Mixer4all 24.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Podajcie jakies namiary na sklepy z drzwiami wejsciowymi. Akurat jestem na tym etapie Ja akurat rozglądam się za Gerdą także wiem, że jest coś takiego jak Master Gerda, Jar-Da (teraz się chyba inaczej nazywa) i Lub-Hand (nie Gerda, w Galerii Błękitnej), Orion w Baraku. A proponuję rozejrzeć się w cieci, za naszymi lubelskimi sklepami. I nie ma chyba za bardzo co szukać lepszej ceny, bo obdzwoniłem wczoraj kilka sklepów i dany model drzwi, z montażem, był tańszy/droższy o 10-15 zł Wróciłem z Oriona, dostałem 10% zniżki, drzwi z montażem i ościeżnicą drewnianą 1880 zł. I się na nie zdecyduje bo jak na razie z firmą mi się dobrze współpracuje. Fajnie ale gdzie maja sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 24.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Szukam namiarów na ekipę lub firmę która wykona ogrodzenie z siatki (słupki+siatka) ok 160mb, może ktoś z okolic Lublina ma już jakieś doświadczenia w tym temacie i może kogoś polecić. Czesc Ja mam ogrodzenie z siatki ocynkowanej niepowlekanej ,słupki 2,8,z nadprożami,bez bramy wjazdowej 144m wyniosło mnie 8500zł.Dołki kopane i na gruz.Zrobione pięknie,równo i czysto...ale jest jedno,trzeba podpisac z facetem umowe,bo jak przyszło do zapłaty chciał dużo wiecej niz sie umawialiśmy.Ale z ogrodzenia jestem zadowolona...Jak jestes zainteresowany to na piv pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archie 24.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Szukam namiarów na ekipę lub firmę która wykona ogrodzenie z siatki (słupki+siatka) ok 160mb, może ktoś z okolic Lublina ma już jakieś doświadczenia w tym temacie i może kogoś polecić. Czesc Ja mam ogrodzenie z siatki ocynkowanej niepowlekanej ,słupki 2,8,z nadprożami,bez bramy wjazdowej 144m wyniosło mnie 8500zł.Dołki kopane i na gruz.Zrobione pięknie,równo i czysto...ale jest jedno,trzeba podpisac z facetem umowe,bo jak przyszło do zapłaty chciał dużo wiecej niz sie umawialiśmy.Ale z ogrodzenia jestem zadowolona...Jak jestes zainteresowany to na piv pozdr. Dorciaz poproszę o foto ogrodzenia, może być na priv. dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekLu 24.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 archie,Jeśli chcesz kupić tanie okna Velux to nie w Lublinie. Ja kupiłem w Szczecinie , gość sprzedaje na Allegro , jest oficjalnym dystrybutorem Veluxa, cena z przesyłką kurierską przy 4 oknach z kołnierzami niższa o 1400 zł niż w najtańszym sklepie w Lublinie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archie 24.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 archie, Jeśli chcesz kupić tanie okna Velux to nie w Lublinie. Ja kupiłem w Szczecinie , gość sprzedaje na Allegro , jest oficjalnym dystrybutorem Veluxa, cena z przesyłką kurierską przy 4 oknach z kołnierzami niższa o 1400 zł niż w najtańszym sklepie w Lublinie. Pozdrawiam, piotrekLu Poproszę o jakiś link do tych okien. A Ty sam je zamawiałeś? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 24.06.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Szukam wykonawcy kominka....może kogoś polecacie........z pominięciem tego "cwaniaczka" z ul. Łęczyńskiej.......ostrzegam...facet ma w d.....e klienta, przyjeżdża mierzy a potem pokazuje projekt z sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 25.06.2009 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Sprawdź na Pięknej - robiren. Ja tam kupiłam ich autorską konstrukcję z PW. Może nie są najtańsi ale zdecydowanie kominki mają dobrze zaprojektowane i wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 25.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 archie, Jeśli chcesz kupić tanie okna Velux to nie w Lublinie. Ja kupiłem w Szczecinie , gość sprzedaje na Allegro , jest oficjalnym dystrybutorem Veluxa, cena z przesyłką kurierską przy 4 oknach z kołnierzami niższa o 1400 zł niż w najtańszym sklepie w Lublinie. Pozdrawiam, Mozna poprosić o namiar....? dzieki z góry pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 25.06.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Szukam namiarów na ekipę lub firmę która wykona ogrodzenie z siatki (słupki+siatka) ok 160mb, może ktoś z okolic Lublina ma już jakieś doświadczenia w tym temacie i może kogoś polecić. ja się równiez podpinam pod temat-ale bardziej chodzi mi o materiały : gdzie kupowaliście siatkę i słupki i jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 25.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mozna poprosić o namiar....? Tak z grubsza: http://www.allegro.pl/search.php?string=velux&location_radio=2&state=16&city=&distance=1&postcode=&st=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to= Jest w zasadzie jeden dystrybutor veluxa wg tych kryteriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 25.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ma ktoś może na zbyciu garaż blaszak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 25.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mozna poprosić o namiar....? Tak z grubsza: http://www.allegro.pl/search.php?string=velux&location_radio=2&state=16&city=&distance=1&postcode=&st=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to= Jest w zasadzie jeden dystrybutor veluxa wg tych kryteriów. ależ dziekuje bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 25.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ludziska, szukam dobrych cenowo i asortymentowo źródełek ze styropianem na wszystkie elementy czekające na wykonanie po tynkach. W Lublinie zaglądałem już do Stalmetu i Inwestora. Może jacyś dostawcy z poza Lublina, może ktoś brał przez Allegro itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 26.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Może ktoś się orientuje, ile teraz kosztuje w Lublinie układanie glazury i terakoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 26.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam.... Ile płacicie za m betonu B20...i gdzie najlepiej kupowac? dzieki z góry pozdr. Ja płaciłem 240,00 +25,00 za pompę, netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 26.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Szukam namiarów na ekipę lub firmę która wykona ogrodzenie z siatki (słupki+siatka) ok 160mb, może ktoś z okolic Lublina ma już jakieś doświadczenia w tym temacie i może kogoś polecić. ja się równiez podpinam pod temat-ale bardziej chodzi mi o materiały : gdzie kupowaliście siatkę i słupki i jakie ceny? Siatka 2,5 ocynk+pcv 11,60 pln/m, słupki 16,50pln/szt, słupki narożne 50,00 pln/szt, drut naciągowy 0,50 pln/m, napinacze 3,00 pln/szt. kupowałem w Kijanach, dostarcyli w tych cenach przy liości na 140 m ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czrwony_2005 26.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Daj namiary na firmę z Kijan na prv. może skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 26.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Może ktoś się orientuje, ile teraz kosztuje w Lublinie układanie glazury i terakoty? Ja jestem umówiony na 40 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 26.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Słupki 2m z rury 42mm pomalowane minią, z daszkami i 3 śrubami na druty 14,50 - kupowałem w marcu, siatka ocynk 2,8mm bez pcv 8,5zł mb. Namiar mogę dac na priva. Słupki widać w moim dzienniku. Jestem zadowolony zdecydowanie. Ogrodzenie robię sam. Świder , betoniarka i ognia. Firmy biorą od 35 zł za mb gotowego ogrodzenia z siatki w górę. Tylko jak zlecisz komuś to umów się wcześniej żeby głęboko umieścili fundament pod słupkami bo sie spotkałem z takimi co na szpadel robią a to dwa lata postoi i się wywróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 26.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Może ktoś się orientuje, ile teraz kosztuje w Lublinie układanie glazury i terakoty? Ja jestem umówiony na 40 zł za m2 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts