siemka 22.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Szukam więźby dachowej w dobrej cenie......może podpowiecie jakis tartaczek a.....zapomniałbym.....czy znacie namiary na rozsądnego cenowo sprzedawcę płyt OSB 19 mm pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 22.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Czesc!! Chyba powinnam sie przywitac juz dawno,bo troche Was podczytuje Powoli przymierzam sie do budowy w Kijanach chociaz do tego jeszcze dluga droga. No ale planuje moze sie spelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 22.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Szukam więźby dachowej w dobrej cenie......może podpowiecie jakis tartaczek a.....zapomniałbym.....czy znacie namiary na rozsądnego cenowo sprzedawcę płyt OSB 19 mm pozdrowionka Więźba- Jerzy Łupikasza tel. 606-306-571. Tartak jest w Biłgoraju ale można wszystko załatwić na telefon. Tylko z terminami u tego Pana krucho, trzeba sporo wcześniej zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 23.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 witam i ja na grupie - na ogólnym już się witałemzaczeliśmy przygodę wielką - na razie zakup działki teraz chcilismy ją podzielić - i prośba o radę - czy wziąć lepiej takiego, co z gminą (gmina głusk) współpracuje, czy szukać innego?może ktoś ma namiary na geodetę, uczciwego i niedrogiegoa także o pomoc, jak to robić, tak krok po kroku?dziękujemy z góry co do projektu - na razie na topie "dom w oliwkach" z pracowni Archon+, o ten:http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_oliwkach/m44202987376f1może ktoś budował/buduje taki sam? lub podobny, pod jarząbem? Magda, Sebastian i Bartuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 23.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam wszystkich po dłuższej przerwie Mam pytanko: gdzie robiliscie meble kuchenne ? Nie interesuje mnie żaden " wypas" zwykła płyta meblowa, bo z kasą krucho . Wiadomo- nic tak nie wykańcza, jak wykończeniówka . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 23.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja robilam w maju 2007 u Kepki. Maja salon na Diamentowej prawie naprzeciwko BRW, taki wielki czerwony neon. Za kuchnie 1,5x2,5 pod sufit zaplacilam 4200. Mam zabudowana zmywarke i lodowke. O ile Panie prokektantki bardzo mile (chociaz ograniczyly sie do wyrysowania mojego projektu ) to montazysci do niczego. Wielcy fachowcy Moja kuchnie pod sufit skomnotwali krotko:" Chyba bedzie Pani skakac jak kozica". Drugi raz ich nie wezme, chociaz wszystko zmontowali dobrze. A moze wezme ale z innymi montazystami Czy jest tu ktos z Kijan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 23.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam wszystkich po dłuższej przerwie Mam pytanko: gdzie robiliscie meble kuchenne ? Nie interesuje mnie żaden " wypas" zwykła płyta meblowa, bo z kasą krucho . Wiadomo- nic tak nie wykańcza, jak wykończeniówka . Pozdrawiam . Mojej żony kuzyn robi meble. My zamawialiśmy u niego kuchnię 6 lat temu i złego słowa o niej nie powiem. Nic do tej pory nie obwiesiło się, odpadło czy zepsuło. Jest bardzo dokładny i solidny. Do nowego domu też u niego będziemy zamawiać. Robi również szafy w systemie Komandor (w który swego czasu pracował). Jakbyś była zainteresowana to dam namiar na PW. I broń Boże nie reklamuję go, piszę dlatego bo jestem zadowolony z jego wykonawstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 24.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 puk puk jaki materac do łózka do sypialni polecicie?i gdzie sie udać po zakup?Estrella ma ponoć dobre opinie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej!! Moj faworyt jak na razie:) http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=309&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=ustawny&symbol=&x=41&y=13&nr=0 Czy gdzies w okolicach Lublina widzieliscie taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 24.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej!! Moj faworyt jak na razie:) http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=309&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=ustawny&symbol=&x=41&y=13&nr=0 Czy gdzies w okolicach Lublina widzieliscie taki dom? ....sympatyczny tylko tełazienki 4 mkw....czy autor tego projektu się nie myje ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Teraz mam jedna 4,2 wiec jestem przyzwyczajona A nie chcialabym jej laczyc w jedna, bo to troche za malo na nasza 4 Chcemy jeszcze wysunac garaz do przodu i zrobic z tylu garderobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 24.09.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Teraz mam jedna 4,2 wiec jestem przyzwyczajona A nie chcialabym jej laczyc w jedna, bo to troche za malo na nasza 4 Chcemy jeszcze wysunac garaz do przodu i zrobic z tylu garderobe ....uwazaj...jak wysuniesz garaż to pamietaj, ze zmienisz kąt więźby i domek moze stac sie mniej ....sympatyczny ale rzecz jasna życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 25.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Teraz mam jedna 4,2 wiec jestem przyzwyczajona A nie chcialabym jej laczyc w jedna, bo to troche za malo na nasza 4 Chcemy jeszcze wysunac garaz do przodu i zrobic z tylu garderobe ....uwazaj...jak wysuniesz garaż to pamietaj, ze zmienisz kąt więźby i domek moze stac sie mniej ....sympatyczny ale rzecz jasna życzę powodzenia właśnie.właśnie każda ingerencja w projekt niesie za sobą różne konsekwencje o których my zwykli inwestorzy nie mamy pojęcia, a kierownicy architekci....ech szkoda gadać. Mój mąż też się rozmachnął i przedłużył garaż i się zaczęło, a to był problem z dachem i ciągle się to ciągnie niby nic....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.09.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jak sie nie da t sie nie da. Najwyzej z tego zrezygnujemy, ale dopiero po konsultacji z architktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Poszukuję solidnej ekipy (oczywiście niedrogiej) do wykonania wjazdu. Ponieważ musimy odtworzyc rów melioracyjny i wkopać aż 6 kręgów niezbędna jest koparka.Wspomnę jeszcze , ze starostwo zażyczyło sobie ustanowienie inspektora nadzoru o specjalności drogowej i takowego również poszukuję.Dziekuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teves 28.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czy ktoś już byl na targach, co ciekawego ? Teves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 28.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czy ktoś już byl na targach, co ciekawego ? Teves Bylam wczoraj nanioslam makuatury Mialam juz wybrany projekt a teraz wszystko mi sie pomieszalo. Ja bylam pierwszy raz od kilku lat i jestem milo zaskoczona bo bylo wielu wystawcow. Co prawda niektorzy sprawiali wrazenie lekko znudzonych No i potwierdzialm swoja opinie o Omedze, ze to sa ludzie,ktorzy wiedza o czym mowia. Byl pan od schodow z firmy R. mialam zrobic sobie wycene schodow,ale pan sie oddali i nie powricl juz chya wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dragasia - łazienki bym połączyła zdecydowanie, po co Wam 2 klitki Jak chcesz drugą, to pomyśl o połączeniu malutkiej toalety z kotłownią. Jeśli będziecie ogrzewa gazem, kocioł gazowy nie przeszkodzi, a instalacje kotłowni da sie schowa w zabudowie. Ja takie rozwiązanie mam na dole - i duże estetyczne pomieszczenie i kotłownia w jednym 4m to naprawdę dużo za mało, 8 to też wcale nie będzie duża łazienka jakiej by się chciało w domu. I ta "połączona" będzie jasna z oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabawtor 29.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witajcie potrzebuję namiarów na solidnego kierownika budowy, będę wdzięczna za wszelkie namiary. Nasza budowa w trakcie a nasz nie odbiera telefonów i wszelki słuch po nim zaginął, chyba nie ma wyjścia i trzeba zmienić, co wy o tym sądzicie czy ktoś przejmie budowę w trakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Przejmie bez problemów. Musicie tylko złoży mały świstek w PINB, że nowy kierownik z dniem... przejmuje budowę i poczynic odpowiedni wpis w dzienniku. "Stary" nie musi formalnie rezygnowac. Drugiego kierownika miałam super, ale jest niestety poważnie chory i nie "kierownikuje" za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts