tasha 09.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 posadzki miksokretem - 11zł/m2 (bez układania styropianu) to dużo czy standardowa cena????? tyle powiedziała nam polecona przez znajomych ekipa ale jak dzwoniłam po ogłoszeniach z anonsów to mówii 9-10zł. niby różnica niewielka ale dylemat jest Nam zrobili chudy beton za 8 zł a za drugą powiedzieli 11 zł za metr bez rozkładania styropianu i oczywiście bez materiału. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 09.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 matysia napisał: posadzki miksokretem - 11zł/m2 (bez układania styropianu) to dużo czy standardowa cena????? tyle powiedziała nam polecona przez znajomych ekipa ale jak dzwoniłam po ogłoszeniach z anonsów to mówii 9-10zł. niby różnica niewielka ale dylemat jest Z tego co się orientuję to ceny właśnie wachają się w tym przedziale (9-11zł.)za samą robociznę.Materiał trzeba mieć swój. Ci co robia taniej za te 9zł.wcale nie znaczy,że są gorsi bo dzisiaj każdy chce mieć klienta.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 09.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 W III to nie wiem ale w I to samo- czekam od grudnia i w tym tygodniu miałam pierwsze wezwanie. W zeszłym roku było to samo. A my to Dragasia prawie sąsiady jesteśmy wiesz? Tak a gdzie sie budujecie? My już po budowaniu. Mieszkamy od sierpnia zaszłego roku w Spiczynie tylko na tzw. Kolonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 10.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 posadzki miksokretem - 11zł/m2 (bez układania styropianu) to dużo czy standardowa cena????? Kańczugowski tyle bierze. Z czystym sumieniem radzę zapłacić więcej. Widzeliśmy wylewki po 9zł i tańsze i są bez porównania, przy ścianach nie równo, różnice między pomieszczeniami.... Po Kańczugowskim nie musisz nic więcej robić - tylko klej i jazda z płytkami. Tylko poproś o tą dobrą ekipę Jeden z niewielu fachowców których mogę polecić po mojej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 11.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ewa u mnie sprawa budowy jest lekko skomplikowana. Moja dziala jest na razie rolna i to przy tej trasie do Łecznej za cmentarzem. A tam podobno ma byc ruch tirow puszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 11.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Na tej drodze do Łęcznej to kilka fajnych chałupek niedawno postawili- to się ludziska chyba cieszą co? Przynajmniej w zimie będziesz miała drogę zawsze odśnieżoną bo nasza boczna gminna przypomina czasami lodowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 11.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 potrzebuje garaż blaszany.....moze ktos moze polecic jakąś sprawdzona firme? pozrd. My kupiliśmy w zeszłym tygodniu II gatunek 3x5. Przywieźli i zamontowali zaraz na drugi dzień. Cena 1180 z dowozem i montażem. Jakość w porządku. TEL. 787-130-333 , 606-633-303 ....i o to mi wlaśnie chodziło! dziękuje bardzo pozdr/ Zadzwoniłam i na drugi dzien przyjechali! I wszystko w porządku. Kupiliśmy I gatunek za 1340 zł ,ale wspominali cos ,że beda podnosić cene.Ja jestem zadowolona;) Dzięki bardzo;) i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 11.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, Jak ktos jest zainteresowany cena z dzisiaj stali to 1900zl/t Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 11.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 DORCIAZ, Tylko niezapomnij przymocować garażu, bo będziesz go szukać troszkę (a może i nie) dalej niż stał. pozdrPSNo mnie dzisiaj zaczęli kłaść strop. Ale chłopaki gonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 11.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam wszystkich Jestem już po papierologii i zaczynam dalszą drogę ku wymarzonemu domostwuMam pytanko ile płaciliście za przyłącze energetyczne od słupa do skrzynki licznikowej plus skrzyneczka budowlana ?Dostałem propozycje za 4 tyś zł całość około 16 metrówPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 11.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 DORCIAZ, Tylko niezapomnij przymocować garażu, bo będziesz go szukać troszkę (a może i nie) dalej niż stał. pozdr PS No mnie dzisiaj zaczęli kłaść strop. Ale chłopaki gonią. cos tam pewnie pomyślimy a jak go przymocowac najszybciej,najtaniej i najmocniej ? I co proponujesz na podłoge? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 11.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, Jestem na tym etapie, za zlacze ZK1 + 40m yky 5x10, 3kzl wiec calkiem oki, Elektryk spoza Lublina, ale roboty wykonuje tutaj - wiec nie ma klopotow z papierami. Pozdr MB Witam wszystkich Jestem już po papierologii i zaczynam dalszą drogę ku wymarzonemu domostwu Mam pytanko ile płaciliście za przyłącze energetyczne od słupa do skrzynki licznikowej plus skrzyneczka budowlana ? Dostałem propozycje za 4 tyś zł całość około 16 metrów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 12.05.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam wszystkich Jestem już po papierologii i zaczynam dalszą drogę ku wymarzonemu domostwu Mam pytanko ile płaciliście za przyłącze energetyczne od słupa do skrzynki licznikowej plus skrzyneczka budowlana ? Dostałem propozycje za 4 tyś zł całość około 16 metrów Pozdrawiam To coś dużo. U mnie też wyszło 16m, ale mnie zaśpiewał niecałe 1700 zł. W tym jest wszystko(wykopy,kabel,skrzynka, licznik,papsiury do Zakładu Energetycznego) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 12.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Napisz jaki kabel i jaka skrzynka. U mnie 100 m kabel alu 4x120 plus wymiana obecnej skrzynki u sąsiada i postawienie mojej wycenili na 10 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 12.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam wszystkich Jestem już po papierologii i zaczynam dalszą drogę ku wymarzonemu domostwu Mam pytanko ile płaciliście za przyłącze energetyczne od słupa do skrzynki licznikowej plus skrzyneczka budowlana ? Dostałem propozycje za 4 tyś zł całość około 16 metrów Pozdrawiam U mnie podobnie słup-skrzynka(licznik)-dom(tablica) (łącznie około 20 mb) + papierologia z LUBZE-elem 4500 zł.Inny "zaśpiewał" 5000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 12.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ma ktoś jakieś doświadczenia z firma Okno Plast Kraków? Jak wygląda jakość okien, czy są terminowi, czy nie ma ewentualnych problemów z serwisem gwarancyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 12.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam, Obawiam sie ze porownujemy jablko do arbuza, widzialem domowe "tablice" - rozdzielnice gdzie samego wyposazenia bylo na okolo 5 kzl (EIB), Uogolniajac moj elektryk za sama robocizne zazadal okolo 1,5kzl reszta to sprzet Pozdrawiam Witam wszystkich Jestem już po papierologii i zaczynam dalszą drogę ku wymarzonemu domostwu Mam pytanko ile płaciliście za przyłącze energetyczne od słupa do skrzynki licznikowej plus skrzyneczka budowlana ? Dostałem propozycje za 4 tyś zł całość około 16 metrów Pozdrawiam U mnie podobnie słup-skrzynka(licznik)-dom(tablica) (łącznie około 20 mb) + papierologia z LUBZE-elem 4500 zł.Inny "zaśpiewał" 5000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 12.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Czy ktoś może mnie naprowadzić na dobre firmy w których zamawialiście okna?Okna PVC kolor obustronny barwione w masie dobrze żeby miały wzmacniane profile, mozliwość wykonania dużych łuków. Czy Veka to dobra firma? Może inne?Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 13.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czy ktoś może mnie naprowadzić na dobre firmy w których zamawialiście okna? Okna PVC kolor obustronny barwione w masie dobrze żeby miały wzmacniane profile, mozliwość wykonania dużych łuków. Czy Veka to dobra firma? Może inne? Dzięki z góry. Ja polecam Oknoplast. Wszyscy mówili że się nie da zrobić drzwi przesuwanych o wielkości 330cm a oni zrobili Potem przedstawiciel nam powiedział że realizują jeszcze większe. Przedstawicieli jak mrówków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 13.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Co do jabłek i arbuzów - ja podałem wycenę dociągnięcie prądu na działkę ( do skrzynki ) a nie do tablicy wewnątrz domu. Na razie nie mam domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts