siemka 07.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kochani.....gdzie kupie niedrogie płyty OSB 22 mm P.S. Pytanie poza konkursem.......jakie to uczucie po wyrzuceniu ekipy budowlanej.......ja sie czuje cooooooooooooool A moze tak stworzymy liste "lubelskich czarnych nazwisk".....tak zeby jak najmniej ludzików nabierało sie na "cwaniaczków" ?????? Jedną ekipę dosłownie wyrzucaliśmy - tzn oni wyrzucali rusztowania do niedoszłego tylkowania przez balkon po "wojskowej rozmowie" Wiem co czujesz, ale szybciej by było trafić na fachowca. Ale bez takiej fajnej adrenaliny Dzięki za wsparcie psychiczne Dawałem im szanse przez 3 tygodnie.....tygodnie nerwow i głupkowatych min ekipy.....nie chciałbym generalizowac.....ale przez okres 2 m-cy spotkałem całe stado "bezbruzdowców-budowlańców".....to czasem mysle.....ich cecha zawodowa A tak juz w temacie .....szukam dobrej ekipy do wykonania posadzek w piwnicy.....gdzies chyba musze przezimowac.....no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Gdzie w łublinie jest największy wybór oswietlenia.Zależy mi głównie na oprawach halogenowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 08.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dosc duzy sklep jest na Energetykow Ostel sie chyba nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Inergia na Budowlanej bodajże, mają też spory sklep w nowej Gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dz za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dz za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 08.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dz za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek95 08.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Niezapomniany rocznik 2005/2007 To co - jakieś piwko? Ja też się zgłaszam na piwko jako rocznik 2005/2007 (grudzień 2005 - pomysł budowy domu, wrzesień 2007 - przeprowadzka, listopad 2007 - nowy potomek). Tymczasem mam do sprzedania trochę materiałów ociepleniowych, które po roku od zakończenia budowy już mi się nie przydadzą: - 2 rolki wełny mineralnej ISOVER Uni Mata 5cm (38,4 m2) - 0,4 m3 ( 4 m2) styropianu Termoorganika 10cm - 0,15 m3 (7,5 m2) styropianu Termoorganika akustic 2cm Cena do uzgodnienia, możliwość dowozu w okolicach Lublina. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam, mam, nowy projekt! To miłość od pierwszego wejrzenia. Dom na miarę naszych możliwości:)http://www.z500.pl/projekt/z71.html http://www.z500.pl/projekt/z71/rzuty.html Takiego domku właśnie szukałam, cudownego w swej prostocie, taniego w budowie (mam nadzieję)Myślę jedynie, żeby w miejscu dolnej łazienki zrobic garderobę. Co sądzicie?U nas nie ma gazu. Kominek z rozprowadzeniem na pewno, ale co jeszcze do ogrzania takiego domku. Jak to widzicie, podpowiedzcie, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No podoba mi sie , szczegolnie ze na takim metrazu rzadko sa spizarnie a garderoby rzeczywiscie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 09.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam, mam, nowy projekt! To miłość od pierwszego wejrzenia. Dom na miarę naszych możliwości:) http://www.z500.pl/projekt/z71.html http://www.z500.pl/projekt/z71/rzuty.html Takiego domku właśnie szukałam, cudownego w swej prostocie, taniego w budowie (mam nadzieję) Myślę jedynie, żeby w miejscu dolnej łazienki zrobic garderobę. Co sądzicie? U nas nie ma gazu. Kominek z rozprowadzeniem na pewno, ale co jeszcze do ogrzania takiego domku. Jak to widzicie, podpowiedzcie, proszę. Przy ogrzewaniu "wuglem" musisz mieć jakieś pomieszczenie na węgiela a tu w projekcie tego nie masz ,no i generalnie strasznie się brudzi.Więc wydaje mi się iż to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No właśnie...gazu nie, węgla nie. Czy zostaje tylko ten nieszczęsny prąd???? ( A może zrobić kominek z płaszczem wodnym? Ma ktoś z was? Ale to też tylko kominek, jak nie napalisz, masz zimno. A jak drewno skoczy jeszcze 200%, to tyle co i prąd. Czy macie jeszcze jakieś genialne pomysły na ogrzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 quisqusi mialas racje z tym planem w Kijanach. Zalamka totalna .Albo nasza dzialak przeksztalci sie sama na wiosne w budowlana albo dopiero z nowym lanem zagospodarowania za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tak niestety podejrzewałam. Przykro mi, ale bądź dobrej myśli.Zaczęłam się przyzwyczajać do myśli, że będziemy sąsiadkami...tzn. będziemy, będziemy, tylko kiedy?Głowa do góry, pozytywne myślenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 09.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 quisquis my też nie mamy gazu w okolicy i zamierzamy grzać kominkiem i na prąd właśnie, ale jeszcze nic nie mogę powiedzieć jak to wyjdzie w praktyce bo dopiero ruszamy z budową Nie mogę się dokopać do informacji o betonie z pompą na fundamenty - skąd braliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.10.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kilka lat temu mieszkałam w domu, w którym było ogrzewanie podłogowe (elektryczne). W zimie przychodziły takie rachunki, że szybko wybudowaliśmy kominek i potem grzaliśmy tylko kominkiem. Woda podgrzewana prądem i kuchenka z płytą (na prąd). Rachunki znacznie spadły, no, ale drewno wtedy było taniutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 09.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No właśnie...gazu nie, węgla nie. Czy zostaje tylko ten nieszczęsny prąd???? ( A może zrobić kominek z płaszczem wodnym? Ma ktoś z was? Ale to też tylko kominek, jak nie napalisz, masz zimno. A jak drewno skoczy jeszcze 200%, to tyle co i prąd. Czy macie jeszcze jakieś genialne pomysły na ogrzanie? Musisz mieć dwa źródła ogrzewania w domu. Domu z samym kominkiem nikt Ci nie odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts