kajdor 02.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam Co do stali to polecił bym skład Pana M. Piotrowski w Bystrzycy Nowej ok 25 km od Lublina. W połowie roku 2008 na prętach 12 żebrowanych przebijał nawet 10 zł taniej od konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 02.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pytam, bo bardzo podoba mi sie ten projekt Wizualnie dom jest ładny ale trzeba zrobić trochę przeróbek. Projekt ma trochę niedoskonałości, no i niestety jest dość drogi w wykonaniu ze względu na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 02.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pytam, bo bardzo podoba mi sie ten projekt Wizualnie dom jest ładny ale trzeba zrobić trochę przeróbek. Projekt ma trochę niedoskonałości, no i niestety jest dość drogi w wykonaniu ze względu na dach. Domek bardzo ładny.......daszek wyceniam lekka ręka na 140/mkw robocizna, na gotowo jakieś 400 zł/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 02.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czy może mi ktoś polecić ekipę od tynków cementowo-wapiennych oraz gipsowych z okolic lublina. Po ile teraz biorą od takich tynków ? tynki 606 629 287 nie pamiętam nazwiska ale człowiek sprawdzony przez forumowiczów i nie tylko robota fachowa i szybko cena 25 zł/m2 za cementowo wapienne z ich materiałem tynków gipsowych nie polecam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 02.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących:) W sierpniu planuje rozpocząć budowe domu. Jestem na etapie załatwiania dokumentacji:(Ciężko mi to idzie, no ale mam juz plan doprowadzenia wody, skrzynkę z prądem przy działce, wypis i wyrys.....i teraz nie wiem co dalej W tym tygodniu muszeę kupić projekt domy. Cały czas jeszcze sie waham pomiędzy kilkoma projektami.Moimi faworytami sa: Zawisza z Domowe klimaty, Maja II i Saga z mg projekt Czy ktoś może mi polecic kogoś kto może zaadoptowac projekt do działki.Dodam ze jestem za Swidnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 02.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pytam, bo bardzo podoba mi sie ten projekt Wizualnie dom jest ładny ale trzeba zrobić trochę przeróbek. Projekt ma trochę niedoskonałości, no i niestety jest dość drogi w wykonaniu ze względu na dach. Dla mojej rodzinki troche za duzy i za drogi, ale jest projektem idealnym I nazywa sie tak jak moja corka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących:) W sierpniu planuje rozpocząć budowe domu. Jestem na etapie załatwiania dokumentacji:( Ciężko mi to idzie, no ale mam juz plan doprowadzenia wody, skrzynkę z prądem przy działce, wypis i wyrys.....i teraz nie wiem co dalej W tym tygodniu muszeę kupić projekt domy. Cały czas jeszcze sie waham pomiędzy kilkoma projektami. Moimi faworytami sa: Zawisza z Domowe klimaty, Maja II i Saga z mg projekt Czy ktoś może mi polecic kogoś kto może zaadoptowac projekt do działki. Dodam ze jestem za Swidnika. Pozdrawiam Witam sąsiadkę Swego czasu bardzo polecany był na forum Marian Adamek. Dzięki tej reklamie mało chłopa nie wykończyliśmy zamówieniami ale może już złapał drugi oddech. Ja sam korzystałem z jego usług i tak bardzo nie narzekam. Z papierami poszło wszystko szybko i sprawnie. Namiary na niego 0-81 582 12 73 albo 508 088 248. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 03.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam Co do stali to polecił bym skład Pana M. Piotrowski w Bystrzycy Nowej ok 25 km od Lublina. W połowie roku 2008 na prętach 12 żebrowanych przebijał nawet 10 zł taniej od konkurencji. A mnie ten pan paskudnie podpadł Pomyliła mu się cena brutto i netto. W efekcie zrezygnowałem ze współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 03.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Domek bardzo ładny.......daszek wyceniam lekka ręka na 140/mkw robocizna, na gotowo jakieś 400 zł/mkw Dachu troszkę więcej, bo ok 265 m2. trudno mi powiedzieć ile wyszedł m2, bo miałem jednego wykonawcę od wszystkiego. Materiały dużo kosztowały Dla mojej rodzinki troche za duzy i za drogi, ale jest projektem idealnym I nazywa sie tak jak moja corka Powierzchnia domu to 165 m2, akurat na 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 03.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 vincent ja planuje to co mam w podpisie Z malymi zmianami oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-lublin 03.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam Co do stali to polecił bym skład Pana M. Piotrowski w Bystrzycy Nowej ok 25 km od Lublina. W połowie roku 2008 na prętach 12 żebrowanych przebijał nawet 10 zł taniej od konkurencji. A mnie ten pan paskudnie podpadł Pomyliła mu się cena brutto i netto. W efekcie zrezygnowałem ze współpracy. Ja tam kupilem w Syke na krochmalnej. Taniej i z dowozem niz w tych para stalmetach i innych wynalazkach. Caly dom tam budowalem i idzie sie tam dogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 03.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam Co do stali to polecił bym skład Pana M. Piotrowski w Bystrzycy Nowej ok 25 km od Lublina. W połowie roku 2008 na prętach 12 żebrowanych przebijał nawet 10 zł taniej od konkurencji. A mnie ten pan paskudnie podpadł Pomyliła mu się cena brutto i netto. W efekcie zrezygnowałem ze współpracy. Ja tam kupilem w Syke na krochmalnej. Taniej i z dowozem niz w tych para stalmetach i innych wynalazkach. Caly dom tam budowalem i idzie sie tam dogadac. No...no ........pierwszy post i od razu totalna krytyka w połączeniu z co najmniej dwuznaczną "sugestią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 03.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 siemka byles pierwszy, ale o tym samym pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 03.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mam serdeczne zapytanko Doradźcie mi prosze dobrego sprzedawcę bram garażowych-panelowych, interesują mnie 2 firmy Hormann i Normstahl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 03.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Moja mama kupowala na Polnocnej. Przyjechali zamontowali wsio ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-lublin 03.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jaka krytyka. Wszyscy maja swoj rozum. Sprawdzic ceny Tu, Tu czy Tu. Ja tak zrobilem i odpowiedz jest prosta..Jak ktos umie liczyc to jest zadowolony. Jak ktos wierzy wszystkim ze u nich jest najtaniej to sie przeliczy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 03.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Moja mama kupowala na Polnocnej. Przyjechali zamontowali wsio ok A jaka to była brameczka.....bo słyszałem,ze tam sprzedaja nie tylko Hormanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 03.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Horman wlasnie, ale jaki typ tp nie pamietam, bo to bylo chyba 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruderydze 03.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 witam wszystkich LUBELAKÓW mam pytanie czy nie zostało Wam 2m rury do dystrybucji ciepłego powietrza z kominka fi100?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 04.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 czołem.Jeśli się nikt nie zgłosi to masz dwie mozliwości: 1. kupujesz na allegro termoflexflex na metry np: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=540695525. Są też tacy co sprzedają po po 1 mb a inni po min. 5mb.2. Kupujesz w zwykłym sklepie metalowym (Budmet na Kowalskiej, domar na Zamojskiej...)) flex alu -rozciągany fi 100 ( taki sam jak kiedys podłączano piecyki gazowe do komina) w cenie około 10-12 zł, a do tego wełnę do izolacji + folia alu.I masz "Panie ten tego" temat załatwiony. -zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts