówno z Lublina, jak i z okolic.Z góry serdeczne dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 21.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 czy ktoś może polecić firmę z Lublina sprzedajacą systemy centralnego odkurzania?z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 22.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ale z lublina czy z koszalina? Nie wiem dokłądnie skąd, ale wiem ze po całej polsce jezdzą, ode mnie z koszalina jechali do piaseczna serdeczne dzięki, myśla`lam że pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg68 22.09.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczow Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to, ze w przyszlym roku rozpoczne swoja przygode z budowaniem domu. Dlatego chcialem sie przywitac ze wszystkimi. Z cala pewnoscia bede czestym gosciem na tym forum, zasypujac Was pytaniami albo oczekujac na opinie Jak na razie doswiadczenie budowlane u mnie prawie zadne (poza domkiem letniskowym) wiec licze na to iz tutaj wlasnie zdobede pewne doswiadczenie odnosnie wszystkiego co sie tyczy budowy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts