Radecki 06.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Siemka -dzieki za namiary. chyba kupię nowy bo i na budowe sami w cenie przywiozą i sami złożą. A ze starym to trzeba trochę kombinować, no chyba że cena by była w "wielkiej" promocji........... -zapozdrawaim Tak jest! Ja też w zeszłym roku przeżywałem takie dylematy i kupiłem nowy. Kosztował mnie 1380 PLN (brutto, mam fakturę) Ekipa z Kielc (!) przyjechał, złożyła i pojechała. Było taniej niż od firm lubelskich. Namiar: http://kondexgaraze.pl/ Pozdrawiam PS. Negocjuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 07.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Napiszcie mi ile u nas w Lublinie kosztuje zrobienie szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkzk 07.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam! W Świdniku jest firma na Gospodarczej ,tam kosztuje "pod klucz" 3200zł tel:600904946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Napiszcie mi ile u nas w Lublinie kosztuje zrobienie szamba? Mixer - jak sobie sam wykopiesz i zalejesz betonem - to masz za darmo. Czasami wydaje mi się, że najłatwiej jest rzucić pytanie na forum i poczekac. "bo mi się nie chce czytać kilku stron forum" Co więcej - niektórzy moi koledzy i koleżanki forumowe odpowiadają na te pytania i w zamian nie dostają nawet "Dziękuję" Wybaczcie, ale piszę na tym forum od kilku lat, i o ile kompleks "szukania" istniał od zawsze, to na forum przebywało więcej kulturalnych ludzi, którzy potrafili POPROSIĆ, a nie prawie żądać, a potem podziękować za uzyskaną informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No ja kiedys zaczelam czytac forum lubelskie od poczatku i fajnie tu bylo. Spoldzielnie,przyjaznie porady... Szkoda ze gdzies sobie to poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 08.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 WitamSzukam namiarów na ekipę murarzy stawiających solidnie z ytonga mających doświadczenie w tej dziedzinie oraz czy ktoś budował z tego materiału w pobliżu Lublina chcielibyśmy zobaczyć taki domek jeśli byłaby taka sposobność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-lublin 08.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/ytong-docieplac-czy-nie,t127562.htm Co do fachowcow to ze znalezieniem nie bedzie problemu bo maja kryzys i nawet sie prosza w hurtowniach o reklamy i rekomendacje. Ja ci jednak nikogo nie zaproponuje bo nie chce brac odpowiedzialnosci na siebie bo wiem ze malo ktora ekipa zrobi to b. dobrze a tylko tak wymurowany spelnia swoje zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 09.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam wszystkich lubelskich forumowiczów. Jestem nowy, chociaż już od miesiąca z Wami (czytałem, czytałem i czytałem, tylko wpisy z ostatniego roku, uff, ale tego jest, no i oczywiście notowałem). Pozwolicie, że dołączę do tak zacnego grona nie-szczęśliwców . Mam zamiar rozpocząć kwiecień-maj br. Za tydzień, dwa składam papiery na pozwolenie. Buduję Rododendron 5 G2 z Archonu (troszkę z większymi zmianami) w Lublinie na bocznej, bocznej Dożynkowej (to nie czkawka). Będzie z suporka, z dachem z ceramiki, POŚ, własna studnia, i takie coś tam coś tam. No jeśli suporeks ma iść w górę to jeszcze dziś podzwonię po ile teraz mają i trzeba wcześniej zamówić i zapłacić z dostawą na później. Jeszcze się odezwę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-lublin 09.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Na dzien dzisiejszy gwarancje ceny daja tylko Niemce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 09.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Najniższą ofertę (narazie) otrzymałem 7,80 zł/szt. z przywozem na miejsce (Lublin), ale cały wóz (czyli 960 szt.). Może ktoś ma lepsze dojścia. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 09.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Najniższą ofertę na suporeks (narazie) otrzymałem 7,80 zł/szt. z przywozem na miejsce (Lublin), ale cały wóz (czyli 960 szt.). Może ktoś ma lepsze dojścia. do betina71: dzięki za szybką odpowiedź.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kells 09.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A jak sie nazywa projekt Twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 09.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jak wyżej napisałem: Rododendron 5 G2 z Archonu (troszkę z większymi zmianami) w Lublinie na bocznej, bocznej Dożynkowej (to nie czkawka).pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 09.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam serdecznie grupę lubelską mam zaszczyt dołączyć do Was będę budowała w gm Konopnica dom Sasza z pracowni Dom na5 jestem na etapie czekania na pozwolenie może ktoś w pobliżu buduję chętnie zapiszę sie do spóldzielczych grup wsparcia wspólnego kupowania materiałów będę budowała z bk albo z silikatów albo z porothermu plus ocieplenie 15 po przeliczeniu i waszych radach podejmę decyzję.Serdecznie dziękuję za przyszłą pomoc i Awanti :)Ps szukam sprawdzonej ekipy murarzy i dekarzy stan surowy może ktoś poleci pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 09.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Siemka -dzieki za namiary. chyba kupię nowy bo i na budowe sami w cenie przywiozą i sami złożą. A ze starym to trzeba trochę kombinować, no chyba że cena by była w "wielkiej" promocji........... -zapozdrawaim Tak jest! Ja też w zeszłym roku przeżywałem takie dylematy i kupiłem nowy. Kosztował mnie 1380 PLN (brutto, mam fakturę) Ekipa z Kielc (!) przyjechał, złożyła i pojechała. Było taniej niż od firm lubelskich. Namiar: http://kondexgaraze.pl/ Pozdrawiam PS. Negocjuj Radecki.... dzieki za informacje. Wszystkie zbieram i zapisuję. Powiedz jaki wymiar kupiłeś, bo ja chyba wezmę 3x5. W zasadzie z tego co się zorientowałem to taki wymiar bez problemu zmieszczę się w cenie 1500 zł brutto. Oczywiście + złożenie + transport Gratis. -zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 10.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam mam pytanko do doświadczonych ( szukałem na forum ale jednoznacznie nikt nie udzielił odpowiedzi ) chodzi o pokrycie dachu w grę wchodzi blachodachówka - pytanie jakiej firmy na co zwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 10.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam mam pytanko do doświadczonych ( szukałem na forum ale jednoznacznie nikt nie udzielił odpowiedzi ) chodzi o pokrycie dachu w grę wchodzi blachodachówka - pytanie jakiej firmy na co zwracać uwagę. czołem Brachu.... Jest taka stronka co o dachach pisza bardzo dużo. Zapodaje Ci link do niej: http://www.dachowy.pl/ -zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 10.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzieki serdeczne juz przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 10.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kurcze może ślepy jestem ale nic nowego co by mi pomogło tam nie zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 10.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam silną grupę pod wezwaniem. Czy może ktoś (szczególnie już"wykończeni") ma na zbyciu płyty drogowe 100x300x15. Muszę zrobić sobie dojazd do swojej działki. Potrzeba mi tak 80 szt. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts