vincent_vega 08.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej:) Powiedzcie mi proszę ile płaciliście za przyłącze elektryczne 3fazowe. Chodzi mi o samo założenie skrzynki i podciągnięcie do niej prądu. Bo jak mi koleś powiedział ile bierze to mi gały na wierzch wylazły Z góry dzięki. Pozdrawiam Pamiętaj, że część kwoty którą podał Ci wykonawca zwróci Ci LUBZEL, odkupi przyłącze. Jeśli chcesz mieć szybko prąd na działce to tylko wykonanie na własną rękę. Wykonawstwo przez LUBZEL, to przynajmniej rok czekania, chyba że masz naprawdę dobre chody u nich. Mojemu sąsiadowi ponad dwa lata podłączali prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wiem coś o takim czekaniu, bo dom już stoi a prądu wciąż nie ma Tylko, że w naszym przypadku to przebudowa linii, więc prywatny wykonawca odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 08.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej:) Powiedzcie mi proszę ile płaciliście za przyłącze elektryczne 3fazowe. Chodzi mi o samo założenie skrzynki i podciągnięcie do niej prądu. Bo jak mi koleś powiedział ile bierze to mi gały na wierzch wylazły Z góry dzięki. Pozdrawiam Przyłącze (skrzynka) - 1000, kabel od złącza do skrzynki ok. 42zł./m (wykop, ułożenie, zasypanie bez piachu), za licznikiem ok. 35zł/m2 plus tablica tymczasowa 400-500. Może być potrzebna i przebudowa złącza. Ceny netto. Lubzel zwraca przy przejęciu, ale wg swojego cennika (czytaj znacznie mniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
X-tra 09.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzięki za odzew. Facet naliczył mi ponad 4000 zł. (skrzynka zaraz przy słupie)- Stąd moje pytanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 09.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam. Czy ktoś z Was orientuje się jaka jest cena robocizny za położenie styropianu, siatki i pociągnięcie klejem, a potem położenie na to tynku mozaikowego ? Chodzi mi o cenę za m2 ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas_lbn 09.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam. Czy ktoś z Was orientuje się jaka jest cena robocizny za położenie styropianu, siatki i pociągnięcie klejem, a potem położenie na to tynku mozaikowego ? Chodzi mi o cenę za m2 ... Pozdrawiam Witam, każdy tutaj się orientuje w tej sprawie. Ja jako wykonawca biorę za styro, klej, siatka, klej, tynk od 40 do 45 zł/m2 w zależności od metrów, równości i innych czynników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 10.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam.Ja też mam pytanko. Czy ktoś z Was orientuje sie gdzie najbliżej naszego województwa mozna dostać płyty poliwęglanowe? Chodzi mi o poliwęglan lity ,płyty robione na wymiar ( zamiast szkła) .będe wdzięczna za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 10.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam. Ja też mam pytanko. Czy ktoś z Was orientuje sie gdzie najbliżej naszego województwa mozna dostać płyty poliwęglanowe? Chodzi mi o poliwęglan lity ,płyty robione na wymiar ( zamiast szkła) . będe wdzięczna za podpowiedź Spróbuj zapytać w Plasticsie, to jest firma która handluje takimi rzeczami właśnie, znajduje się w Lublinie na Witosa. Na stronie http://www.plastics.pl jest podany telefon do lubelskiego oddziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 10.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzięki za odpowiedź.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajdor 10.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam . Mam pytanko jak robiliście instalacje elektryczną w domkach to przewody łączyliście pod gniazdami i wyłącznikami w głębokich puszkach czy tradycyjnie w puszkach pod sufitem. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 11.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 przewody mamy łączone w puszkach pod gniazdkami i wyłącznikami, bez puszek pod sufitemjesteśmy z takiego rozwiązania zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 11.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Poszukuję dobrego fachowca do wykonania schodów murowanych zabiegowych.Bardzo proszę o jakieś namiary.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 11.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hej:) Powiedzcie mi proszę ile płaciliście za przyłącze elektryczne 3fazowe. Chodzi mi o samo założenie skrzynki i podciągnięcie do niej prądu. Bo jak mi koleś powiedział ile bierze to mi gały na wierzch wylazły Z góry dzięki. Pozdrawiam Przyłącze (skrzynka) - 1000, kabel od złącza do skrzynki ok. 42zł./m (wykop, ułożenie, zasypanie bez piachu), za licznikiem ok. 35zł/m2 plus tablica tymczasowa 400-500. Może być potrzebna i przebudowa złącza. Ceny netto. Lubzel zwraca przy przejęciu, ale wg swojego cennika (czytaj znacznie mniej). czołem. Brachu zapodaj mi namiary na swego elektryka (rozumiem że jesteś z niego zadowolony), bo mój zaczyna mnie lekko irytować, choc ma wtyki w ZE. Może być na priv. proszę także o namiar na więźbę z okolic Biłgoraja. -dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 11.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 czołem Ludziska drogie.... czy ktoś mi może zapodać namiary na niedrogich sprzedawców stali (oprócz stalmetu)....- z góry dzięki-zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrs82 12.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witam, ja znalazłem tanio stal w lubartowie na ul. lubelskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 12.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Budowanie zakończone teraz nadszedł czas na działkę.... Czy ktoś może polecić wykonawcę przęseł i bram przesuwnych. Mam wymurowane ogrodzenie i muszę czymś te przęsła wypełnić. Mam wycenę na drewniane przęsła i cena troszeczkę mnie z nóg zwaliła. A może ktoś coś wie o firmie Balustrada z Wierzbicy? Po zakończonej budowie mogę z czystym sumieniem polecić elektryka, dekarza, brukarza i... chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 13.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Po zakończonej budowie mogę z czystym sumieniem polecić elektryka, dekarza, brukarza i... chyba tyle proszę o namiary na brukarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 13.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Brukarz Pan Chryciuk 665 061 327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Podaję namiary na sprawdzonego brukowca : Piotr FUS - 602471748. Robił w kilku miejscach na forum. Jestem zadowolony. Miałem nawet poprawkę, bo mi się troche ziemia osunęła. Poprawił bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 czołem Ludziska drogie.... czy ktoś mi może zapodać namiary na niedrogich sprzedawców stali (oprócz stalmetu).... - z góry dzięki -zapozdrawiam najtańsi będą ... złomiarze sorry, ale nie mogłem się oprzeć ale spełniają kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts